Para kazanma devredışı bırakıldı

EminAydin

Kayıtlı Üye
vYEdzA.png

Arkadaşlar merhaba 2 haftalık kanallarım var.günlük hit 5k geçiyordu.son zamanlar adsense cok düşük vermeye başladı. TBM 0,02Tl falan veriyordu. kanalımda hiç telifli video falan yok hatta bütün videoların seslerini sildim ünlem gelmesin diye :)

Ama sabah bir baktım böyle bişi cıktı. bu kanal 4 ay önce falan vardı alt kanaldı ve kapandı.şifre biliyorum ama mail adresini falan bilmiyorum. zaten dedigim gibi alt kanaldı mail googleplus lı falan idi. tüm kanalların para kazanmasi durdu . Ne yapıcam simdi lütfen yardımdı oun.

hocam iyi okursan disney channel adlı kanalından dolayı o kanalında para kazanması gitmiş yani eğer 4 5 kanalın adseneye bağlı ve bir kanalın para kazanması giderse diğer kanallarında para kazanması kapatılır disney channel adlı kanalı silip [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocamın para kazanma açma yöntemlerini denemelisiniz

Hocam buraya kadar anladım tamamdır ama ben disney channel kanalın mail adresini bilmimiyorum nasıl yapıcam ?

önce disney kanalını silmelisin sonra da diğerlerinin para kazanmalarını açarsın.Yanlış anlama hocam da kanalınızın şifresini adını daha gereken diğer bilgilerini nasıl bilmiyorsunuz?bunları not aldığınız en azından bir excel tablonuz yok mu?

Kanallların kapanmasına sebep olan kanalı kökünden sil, diğelerinide G+ yöntemiyle tekrar aktif et düzelir. Kolay gelsin...

bugun benim kanallarında para kazanması kapandı sorunlu kanalı sildim ama diger kanalların hepsi
500 Internal Server Error

Sorry, something went wrong.

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

If you see them, show them this information:

bu hatayı veriyor diger kanalların kanal ayarları kısmı çerezleri falan filan modem reset yaptım genede yemedi mecburen düzelmesi icin beklemeye bıraktım

önce disney kanalını silmelisin sonra da diğerlerinin para kazanmalarını açarsın.Yanlış anlama hocam da kanalınızın şifresini adını daha gereken diğer bilgilerini nasıl bilmiyorsunuz?bunları not aldığınız en azından bir excel tablonuz yok mu?

Hocam 4 ay önceki kanal bu o zamanlar baya bir acemi idim. Kanal kapanması falan hiç bilmezdim. Sanki kanal hiç kapanmaz gibi düşüyordum :) açtığım kanal alt kanal oldugu icin MAİL adresi xxx123.googleplus.com gibi karmaşık bişeydi. Nerden bulucam simdi bu MAİL adresimi

hocam mail adresini buldum eskı mail kayıtlarından ama googledan falan giriş yapmak istedigimde "Hesap devre dışı bırakıldı" hatası veriyor bunu nasıl çözücem acaba ?

hocam mail adresini buldum eskı mail kayıtlarından ama googledan falan giriş yapmak istedigimde "Hesap devre dışı bırakıldı" hatası veriyor bunu nasıl çözücem acaba ?

google hesabın mı tamamen devre dışı bırakılmış yoksa yt ye girmek istediğinde mi böyle bir problem çıkıyor.

yapacak bir şey kalmıyor bu durumda bildiğim kadarıyla ama tecrübeli arkadaşlara sormak lazım yinede..

Hocam biliyorum ama malasef o hesabımı silemem şirket maili. başka yolu yok mu ?

Mail adresini bilmediğini söylemişsin artık bu adsense ile hiç uğraşma çöp adsense olmuş forumda 1 tane çöp adsense kurtarma konusu var oda bir işe yaramıyor 2. adsense denedim olmadı diğer deneyen arkadaşlarında hiç birinde olmadı yorumlarda görürsün o konuyu okuduysan

Mail adresini bilmediğini söylemişsin artık bu adsense ile hiç uğraşma çöp adsense olmuş forumda 1 tane çöp adsense kurtarma konusu var oda bir işe yaramıyor 2. adsense denedim olmadı diğer deneyen arkadaşlarında hiç birinde olmadı yorumlarda görürsün o konuyu okuduysan

Hocam MAİL buldum sonunda ama hesaba giriş hiçbir yerden yapılmıyor hesap devre dışı kaldı hatası veriyor arkadaş birisi ana hesabı sil olur dedi. Ne yapmalıyım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri