Para Kazanma Kapanmaya - Bir çözüm olabilir!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

CemaLi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar , bugün yaptığım bir yöntemi sizinle paylaşmak istedim belki çözümdür belki değildir bunu beraber deneyip bir sonuca varmak için konu açtım.

NOT: Para kazanma kapanmaları genellikle her gün saat 11:00 ile 12:00 arasında olmaktadır.

1. Para kazanması kapanan kanalımı g+ yöntemi ile tekrardan aktif edip var olan Adsense'den kesip yedek Adsense'ye bağladım. Yukarıda belirtiğim saatlerde kontrol ettim, para kazanması gitmedi, yedek Adsense'de saat 13:00'e kadar bekletip tekrardan varsayılan Adsense'ye bağladım belki taşıdıktan sonra tekrardan para kazanması gider diye ama henüz gitmiş değil para kazanması açık şuan itibari ile (15:00).

2. Şimdi ben bu kanalımda ki kazancı her gün kes/bağla yöntemi ile ayın 12'sine kadar yapıp içerideki parayı kurtarabilirim. (Muhtemelen) .

3. Bu yöntemi bu şekilde denemeyi düşünüyorum ben bu kanalı yedek Adsense'ye taşıdığım da 2-3 tane videom ünleme düştü ve onları silip tekrardan varsayılan Adsense'ye bağladım. Her gün bu şekilde değilde bir defaya mahsus sorunlu kanalı yedek Adsense'ye taşıyıp sonrasında varsayılan Adsense'ye tekrar bağlayıp bırakmak sonuç verecek mi ? yarın saat 11:00 ile 12:00 arası bağlantıyı kesmeyip bunun sonucu görecem .

Aklıma gelen ve aklımdan geçenleri yazdım sizinde varsa tecrübeniz yazabilirsiniz,

ilginç bir yöntem, sonuçları bekliyoruz hocam.

O dediğiniz saatlerde adsense'den youtube.com erişimini de kaldırabilirsiniz. Kanalların bağlantısı kalmaz gibi geliyor.
Bu arada baktım kanallara en son saat 12.41 de bir de 19.20 de para kazanma kapatılmış.

Benim Kanallar 15.30 gibi kapanmıştı

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

adsenseden kanalların baglantısını kesip bagladıgınız zaman gec gelen ızlenımler tıklamalar vb hatta kanalın adsenseye baglanamaması gibi güncel sorunlarla karsı karsıya kalırsınız adsensenize fazla dokunmayın bence paylasım ıcın tskler

adsense ile oynarsan fark edilirse.. adsensen kalıcı kapanabilir... üstelik içerisindeson 3 gune ait verilerde kaybolmalar olabilir...
para kazanması giden yada gidecek olan kanalları kapalı adsensene bağla, orada kendı halıne bırak.. eğer yapamıyorsan kanalı sil, temizle g mailini gene adsensene baplı tut öncesinde sok 1 gun bekle... içerideki paraları zaten alıyorsun... ama her denemede farklı sonuçlar oluyor. net bişe diyemıyorum.. şans kısmet... ama dediğin yoktem çok zahmetli ve deneme yanılmadan ibaret.. sana bol şans

yorumlarınız için teşekkür evet bugün bu şekilde denedim bugün para kazanması kapanan kanalım kapanmadı yarın bağlı olarak bırakacam bakalım sonuç ne verecek bize .

olumlu/olumsuz sonucu buraya yazarım .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri