Para kazanma inceleniyor (çözüm)

• Kullanıcı amoh-ma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

amoh-ma

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim 2 tane kanalim vardi.Bir deneme yanılma yöntemi ile para kazanma sorunun nasil giderildiğini çözmüş oldum sanırım tam bilmiyorum ama bende işe yaradi %90,

Para kazanmasi açik olmayan kanalimi adsenseye bagladiktan sonra: 1000 abone ve 4000 saat izlenmesini tamamladim her iki kanalımda'da 3 aydan daha fazla uzun bir süre bekledim baktim olacak gibi değil.

https://apps.admob.com

bu siteye giriş yapim dedim.Adsense kayıtli olmam gerektiği halde bu siteye kayitli değildim.Giriş yaptim kanali seçtim ve 1 hafta içerisinde kanalimin para kazanmasi aktifleşti.

İsteyen kişiler şansini deneyebilir.

Eğer: "AdMob hesabınıza bağlı olan AdSense hesabına erişiminiz yok"

Gibi bir yazi ile karşilaşirsanız %95 umuduyla o kanaldan umudunuzu kesin.Çünkü bir yukarda bahsettiğim gibi 2 kanalimdan 1 tanesınde bu yazi ile karşilaştim ve o kanal hala açilmadi.Ama diyer kanalda karşilaşmadim şuan para kazanmasi devam ediyor.

Şansinizi deneyin derim :) :D

Hayirli Ramazanlar.

Denk gelmiş olmasın hocam. İkinci kanalınız da durum nedir?

Merhaba arkadaşlar benim 2 tane kanalim vardi.Bir deneme yanılma yöntemi ile para kazanma sorunun nasil giderildiğini çözmüş oldum sanırım tam bilmiyorum ama bende işe yaradi %90,

Para kazanmasi açik olmayan kanalimi adsenseye bagladiktan sonra: 1000 abone ve 4000 saat izlenmesini tamamladim her iki kanalımda'da 3 aydan daha fazla uzun bir süre bekledim baktim olacak gibi değil.

https://apps.admob.com

bu siteye giriş yapim dedim.Adsense kayıtli olmam gerektiği halde bu siteye kayitli değildim.Giriş yaptim kanali seçtim ve 1 hafta içerisinde kanalimin para kazanmasi aktifleşti.

İsteyen kişiler şansini deneyebilir.

Eğer: "AdMob hesabınıza bağlı olan AdSense hesabına erişiminiz yok"

Gibi bir yazi ile karşilaşirsanız %95 umuduyla o kanaldan umudunuzu kesin.Çünkü bir yukarda bahsettiğim gibi 2 kanalimdan 1 tanesınde bu yazi ile karşilaştim ve o kanal hala açilmadi.Ama diyer kanalda karşilaşmadim şuan para kazanmasi devam ediyor.

Şansinizi deneyin derim :) :D

Hayirli Ramazanlar.

Kanalımla admob da hesap açtım.Sizin bahsettiğiniz hiçbir uyarı veya sıkıntı yaşamadım direkt açtı yani. Başka birşey yapmama lüzum var mı ? Şimdi birşey yapmadan beklemeye mi geçecem.

Hocam her kanal mailline adsense açıp mı başvuru yaptınız

Bu taktik bir ara yeni açılan Adsense onayda bekliyordu günlerce, o zaman direkt adsense onayı almada kullanıyordu.
Birde bu şekilde denesin butür kanalları olanlar belki $ yanar, bol şans.

Arkadaşlar özgün kanalımın para kazanması inceleniyor durumunda iken kanalımı mail adresimin probleminden dolayı marka kanalına taşıdım. Kanalı taşıdıktan sonra para kazanma sekmesini açtığımda sanki hiç başvuru yapmamışım gibi ekran çıktı. Neyse başvurdum adsenseyi bağladım. Bir an tereddüt ettim ben 1,5 yıl bekledim yoksa süreci başa mı aldı youtube diye. Tam bir hafta sonra kanalım onaylandı. Bu kanalı bir yıldan fazladır incelemede olanlar denesinler, büyük ihtimal sonuçlanacaktır.

Kanalımla admob da hesap açtım.Sizin bahsettiğiniz hiçbir uyarı veya sıkıntı yaşamadım direkt açtı yani. Başka birşey yapmama lüzum var mı ? Şimdi birşey yapmadan beklemeye mi geçecem.

evet hocam bekleyin. bende öyle yaptım bekledım 1 haftada aktifleşti para kazanmam

Çok teşekkürler hocam, kanalım adsense hesabı vardı. Şimdi admob hesap oluşturdum. (Giriş yaptim kanali seçtim ) bu kısmı tam anlamadım. kanal url eklemek gerekli mi?

bVO4qd.png

Şansına açılmış alakasız bi yöntem acılcak olsa 1-2 güne acılırdı

Şansına açılmış alakasız bi yöntem acılcak olsa 1-2 güne acılırdı

şans mı gerçek mı orasını bılemeyiz zaten admod olmasa para kazanman aktif olmaz. adsense değil para kazanmasını admod sağliyor. admod adsenseye yönlendiriyor.

Spam kanalda denedim pk tekrar açıldı. Bir başka kanalımda da deneyeceğim. Sonucu tekrar yazarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri