azizacarr
Yasaklanmış
Para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı. dedi ama ben ne telif hakkı yedim nede başka bişey kanalımı hep kontrol ediyordum?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı. dedi ama ben ne telif hakkı yedim nede başka bişey kanalımı hep kontrol ediyordum?
dizi fragman tarzı şeyler vardır..
Bende Dizi Çalışıyorum Ve Adsenseyle Çalışıyorum.
Dizi Olunca Para Kazanması Gidiyomu Ve Neden Gidiyo Açıklama Yaparmısın Hocam![]()
Mail adresinizin sosyal bölümünüze girerek orada yazan sorunlu kanalı silin ve http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html yöntemi ile tekrardan para kazanmalarınızı açıp devam edebilirsiniz.
hocam benimde bütün kanallarımın para kazanması kapanmış ben 2 mail hesabım var birincisinde 2 kanal var diğerinde 5 kanal var o birincisindeki 2 kanal olan birinin yüzünden para kazanma kapanmış o alt kanal alt kanalada oluyormu o yöntem veyada ben o 2 kanaldan vazgeçtim diyelim onları direk silsem şu diğer gmailimdeki alt kanalların para kazanması geri açılırmı?
Alt kanallar için bir yöntem vardı fakat deneyip daha sonuç alabilen görmedim.Genelde normal kanalların ki açılıyor.
hocam ben o kanaldan vazgeçtim ona neden olan gmaildende vazgeçtim hepsini komple silsem para kazanmam açılırmı ? en azında diğer gmailmdeki videoların para kazanması açılmazmı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.