''Para Kazanma Devre Dışı'' cevaplanmamış bir sorum var?

• Kullanıcı furkancnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

furkancnc

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmadan önce forumda ki tüm konuları okudum ancak kendime bir çözüm bulamadım bu yüzden bu konuyu açıyorum. Şimdi
1- Kanalımda 40 video var 3 yıllık youtube kullanıcısıyım her şeye dikkat ediyorum izlenme like vb. her neyse organik 10bin abonem var oyun videoları üzerinde çalışıyorum. Emeğimin karşılığını izlenerek alıyorum.

2- 2 gün önce konuşma kaydımın altına bir ses dosyası koydum ''Eşleşen 3.taraf içeri dendi videoyu saniyesinde sildim. Başka bir müzik dosyasının 40 saniyesini özel olarak yükledim test etmek için acaba bunda da bir şey var mı diye ülke genelinde engelebilir ses dosyası dedi (önceden de bununla 1-2 kez karşılaştım hemen sildim videoyu) onuda saniyesinde sildim hemen.

3- 2 gün geçti kanalımda para kazanılıyordu bu gün girdiğimde kanalda para kazanma devre dışı bırakıldı dendi. Ama G-mailime bu konu hakkında hiç bir şey gelmedi.

4- Fotoğrafı :
Morelim ağır derece bozuldu hala uyumadım araştırıyorum. Bir çözüm bulamadım.
5- Kanalımda şuan CopyRight ( Eşleşen 3.taraf içeri yok olanları direk sildim) önemli olanlarında youtube üzerinden müziğini değiştirdim. Şu kanal tertemiz ama para kazanma devre dışı :(

6- Bu soruna çözüm bulabilen birisi varmı zaman vb. nasıl bir şeyse yardımcı olabilir mi?

Benim demek istediğimin sonucuna gelirsek arkadaşlar ben bu kanalı kaybetmek istemiyorum google plus vb. bağlantılardan ismini değiştireyim bir şey yapayım ama kanalım gitmesin istiyorum devam etsin bunun bir çözümü var mı :confused:

Kanaldan para kazanmaya devam etmek için çözüm arıyorum
Benim için gerçekten önemli bir konu emeğimin karşılığını bu şekilde alıyorum çünkü eğer gereksiz yere zamanınızı aldıysam özür dilerim.

dostum google+ ile açmayı dene olmazsa, 6 ay rafa kaldıracaksın kanalı oluru yok başka.

baska kanalın yüzünden kapanmıstır. yani kurunun yanında yas da yanmıs

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmadan önce forumda ki tüm konuları okudum ancak kendime bir çözüm bulamadım bu yüzden bu konuyu açıyorum. Şimdi
1- Kanalımda 40 video var 3 yıllık youtube kullanıcısıyım her şeye dikkat ediyorum izlenme like vb. her neyse organik 10bin abonem var oyun videoları üzerinde çalışıyorum. Emeğimin karşılığını izlenerek alıyorum.

2- 2 gün önce konuşma kaydımın altına bir ses dosyası koydum ''Eşleşen 3.taraf içeri dendi videoyu saniyesinde sildim. Başka bir müzik dosyasının 40 saniyesini özel olarak yükledim test etmek için acaba bunda da bir şey var mı diye ülke genelinde engelebilir ses dosyası dedi (önceden de bununla 1-2 kez karşılaştım hemen sildim videoyu) onuda saniyesinde sildim hemen.

3- 2 gün geçti kanalımda para kazanılıyordu bu gün girdiğimde kanalda para kazanma devre dışı bırakıldı dendi. Ama G-mailime bu konu hakkında hiç bir şey gelmedi.

4- Fotoğrafı :
5- Kanalımda şuan CopyRight ( Eşleşen 3.taraf içeri yok olanları direk sildim) önemli olanlarında youtube üzerinden müziğini değiştirdim. Şu kanal tertemiz ama para kazanma devre dışı :(

6- Bu soruna çözüm bulabilen birisi varmı zaman vb. nasıl bir şeyse yardımcı olabilir mi?

