Para Kazanma Kapatıldı! AMA Neden Dolayı HİÇ

• Kullanıcı yasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

yasin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hdmoviesvision.com
S.A Arkadaşlar...
Evet arkadaşlar 4 saat önce adsensenin birinden 84 tane kanalımın para kazanması gitti. Buna sebep olan kanal neredeyse 4 ay oldu kapanalı hesap tamamen devre dışı "Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı" yanı hesap kökten kapatılmış alttaki resimde gördugunuz gibi şimdi ne yapmalıyım başıma ilk defa bu şekilde bir olay geldi hesaba giremiyorum kanalların para kazanmasının açamıyorum, yeni kanal baglıyamıyorum başına bu şekilde bir iş gelen var mı? bu hesabı yenide açmanın bir yolu var mı

vx3hf.png

benımde başıma gelıyor. sanırım ki sanal telefonlardan açılan kanallarda bazen bu oluyor... ama bazen haksız yerede oluyor...

S.A Arkadaşlar...
Evet arkadaşlar 4 saat önce adsensenin birinden 84 tane kanalımın para kazanması gitti. Buna sebep olan kanal neredeyse 4 ay oldu kapanalı hesap tamamen devre dışı "Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı" yanı hesap kökten kapatılmış alttaki resimde gördugunuz gibi şimdi ne yapmalıyım başıma ilk defa bu şekilde bir olay geldi hesaba giremiyorum kanalların para kazanmasının açamıyorum, yeni kanal baglıyamıyorum başına bu şekilde bir iş gelen var mı? bu hesabı yenide açmanın bir yolu var mı

vx3hf.png

kardesım gecmıs olsun tam ben konu acıaktım soyledıgın saat benımkılerde gıttı tek bır telıf bıle yoktu 25 kanalımın para kazanamsı durduk yere kapatıldı pc basındaydım anlık oalrak gordum ama bazılarını para kazanması kapanmadan baska adsenseye aldım 4-5 tanesı saglam kalmıstı belkı kapatılmazdı ama nolur nolmaz dıye kapatıldı her seye dıkkat etmeme ragmen gereksız yere kapandı hepsı

[MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] [MENTION=472]yasin[/MENTION]
Arkadaşlar kanallarınızı nasıl açmıştınız? Gmailleri seri olarak ard arda mı açtınız? Telefon onaylarını nasıl yaptınız? vb. soruların cevaplarıdır belkide sebep.

[MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] [MENTION=472]yasin[/MENTION]
Arkadaşlar kanallarınızı nasıl açmıştınız? Gmailleri seri olarak ard arda mı açtınız? Telefon onaylarını nasıl yaptınız? vb. soruların cevaplarıdır belkide sebep.

kardesım kesınlıkle herseyım legaldı ne serı gmaıl nede ordan burdan tlf onayı sureklı arkdaslarımdan tlf onayı yapıyordum tlf buldukca 3 taraf dunya genelı yok denılcek kadar azdı cop kanalla calısıyordum sonra ana hesaba alıyordum spamdanda kapanmadı nedır anlamadım gıttı

kardesım kesınlıkle herseyım legaldı ne serı gmaıl nede ordan burdan tlf onayı sureklı arkdaslarımdan tlf onayı yapıyordum tlf buldukca 3 taraf dunya genelı yok denılcek kadar azdı cop kanalla calısıyordum sonra ana hesaba alıyordum spamdanda kapanmadı nedır anlamadım gıttı

peki gmaile gelen mesajda ne yazıyor sebep neymiş?

bir kanalımda cok fazla topluluk ıhtarı falan fılan oldugu yazıyor vıne kanalımdı hergun gunel vıdeo atıyordum hıc beklemedıgım bı kanaldı 1 tane bıle 3 taraf gelmemıstı hıc bır vıdeomda sıkıntı yoktu sebep kanal oymus guya mecburen kokunden sıldım hesabı ama alakası yok

Benim de ayin 9 unda kapali bir kanalim yuzunden para kazanmalarim kapatildi ve gecen ay kazandigim param kesinlesmedi.. Kapali olan kanala herhangi bir erisimim yok malesef, ne yapacagimi bilmiyorum ben de...

We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account xxx. If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.

You might be able to regain monetization after six months provided that all YouTube channels linked to this AdSense account are in good standing.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub to learn how to manage your content on YouTube. You can also visit Features and Copyright Notices sections of your YouTube account for more information regarding your account status and visit the Help Center for more information on commercial use rights.

Sincerely,

The YouTube Team

gelen mesaj bu seri bi bir biçimde degil acılan hesaparı kullanmadan öce 20 gun felan beklemeye alırım kullandımda da dene hesapta videoları yukler temizlerim ardından kullanacagım hesaba yıklerim yuklucem hesabı da en az 4 gun bekler ardından adsenseye baglarım bu adsensede de sadece bir telif avardı totalde eşleşen vs yoktu.

Benim de ayin 9 unda kapali bir kanalim yuzunden para kazanmalarim kapatildi ve gecen ay kazandigim param kesinlesmedi.. Kapali olan kanala herhangi bir erisimim yok malesef, ne yapacagimi bilmiyorum ben de...

kapanan kanala erişemiyoruz ya... çok sinir bozucu bişey. neden kapandığınıda anlıyamıyoruz el kol bağlanıyo

Benimde birçok kanalım bugun kapandı ama en azından benim para kazanma degilde direk kanalı kapatmış.Adsenseye baglı tüm kanallarımın erişimi yok artık.sanırım ödemeyi yaparlar.

benimde bütün kanallarımın para kazanması gitmiş bugun galiba herkese bugun aynı anda yolladılar

Benimde birçok kanalım bugun kapandı ama en azından benim para kazanma degilde direk kanalı kapatmış.Adsenseye baglı tüm kanallarımın erişimi yok artık.sanırım ödemeyi yaparlar.

inşallah yaparlar...

bu işten gına geldi artık her ay yeni birşey çıkıyor para kazanmayı hallediyoruz hop partnerler para ödemiyor hop adsense %20 kesecegine % 47 keser vs uzayıp gidiyor en piside bana göre bu ay parayı sag salım bi alsam para alana kadar FULLL sıkıntı
bu ay adımım her ay 1, 2 sıte acacagım gunde 3 er dolar satsınlar yeter.

Aynı durum az önce bağlı adsensedeki tüm kanallarıma olmuş. Ne telif ne topluluk yemediğim halde tüm kanalların para kazanması gitti.

dışarıdaydım eve geldim ki ne göreyim 15 tane kanalım(hepsi ana kanal) 1tane ihtar bile olmayan bir kanalım sebep gösterilerek para kazanmalar devre dışı kalmış hepsinde.şimdi sebep olan kanalı sildim.google+ a bağlayım para kazanmayı açmaya calısacağım.sonumuz hayrolsun.

Bazen böyle durumlar olabiliyor [Sebebi geçmiş spamdan kapanan kanallar yani telefon doğrulaması isteyen kanallar belli bir süre sonra otomatik tekrar açılıyor. ve o kanalı bahane ederek kapatma durumu ] geçmiş olsun

Bu forumda ve benzer forumlarda, yardım etmek adına ve kullanıcıların aslında kendi popüleritesini artırmak için , ama aslında kendi kazandığını da yardım edeceğini sandığı kişilerin yardımdan önce ki kazandığı 3-5 kuruşu da engelleyen sınırsız telefon onayı, ücretsiz vds, spam nedir nasıl yapılır, youtube telif çekme, google+ ile para kazanmayı geri açma ve buna benzeyen bir çok konu oldukça. Bu konuları da kontrolsuz bir biçimde kullanan bizim aç gözlü milletimiz oldukça buraya daha çok konu açar çok mesaj yazarsınız.. Uzun süredir youtube ve site adsense işinin içinde olanlar ne demek istediğimi bundan aylar ya da yıllar öncesine bakarak ne seviyeden ne seviyeye geldiğini düşünerek anlayabilirler.. Siz günde 100 lerce videoyu aynı ipden seri şekilde atın ki, kurunun yanında yaşda yansın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri