para kazanma kapandı geçen ayki kazancıma ne olacak?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hesabı ve verileri silmen durumunda kesinleşmesi için birşeyler yapmış olursun arkadaşım.
benimde kanallarım yeni aya geçtiğimde kapanmıştı önceki aydan %68 kesinti oldu. bazı arkadaşların kesintisi çok az oluyormuş.kesintisi az olan arkadaşların geneli hesapları kapanır kapanmaz siliyorlarmış.
ben silmemiştim belkide ondan kesintim bu kadar fazla olmuştur.
tavsiyem kanallarınızı hemen silin.
kanalına gir ve bu kısa yolu kullan tüm kutuları işaretle (adsense hariç) ve sil başka birşey yapmana gerek yok.
kanal silme
adsense yazan kutuyu işaretleme aman diyim
ayrıca adsenseni başka bir maile taşıman gerekiyor onun ayrıntıları fazla şimdi yazmayayım forumda aratırsan bulacaksın
hocam adsense yazmıyor?
o zaman kanalı silmeyin sakın bu konuda daha bilgili arkadaşlar var onlar size anlatsın hatalı bilgi vermeyeyim
Adsense'i başka maile taşıyabiliyorsun. yeni bir gmail aç adsense'i taşı ve diğerlerini komple sil eğer sileceksen
Aynen öyle kardeşim. Taşıdıktan sonra silebilirsin diye biliyorum ancak bazı durumlarda ana eposta adresinin yöneticilikten kaldırılması için 7-14 arasında geçmesi gerektiğini duymuştum. İstersen bu durumu iyice araştırdıktan sonra böyle bir hamle yap. Senin için daha faydalı olacağını düşünüyorum.yönetici falan ekliyorduk mail olarak ondan mı bahsediyorsunuz?
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ,, [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ,, [MENTION=725]Yumi[/MENTION] hocalarım bu işe bir el atarmısınız?
geçen aydan kazandığım paralar gider mi?
para kazanma akşam 7 gibi gitti kanallarımın hepsi alt kanaldı ve aynı mail yani adsenseyle aynı.
şimdi bu paranın kesinleşmesi için ne yapmalıyım?
öncelikle geçmiş olsun. herkesin gitti bir tek senin değil onun için üzülme değmez.
para kazanması kapatılan kanallar için bir kaç yöntem vardı forumda maili silme vs konuya bak iyice oku onu denemeye çalış vs. dikkat et adsense nin olduğu hesabı silme.
onun dışında beklemekten başka çare yok malesef.
cevabınız için teşekkürler hocam.
Ben gmaili full sildim , adsenseyi de başka maile üst yöneticilik verdim adsenseyi kurtardım acaba geçen ayki parayı alabilir miyim?
ayın 12sini beklemekten başka çare yok net bişi diyemem.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.