Benim demek istediğimin sonucuna gelirsek arkadaşlar ben bu kanalı kaybetmek istemiyorum google plus vb. bağlantılardan ismini değiştireyim bir şey yapayım ama kanalım gitmesin istiyorum devam etsin bunun bir çözümü var mı :confused:

Benim için gerçekten önemli bir konu emeğimin karşılığını bu şekilde alıyorum çünkü eğer gereksiz yere zamanınızı aldıysam özür dilerim.

Dostum 2 hafta önce sıfırdan kurduğum kanalımın para kazanması 8 Kasım'da devre dışı bırakılmıştı. Bu arada kanalımı oluştururken direkt olarak google plus bağlantısını kaldırmıştım. Para kazanmaya kapatıldıktan sonra ne yapsam ne etsem diye düşünürken aklıma tekrar google plus'a bağlamak geldi son bir umut. An itibariyle kanalıma bir bakayım dedim. Ve sonrasında mutlu son. Kanalımın para kazanması tekrar aktif olmuş. Videoların tekrar tümünü seçtim ve para kazanmayı aktif etmeye çalıştım. Birçoğu direkt yandı. İnceleniyorda kalanları ise düzenle kısmından etiket, başlık ve açıklamayı silip pasif ve tekrar aktif ederek sonunda tüm videolarımın para kazanmasını aktif ettim.. Denemeni öneririm. En azında şimdi google plus'a bağla ( bağlı değil ise ) şöyle 1 gün falan bekle belki düzelir.

4- Fotoğrafı :

Dostum alt kanal değilse %100 çözümü var diyebilirim.Umut vermek gibi olmasın ama herkes açtı bu yöntemle.

üstad, alt kanalda var ana kanal da.

Ayrıca bir de para kazanma kapandıktan sonra 1 kanalı aktif edip hesaptaki parayı alabiliyor musunuz bu durumda?

yarın kesinleşmede göreceğiz benimde açtıkdan sonra kapanmayan 2 kanalım var size dönerim, alt kanallarda google plusla açamıyrsunuz diye biliyorum ama üst kanalda url oluşturdan girip pasif aktif yapın, iyi forumlar.

İlk öncelikle geçmiş olsun. Para kazanmayı açamazsanız o kanalı 6 ay unutun bir kenarda dursun Videolarınızı indirip yeni kanala yükleyin ve para kazanmaya kapatılan kanalınızdaki aboneleri yeni kanalınıza davet edin.
Bu tür olaylara her zaman hazırlıklı olmak gerekiyor daha bir kaç gün önce içinde 2000 videom olan dizi kanalım teliften kapandı kazancı her gün katlanıyordu ama yılmak yok sil baştan yola devam.

Hocam ne unutması allah aşkına 6 ay felan değil.Para kazanmaya aç başka adsense taşı devam et.

Google+ ile kanalı tekrar aç yoluna devam et.

Google+ ile kanal açılabiliyor.

Hocam ne unutması allah aşkına 6 ay felan değil.Para kazanmaya aç başka adsense taşı devam et.

hocam şunu dört dörtlük anlatında yapalım.. bi şeyleri yapmak için nerden nasıl gibi bilgileri yazarsanız büyük iyilik yapmış olursunuz

---------- Mesaj saat 12:15:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:14:52 civarında gönderildi. ----------

Google+ ile kanalı tekrar aç yoluna devam et.

Google+ ile kanal açılabiliyor.
lütfen bu dediğinizi nasıl yapacagımızıda yazınız

hocam şunu dört dörtlük anlatında yapalım.. bi şeyleri yapmak için nerden nasıl gibi bilgileri yazarsanız büyük iyilik yapmış olursunuz

---------- Mesaj saat 12:15:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:14:52 civarında gönderildi. ----------

lütfen bu dediğinizi nasıl yapacagımızıda yazınız

Kardeşim forumda konusu var [MENTION=103]serdengeçti[/MENTION] açmıştı hatta adamın konularına gir bak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri