Para Kazanma Işığı Gözükmüyor Fakat Adsense'ye yansıyor

• Kullanıcı hotnews
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

hotnews

Kayıtlı Üye
Merhaba

Bu gün özgün video eklediğim kanalıma giriş yaptığımda ilginç bir olay ile karşılaştım. Dolar işaretleri yok olmuştu fakat adsense yansıma ve tıklar geliyor. Videolarımda reklam çıkıyor.

Kanal ayarları iyi durumda. Abone sayım gün geçtikçe artıyor ve bu kadar abonenin boşa gitmesini istemiyorum. En kötü partnere geçebilirim ama çok ilginç geldi bana. Düzelir mi acaba ? Yada ne yapabilirim?

Not: Daha önce kanallarım toplu olarak para kazanmaya kapatıldıydı. Forumdaki google+ yöntemi ile para kazanmamı açtıydım.

oQk0bX.jpg

Kanal dilini Amerika yapıp para kazanmaya girince ise şu hatayı alıyorum.
oQk0LR.png

kanalın para kazanmaya kapatılmıştır, kapatıldıktan belli bir süre daha tıklar saymaya devam eder, akşama doğru tıklamalar da durur...

kanalın para kazanmaya kapatılmıştır, kapatıldıktan belli bir süre daha tıklar saymaya devam eder, akşama doğru tıklamalar da durur...

gmaillerine bak .adsenseye bağlı bir kanal uçmuş.

Arkadaşlar adsenseme 3 tane özgün kanalım bağlı. Diğer ikisinde dolar ışıkları yanıyor. Sadece bunda yanmıyor ama para kazanma bölümüne tıklayınca günlük kazancı gösteriyor. Diğer iki kanala da girdim tertemiz duruyor. Bu ışığı kaybolan kanalımın mailine de baktım her hangi bir sorun gözükmüyor.

Arkadaşlar adsenseme 3 tane özgün kanalım bağlı. Diğer ikisinde dolar ışıkları yanıyor. Sadece bunda yanmıyor ama para kazanma bölümüne tıklayınca günlük kazancı gösteriyor. Diğer iki kanala da girdim tertemiz duruyor. Bu ışığı kaybolan kanalımın mailine de baktım her hangi bir sorun gözükmüyor.

kanal ayarlarına bak, para kazanma yeşil yanıyorsa sorun kendi kendine düzelir, bir kere benim de başıma geldiydi, sorunsuz kanalda dolar işaretleri gitmiş ama para kazanma yeşildi aynı gün dolar işaretleri geri gelmişti, sorun devam ederse (kanalın özgünse) mail at, şanslıysan geri dönerler...

kanal ayarlarına bak, para kazanma yeşil yanıyorsa sorun kendi kendine düzelir, bir kere benim de başıma geldiydi, sorunsuz kanalda dolar işaretleri gitmiş ama para kazanma yeşildi aynı gün dolar işaretleri geri gelmişti, sorun devam ederse (kanalın özgünse) mail at, şanslıysan geri dönerler...

Para kazanmasına baktım yeşil yanıyor. Youtube de ki analystic ve para kazanma bölümüne tıklayınca günlük kazancı vb görüyorum. Sorun yok gözüküyor yani. İnşallah düzelir. Bir kaç güne düzelmezse dediğinizi yaparım, teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri