Para kazanma gittikten sonra gelen ünlem yağmuru !

• Kullanıcı darkblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

darkblue

Kayıtlı Üye
arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce bir adsemde tüm kanalalrımın para kazanması kapandı .neyse onu açtım hepsini sorun o değil.ama açtıktan sonra tüm videolarıma ünlem geldi.demin mesela 600 videoluk kanalımın hiçi biri yeşile dönmedi hepsi full ünlem anlayacağınız 600 de 0 :mad:

napsak arkadaşlar bu kanal adsenseye bağlı tamam tüm videoları sildim kanalı uçurdum hatta gmaili kökten sildim gende risk teşkil edermi adsemde pinli resmen çöp oldu fena canımı sıktı daha geride açılacak 3 kanal daha var ne yapsam açmadan hepsini kökten kazısammı n dersiniz?

aynı sorun bende de var yeni attığım tüm videolara gri ünlem geliyor

Bunu ben de yaşadım, para kazanma kapanmıştı tekrar açınca, nerdeyse tüm videolara 2 gün içinde ünlem yağmıştı.

18 kanalda aynı sorundan muzdarip

mobil mesaj

madem sildin, osorukdan bir adsense aç aynı kanalına formalıteden 1 video yukle .... . isim oy isim adres vb.. uydur adsense başvur.... o kanalıda oraya bağla, ne olur ne olmaz... sana bulasmaz...geçmiş olsun...

aynı dertten muzdaribim.pert etti yt pert ! bn para kazanmaları acmdan beklıyorum. bu şekilde devam ederse kendi bayragını çekmiş olur google. umarım kısa sureli denemelere baglı güncelleme ya da ismi herneyse oyle bişeydir

madem sildin, osorukdan bir adsense aç aynı kanalına formalıteden 1 video yukle .... . isim oy isim adres vb.. uydur adsense başvur.... o kanalıda oraya bağla, ne olur ne olmaz... sana bulasmaz...geçmiş olsun...

ne demek istediğini tam anlayamadım zaten fazla adsemsem var kanalımı taşımamı söylüyorsun eğer öyleyse imkansız kökten kazıdım zaten.

ne demek istediğini tam anlayamadım zaten fazla adsemsem var kanalımı taşımamı söylüyorsun eğer öyleyse imkansız kökten kazıdım zaten.

ben bir tane orjınal adsensem var. para kazanma giden kanalları o adsenseme aktarıyorum... malum 6 ay gibi bir süre veriyor youtube, bakarsın para kazanma açılır, yada o kanallardaki paralar aktif olur ne bilim para kazanma gelınce belki para vb.. bişeler gelir diye bir adsensemde topluyorum... işin aslı adsense evde va fazladan değerlendiriyorum.. şuan için pratik yok sadece teori...
boyle yapıncada kanallar benım orjınal adsensemden ayrıldıgı için başımada bela olmuyor baplı oldugu adsensenın (para kazanma kapalı olan dınlenmeye aldığım) başına bela oluyor.. bilmem izah edebildimmi

ben bir tane orjınal adsensem var. para kazanma giden kanalları o adsenseme aktarıyorum... malum 6 ay gibi bir süre veriyor youtube, bakarsın para kazanma açılır, yada o kanallardaki paralar aktif olur ne bilim para kazanma gelınce belki para vb.. bişeler gelir diye bir adsensemde topluyorum... işin aslı adsense evde va fazladan değerlendiriyorum.. şuan için pratik yok sadece teori...
boyle yapıncada kanallar benım orjınal adsensemden ayrıldıgı için başımada bela olmuyor baplı oldugu adsensenın (para kazanma kapalı olan dınlenmeye aldığım) başına bela oluyor.. bilmem izah edebildimmi

evet anladım bi başka çöp adsense aç onları hiç açmadan direk oraya taşı diyorsun mantıklı bundan sonrakiler olabilir o şekilde ünlem yüzünden.

USTAAAA!..

Yanlış mı anladım :) Para kazanma kapatılan kanalı mı tekrar para kazanmaya açtın?

Doğru anladıysam canını seveyim anlat nasıl yaptığını. Lütfeeeen :)

USTAAAA!..

Yanlış mı anladım :) Para kazanma kapatılan kanalı mı tekrar para kazanmaya açtın?

Doğru anladıysam canını seveyim anlat nasıl yaptığını. Lütfeeeen :)

çok basit yanlız benimkiler eski kanaldı hep 2 aylık falan eğer eskiyse seninkide pm at yardımcı olayım.

Evet usta 2 aylık kanallardı benimkisi de.PM at lütfen. Çok canım sıkıldıydı

Arkadaşlar yt 1 martdan itibaren mühendislerin gelistirdigi yeni bir projeyi daha hayata gecirmisler.Daha da önemlisi bundan daha büyügü geliyormus.Yabancı bir forumda okudum birkac saat önce.Aslı var mıdır bilmiyorum ama görünüse göre bos bir sey degil :)

Para kazandıracaksa dört gözle bekliyoruz. Haydi hayırlısı :)
Vallaha mesela eğer sadece özgün video atın tbo sabit 0,50 yapacağız desinler ben varım :D

hocam şu forumu bide biz bilek nerde yazıyormus her kes diyo yabancı forumlarda kaynak belirtirseniz daha faydalı olacagına inanıyorum

aynı sorun bendede var.. ünlem yağmuru yapıyor youtube. aşabilmenin yolu varmı?

arkadaslar suanda yenı bı kanalım var ve attıgım 7 vıdeo suanda rekora kosuor ama adsenseye baglı degıl . sımdı adsenseye baglamayı onerırmısınız veya o bırıken paralar adsenseye baglayınca yansır mı

---------- Mesaj saat 15:24:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:20:41 civarında gönderildi. ----------

EVET ARKADAslar cevap verecek yok mu baglamayı onerırmsıınız veya sonra baglasam yıne yansırmı adsenseye

arkadaslar suanda yenı bı kanalım var ve attıgım 7 vıdeo suanda rekora kosuor ama adsenseye baglı degıl . sımdı adsenseye baglamayı onerırmısınız veya o bırıken paralar adsenseye baglayınca yansır mı

---------- Mesaj saat 15:24:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:20:41 civarında gönderildi. ----------

EVET ARKADAslar cevap verecek yok mu baglamayı onerırmsıınız veya sonra baglasam yıne yansırmı adsenseye

adsense ne zaman bağlarsanız o andan itibaren kazanç yansımaya başlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri