Para Kazanma Devre Dışı %100 çözüm

• Kullanıcı aysun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

aysun06

Kayıtlı Üye
evet arkadaslar denendi ve 3 aydir %100 basari sagladi
neyse uzatmadan amlatima gecek (birileri tarihi kayit etsin kitapcilar kitabimi paylasiyo demesin) :D
sorun: parakazanma devre disi kaldi
çözüm: cozum arkadaslar adsenseye bagli diyelom 5 kanal var bu 5 kanalin her biri aylik 500k (besyuzbin) izlenimin ustumde izlenirse devre disi birakan bot kanallari kontrol etmiyor
ARTIK IZLENIM MI ALIRSINIZ GUNCEL VIDEO MU PATLATIRSINIZ BILMEM AMA 500k IZLENIMI HER KANALINIZ GECERSE SIKINTI KALMIYO
NOT:birtanesi bile az ozlenirse onu kontrol ediyo ve digerlerinide kapatiyor.
like like like :)
alıntı yapılarak diğer forumlarda paylasılabilir.(çakma ytpara forumlarında alıntı yapılarakta PAYLAŞILAMAZ. )

Her ay mı 500k lazım yoksa bir kere 500k geçince o kanal artık kölelikten kurtuluyor mu ?

her ay ustadım 500k yı gecmek zorunda

aylık 500k yı geçenleri bir hesapta diğerlerini başka bir hesapta toplamak gerekiyor yani.

çözüm: cozum arkadaslar adsenseye bagli diyelom 5 kanal var bu 5 kanalin her biri aylik 500k (besyuzbin) izlenimin ustumde izlenirse devre disi birakan bot

2.5 milyon iyi rakam 5 kanal icin . ilk ay sonunda mi aciliyor bu kanallar yoksa 2-3 ay sonrami ?

öncelikle paylaşımın için teşekkür,
bence mantıksız, çünkü yeni başlayan birisini düşünün 1 ay içerisinde ne kadar özgün olursa olsun 500k izlenim alması çok zor yani bir kişi sıfırdan kendi videolarını çekip 500k veya üzeri hitte ulaşabilmesi için belli bir süre geçmesi lazım (bazıları istisna) yani bu süreç min. 2-3 ayı bulabilir ee bu süreç içerisinde bu kanallar 500k'ya ulaşmazsa para kazanması mı kapanacak ? sanmıyorum bence biriken topluluk/telif/3.taraf'tan kaynaklanıyor .

neyse uzatmadan amlatima gecek (birileri tarihi kayit etsin kitapcilar kitabimi paylasiyo demesin) :D
çözüm: cozum arkadaslar adsenseye bagli diyelom 5 kanal var bu 5 kanalin her biri aylik 500k (besyuzbin) izlenimin ustumde izlenirse devre disi birakan bot kanallari kontrol etmiyor
ARTIK IZLENIM MI ALIRSINIZ GUNCEL VIDEO MU PATLATIRSINIZ BILMEM AMA 500k IZLENIMI HER KANALINIZ GECERSE SIKINTI KALMIYO
alıntı yapılarak diğer forumlarda paylasılabilir.(çakma ytpara forumlarında alıntı yapılarakta PAYLAŞILAMAZ. )

500 k izlenim olursa ve kanal kapatılırsa para kazanmaya acılabiliyor öylemi aysun hanım ? o zaman ben bu yuzden kurtamadım kapanan kanallarımı :(

Youtube bu kadar basit bir algoritma üzerine kurulamaz. Sendeki kanallar tesadüfen bu durumlarla karşılaşmış olabilir.Herkeste aynı durum geçerli olacak diye bir kaide yok bana göre.
Karşımızda google ve milyonlarca karmaşık algoritmik hesaplar yapıldığını unutmayalım :)

o 500 k izlenen kanalına dünya geneli yiyen 10 tane video yükle kazanma kapatılıyomu kapatılmıyomu bide o zaman bak :)

doğruluk payı olabilir ama, çok zayıf bir tez bence.

her ay en az 500.000 izlenim de zatan ayrı bir sorun :)

5 kanal var diyelim bunun 4 ü 500k izlenecek 1 tanesi 500k izlenmediği zaman tehlike yine büyük :o

öncelikle paylaşımın için teşekkür,
bence mantıksız, çünkü yeni başlayan birisini düşünün 1 ay içerisinde ne kadar özgün olursa olsun 500k izlenim alması çok zor yani bir kişi sıfırdan kendi videolarını çekip 500k veya üzeri hitte ulaşabilmesi için belli bir süre geçmesi lazım (bazıları istisna) yani bu süreç min. 2-3 ayı bulabilir ee bu süreç içerisinde bu kanallar 500k'ya ulaşmazsa para kazanması mı kapanacak ? sanmıyorum bence biriken topluluk/telif/3.taraf'tan kaynaklanıyor .

hocam bot denetim yaptiginda ozgun kanali binde bir kapatiyor ozgun kanala sorun yokki zaten

---------- Mesaj saat 10:01:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:58:18 civarında gönderildi. ----------

Youtube bu kadar basit bir algoritma üzerine kurulamaz. Sendeki kanallar tesadüfen bu durumlarla karşılaşmış olabilir.Herkeste aynı durum geçerli olacak diye bir kaide yok bana göre.
Karşımızda google ve milyonlarca karmaşık algoritmik hesaplar yapıldığını unutmayalım :)

hocam biz bu buna benzer sorunlar için aylık esek yukuyle para verip alıyoz dene gör 3 adsensim 3 aydır sıkıntısız

4 aydir bu isi yapiyorum toplam izlenme 700 k :) aylik 500k izlenimde kapansada sorun degil

Zaten sorun aylık 500k izlenim almakta :D toplasan 1-2 kanalım bu rakamı geçmiştir :D Oda teliften kapatılmıştır :D Bilgilendirme için teşekkürler :)

4 aydir bu isi yapiyorum toplam izlenme 700 k :) aylik 500k izlenimde kapansada sorun degil

ustadim disardan ucretli veya ucretsiz izlenim alarakta 500k yi gecme alternatifi var bence bole dusummek lazim birde

Aysun Hanım Benim adsensem kapatıklarında iki iyi kanalımda devredışı bırakıldı ve sonra o kanalarım patladı giti aylık 800k cıvarı izlenme iki kanalımdada ama para kazanma acılmadı senin nasıl öyle oldu bilmem.

botun kanalları kontrol etmediğini nasıl anladınız ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri