para kazanma kapandı geçen ayki kazancıma ne olacak?

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
benimde kanallarım yeni aya geçtiğimde kapanmıştı önceki aydan %68 kesinti oldu. bazı arkadaşların kesintisi çok az oluyormuş.kesintisi az olan arkadaşların geneli hesapları kapanır kapanmaz siliyorlarmış.
ben silmemiştim belkide ondan kesintim bu kadar fazla olmuştur.
tavsiyem kanallarınızı hemen silin.

benimde kanallarım yeni aya geçtiğimde kapanmıştı önceki aydan %68 kesinti oldu. bazı arkadaşların kesintisi çok az oluyormuş.kesintisi az olan arkadaşların geneli hesapları kapanır kapanmaz siliyorlarmış.
ben silmemiştim belkide ondan kesintim bu kadar fazla olmuştur.
tavsiyem kanallarınızı hemen silin.

Nasıl silelim onuda anlatır mısın? Detaylı olarak?

kanalına gir ve bu kısa yolu kullan tüm kutuları işaretle (adsense hariç) ve sil başka birşey yapmana gerek yok.
kanal silme

adsense yazan kutuyu işaretleme aman diyim
ayrıca adsenseni başka bir maile taşıman gerekiyor onun ayrıntıları fazla şimdi yazmayayım forumda aratırsan bulacaksın

kanalına gir ve bu kısa yolu kullan tüm kutuları işaretle (adsense hariç) ve sil başka birşey yapmana gerek yok.
kanal silme

adsense yazan kutuyu işaretleme aman diyim
ayrıca adsenseni başka bir maile taşıman gerekiyor onun ayrıntıları fazla şimdi yazmayayım forumda aratırsan bulacaksın

hocam adsense yazmıyor?

Adsense'i başka maile taşıyabiliyorsun. yeni bir gmail aç adsense'i taşı ve diğerlerini komple sil eğer sileceksen

yönetici falan ekliyorduk mail olarak ondan mı bahsediyorsunuz?
Aynen öyle kardeşim. Taşıdıktan sonra silebilirsin diye biliyorum ancak bazı durumlarda ana eposta adresinin yöneticilikten kaldırılması için 7-14 arasında geçmesi gerektiğini duymuştum. İstersen bu durumu iyice araştırdıktan sonra böyle bir hamle yap. Senin için daha faydalı olacağını düşünüyorum.

1-para kazanma gitti, adsensede para kesınleşmedi ise=para kazanma kapalı olsugu sürece kesinleşme olmaz...
2-adsensede para kesinleşti, kesınleştikden sonra para kazanma gitti = paran hesabına yatar
3-para kazanma açman gerekli, açar isen adsense sayıma geçer ise, kesinleşme gerçekleşir yoksa gerçekleşmez
4-para kazanma açamk için sildiğin bazı veriler kalıcı olarak gider ise, kesınleşmede para geçmez adsensende kesınleşmez.. doğru veriyi silmen gerekli...
5-şuan para kazanmaya açmak için yağpılan +google yontemleri denemen mantıklı....oda %100gerçekleşmiyor belirteyim. eskiden olsa sorun olmazdı

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ,, [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ,, [MENTION=725]Yumi[/MENTION] hocalarım bu işe bir el atarmısınız?
geçen aydan kazandığım paralar gider mi?
para kazanma akşam 7 gibi gitti kanallarımın hepsi alt kanaldı ve aynı mail yani adsenseyle aynı.
şimdi bu paranın kesinleşmesi için ne yapmalıyım?

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ,, [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ,, [MENTION=725]Yumi[/MENTION] hocalarım bu işe bir el atarmısınız?
geçen aydan kazandığım paralar gider mi?
para kazanma akşam 7 gibi gitti kanallarımın hepsi alt kanaldı ve aynı mail yani adsenseyle aynı.
şimdi bu paranın kesinleşmesi için ne yapmalıyım?

öncelikle geçmiş olsun. herkesin gitti bir tek senin değil onun için üzülme değmez.

para kazanması kapatılan kanallar için bir kaç yöntem vardı forumda maili silme vs konuya bak iyice oku onu denemeye çalış vs. dikkat et adsense nin olduğu hesabı silme.

onun dışında beklemekten başka çare yok malesef.

öncelikle geçmiş olsun. herkesin gitti bir tek senin değil onun için üzülme değmez.

para kazanması kapatılan kanallar için bir kaç yöntem vardı forumda maili silme vs konuya bak iyice oku onu denemeye çalış vs. dikkat et adsense nin olduğu hesabı silme.

onun dışında beklemekten başka çare yok malesef.

cevabınız için teşekkürler hocam.

Ben gmaili full sildim , adsenseyi de başka maile üst yöneticilik verdim adsenseyi kurtardım acaba geçen ayki parayı alabilir miyim?

ayın 12sini beklemekten başka çare yok net bişi diyemem.

hocam sıfırdan kanal açtım , eski kanalındaki videoyu tekrar yükledim ve ünlem verdi bunu nasıl aşabilirim?
internet ip adresini yeni değiştirmiştimi yani 2 gün falan oluyor acaba bu ip demi spamlandı veya yüklediğim şey mi ünlem getiriyor?
ama eski kanalımda yüklüydü ve bir çok kanalda da yüklü para kazanması açık..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri