sımdı bu kanallardakı butun videoları sılırsem birşey olmaz demi
diğer hesaplar devre dişi falan kalmaz
yada pinsiz bir adsensesim orayamı baglıyım kanalları
birde sıkıntı bu kanal adıyla 8 tane kanalım var hepsınde 500 yakın video var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sımdı ben 8 kanalı baska adsense bagladım para kazanma devre dısı kaldıO adsense yi 6 ay unut başka yere bağlayabiliyorsan bağla
sadece o kanali sil
bak ne diyor "videoları silseniz bile bu sizi kurtarmaz" yani bence geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye
Kanalı sil ama o adsense bağlı kanallar bildiğim 6 ay çöp ama 6 ay sonra kullanırsın(Hoş bunuda daha yaşayan yok sanırım forumda sadece mailde yazılana bakıyoruz)
hiç kanal silmedim kanal nerden siliniyor
baska adsense bagliyim silim kanallari
En üstte senin kapanan kanalın adına gelen mail onun altındada hangi kanal sebep olduysa onun adı yazıyor.sansurlü olan yerde kanal adı yazıyor butun kanallara kasteden bişey yok ki
ama 8 kanal var aynı adla onları tasısam yine mi kapanacak butun kanallar![]()
En üstte senin kapanan kanalın adına gelen mail onun altındada hangi kanal sebep olduysa onun adı yazıyor.
Yani o kanal yüzünden adsense bağlı kanallar gidiyor.6 ay beklemek lazım diye biliyorum forumda yeni yöntemler geliştirenler varmı bilmiyorum.
bende diyorumkı o kanalları yeni adsense tasısam orda kapansa
eski adsensele baglantısı olmasa
yinede eski adsensedeki kanallara bişy olurmu
O adsense yi 6 ay unut başka yere bağlayabiliyorsan bağla
Hocam benim 30 40 kanaldan 2 3 tanesi gitmemiş para kazanması, ve onlara video yüklemeye devam ediyorum sorun çıkarmı sizce, 3 4 gündür sorun yok
![]()
sımdı bu kanallardakı butun videoları sılırsem birşey olmaz demi
diğer hesaplar devre dişi falan kalmaz
yada pinsiz bir adsensesim orayamı baglıyım kanalları
birde sıkıntı bu kanal adıyla 8 tane kanalım var hepsınde 500 yakın video var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.