para kazanma devre dısı hakkında bir soru?

handsomexx

Kayıtlı Üye
arkadaşlar para kazanması devre dışı olan kanallarımı silmedim yeni kanallar actım onlarda devre dışı kaldı .... tüm para kazanması devre dışı olan kanalları silip daha sonra temiz bi gmail hesabı ile yeni youtube kanalı acıp aynı adsense den devam eden arkadaş varmı aramızda ??? sonuc ne oldu merak ettim...yine kapandımı para kazanma özelliği??

para kazanması kapalı kanalları silin. yeni temiz kanallar baglayın adsense 10-15 gün sonra düzeliyo. İlk 15 gün felan izlenimler tıklar net yansımıyor sonra düzeliyor.

arkadaşlar para kazanması devre dışı olan kanallarımı silmedim yeni kanallar actım onlarda devre dışı kaldı .... tüm para kazanması devre dışı olan kanalları silip daha sonra temiz bi gmail hesabı ile yeni youtube kanalı acıp aynı adsense den devam eden arkadaş varmı aramızda ??? sonuc ne oldu merak ettim...yine kapandımı para kazanma özelliği??

Bir mail gelmiş olması lazım para kazanması kapanan kanalların mailine.Orada xxxxxx hesabınız sebebiyle para kazanmanın kapandığını söyler.O sebep olan gmail hangisi ise komle sileceksin.Daha sonra para kazanması kapanan ANA kanalların google + yöntemiyle (ki forumda daha önce anlatılmıştı), para kazanmasını tekrar açacaksın.Alt kanalları ise sil gitsin,onları para kazanmasını açamazsın.

Sebep olan maili silmek için şu bağlantıya git;
https://support.google.com/mail/answer/32046?hl=tr

pinli değilse ve içinde para yoksa yeni adsense tavsiye ederim

uyarı gelen o kanalı temizle, öncelikle sil... adsense bağlantını kopart...
sonrasından diğer kanalları + google ile yenıden para kazanmaya aç , aktif et... böylece tum problemleri aşınca yapınca bu sefer adsensen yenıden sayıma geçer. ama içeride paran yoksa sıfırdan başla herşeye... pinli ve paralı adsense deılse...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri