Para kazanma devre dışı mı bırakıldı?

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Eşleşen 3.taraflı videoları sildim para kazanma tekrar düzeldi arkadaşlar sorun bundandı büyük ihtimalle daha sonra tekrar 3.resimdeki duruma geldi.Para kazanmanın devre dışı olduğuna dair mail falan da gelmedi.Para kazanma devredışı kalmış kanallarda durum böyle mi oluyor
Kanalıma bakayım dedim de böyle bi ekranla karşılaştım yaklaşık 1 saat önce bu durum yoktu.

1 Telif hakkı bildirimi aldım 1 ay önce

Para kazanma simgeleri de duruyor

Ama kanal ayarlarından para kazanmaya girdiğimde bu ekran çıkıyo karşıma

artık YT daha acımasız malesef tek Telif hakkı ihtarı bile alınca para kazanmayı devre dışı bırakıyor

İçinde gelecek ayın 500 $'ı vardı gitti o zaman tüm para

Ben resimlere bakmadım, para kazanma Devre dışı kaldı diye okudum.
Fakat senin para kazanması devre dışı kalmamış.
Zaten para kazanma devre dışı kalınca $ işareti kalkıyor.
Madem içinde 500$ var, bence kanaldaki videoları gizle.
Kanal kapanmasın en azından içindeki para kesinleşir birdahaki ay alırsın parayı.

Ben resimlere bakmadım, para kazanma Devre dışı kaldı diye okudum.
Fakat senin para kazanması devre dışı kalmamış.
Zaten para kazanma devre dışı kalınca $ işareti kalkıyor.
Madem içinde 500$ var, bence kanaldaki videoları gizle.
Kanal kapanmasın en azından içindeki para kesinleşir birdahaki ay alırsın parayı.

Hallettim hocam eşleşen 3.tarafları kaldırınca geri düzeldi.Onları da tutmamayı düşünüyorum artık kanalda

Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Bende para kazanma kapatıldı para kazanma simgesi yok oldu, 1 adet topluluk var oda 2 aydır var o haldeyken para kazanma aktifdi ama şimdi para kazana deaktif anlamış da değilim neden böyle yaptı :s geçersiz tıktan mıdır ?

Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Bende para kazanma kapatıldı para kazanma simgesi yok oldu, 1 adet topluluk var oda 2 aydır var o haldeyken para kazanma aktifdi ama şimdi para kazana deaktif anlamış da değilim neden böyle yaptı :s geçersiz tıktan mıdır ?

Hocam bildiğim kadarı ile 1.teliften kapanmıyor 2. veya 3.telif gelince para kazanma devre dışı bırakılır ama 1.telif para kazanma devre dışı olmaz.Youtube belli kuralları var demek ki 1 den fazla telif uyarısı aldın.Bak benimde böyle kanalım vardı.O yüzden kanal gitti.Şunu söyliyebilirim teliften para kazanma devre dışı olan kanallardan paranı alabilirsin.Lakin direk para kazanma devre dışı ise paranı alamıyorsun bildiğim kadarı ile

2-3 tane yok sadece 1 tane telif var durduk yere para kazanma devre dışı bırakıldı anlam vermiş değilim mailde gelmedi :s 1 aydır video bile yüklemiyorum o kanala çok garip çoğu arkadaşımızın başına bu olay gelmiş sanırım.

2-3 tane yok sadece 1 tane telif var durduk yere para kazanma devre dışı bırakıldı anlam vermiş değilim mailde gelmedi :s 1 aydır video bile yüklemiyorum o kanala çok garip çoğu arkadaşımızın başına bu olay gelmiş sanırım.

Kardeş inan haziran ayında kurduğum kanal senin durumunda ama kontrol ettim.Şuanda halen çalışıyor.Eminmisin 2.telifi yemediğine eskiden bir tane yemissin diyorsun.Sonra bir kez daha yedin galiba

Kardeş inan haziran ayında kurduğum kanal senin durumunda ama kontrol ettim.Şuanda halen çalışıyor.Eminmisin 2.telifi yemediğine eskiden bir tane yemissin diyorsun.Sonra bir kez daha yedin galiba
Evet eminim benimde başka kanalımda 1 telif 1 topluluk var para kazanma aktif ama diğer kanalımda 1 tane telif var para kazanma açıktı dün kapanmış :s

b4yzaa.jpg

Dünya genelinde engelenen eşleşen üçüncü taraf uyarısı veten videoların var mıydı ?

para kazanma kapalıyken 3.taraf yada dünya genelindeki engellemeler gözükürmü ? sebepsiz iki kanalın para kazanması devre dışı kaldı kanallarda hiç bir sorun yok.

Dünya genelinde engelenen eşleşen üçüncü taraf uyarısı veten videoların var mıydı ?

arkadaşın dediği gibi para kazama devre dışı bırakıldığında eşleşen üçüncü taraf uyarı olan videolar var mıydı?
çünkü benimde yaklaşık 1 ayda 200 dolar kazandığım kanal kazanç kesinleşmeden 1 hafta önce toplu halde 3. eşleşen verdi videolar yaklaşık 20-25 video ve para kazanma devre dışı bırakıldı telif olmadığı halde.

1 adet 3. taraf vardı 1-2 hafta durdu ondan olamaz ki başka bir kanalımda hiçbirşey yokken para kazanma kapatıldı :s

Mail göndermişler yeni farkettim.

Sayın Top World Series,

Birden çok telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada Content ID engellemesi aldığınızdan hesabınızın para kazanma işlevi devre dışı bırakılmıştır. Hesabınızdan tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.

Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.

Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz, hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.

Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

1 adet 3. taraf vardı 1-2 hafta durdu ondan olamaz ki başka bir kanalımda hiçbirşey yokken para kazanma kapatıldı :s

Mail göndermişler yeni farkettim.

Sayın Top World Series,

Birden çok telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada Content ID engellemesi aldığınızdan hesabınızın para kazanma işlevi devre dışı bırakılmıştır. Hesabınızdan tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.

Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.

Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz, hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.

Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Telif atmışlar yada şu dünya genelinde engelenen videolardan birini yükleyip sildiysen ondan da olabilir yeni kanalla devam et orda 6 ay diyor ama açılması nerdey 7-8 ay sürüyor

Bu dünkü sıkıntıya maruz kalan arkadaşların açtıkları kanallar yeni midir? eski kanallarından başına dün bu şekilde bir iş gelen oldu mu?

Bu dünkü sıkıntıya maruz kalan arkadaşların açtıkları kanallar yeni midir? eski kanallarından başına dün bu şekilde bir iş gelen oldu mu?

Kanalım 6 aylık falandı durduk yere gitti para kazanma ne yapmaya çalışıyo bu youtube anlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri