Para Kazanma Devre Dışı ! Acil Yardım Edin !

Bedirhankrygt

Kayıtlı Üye
Ocak ayın 3 kanal açtım ve baya video yükleyip bırakacaktım otomatik gelsin diye düz mantık ama 3 4 gün sonra para kazanmaları gitti.
Geçen tekrar başladım bu sefer düzgün ama 7 video vardı ve bir telif bi gün sonrası para kazanma gitti . Şimdi forumlarda gördüm konuları ama ben farklı birsey soracağım.
Sürekli 3 günde bir para kazanmam gidecek mi ? Yoksa teliften dolayı mı gidecek.
Bunun için nasıl bir önlem alabilirim.Önceki aylardan kesinleşen 181 tl var bunu da almak istiyorum onun için çabalıyorum teşekkürler.

Ek :

Bildiim gmailleri sildim komple adsense mail değiştiremedim.
Şimdi ynei youtube açsam sorun olur mu acaba ? Yada eksik yaptıgım yer mevcut mudur ?

Hep aynı kategori çalışıyorsunuz sanırım.

Arkadaşım para kazanmaların hangi kanal yüzünden kapatılgını sana mail atmışlardır,Öncelikle o kanalı silmelisin komple, sonra diger kanalların para kazanmasını google+ yöntemi ile açabilirsin.O sorunlu kanalı silmezsen 3 güne bir her açtıgın kanalın para kazanması kapatılır.

Alakalı mı bilmiyorum ama adsense mailin kara listeye mi girdi acaba? Bilenler yazar zaten birazdan.

Arkadaşım para kazanmaların hangi kanal yüzünden kapatılgını sana mail atmışlardır,Öncelikle o kanalı silmelisin komple, sonra diger kanalların para kazanmasını google+ yöntemi ile açabilirsin.O sorunlu kanalı silmezsen 3 güne bir her açtıgın kanalın para kazanması kapatılır.

Nereden silebilirim hocam mailler nereye geliyor

Benim anladıgım arkadaşımız kanalları para kazanmaya kapanınca ara vermiş, sonra yeni kanallar açarak devametmek istemiş.Eski kanallar hala adsenseye baglı oldugu için açılan kalanların para kazanması kapatılıyor.Yanlış anlamışsam düzelt lütfen arkadaşım...

Benim anladıgım arkadaşımız kanalları para kazanmaya kapanınca ara vermiş, sonra yeni kanallar açarak devametmek istemiş.Eski kanallar hala adsenseye baglı oldugu için açılan kalanların para kazanması kapatılıyor.Yanlış anlamışsam düzelt lütfen arkadaşım...

aynen hocam böyle o zaman kimse bir şey yapamıyordu bende bitecek sanırım dedim bıraktım işte son bi haftadır da burdaıym ama yine aynısı oldu

gmailden maillerini kontrol et ve hangi kanal yüzünden para kazanman gittiyse onu sil tekrar sorun yaşamazsın. eğer hesap devredışı olsaydı ve maile giriş yapılamasaydı o zaman sorun olurdu.

181 tl paranı hesap 12sinde kesinleşir 22 sinde yatar paranı alırsın ama kanalın para kazanması açılmaz.

181 tl paranı hesap 12sinde kesinleşir 22 sinde yatar paranı alırsın ama kanalın para kazanması açılmaz.
ocak ayında 682 tl den 181 tl kesinleşmiş para
bunun için 19tl kazanmam gerekiyior 200 tlye tam olabilmesi için.

---------- Mesaj saat 18:52:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:38:33 civarında gönderildi. ----------

Adsense ana mail adresi değiştireceğim kullanıcı yönetimi yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri