Az önce para kazanma özelliği kapandı kanalımda. Daha bu zamana kadar 1 tane ihtar aldım. Bu konuda bana özelden veya burdan yardım edebilcek var mı? Kanalımda 290 bin izlenmeli video 2 gündür çok iyi para kazandırıyodu. ne yapmam lazım şimdi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun. Sana burada kimse yardım edemez. Çünkü bu durumdaki insanlar kendilerine de yardım edemediler.
Daha da üzücüsü güzel para kazandım demiş olman. Keşke kanalın kapatılsaydı. Para kazanma deaktif olunca kazandığın paralar da Adsense'ine yansımayacak.
Bak bakalım maıl yolamışlarmı devredışı bırakıldıgı ıçın
Eğer kazançlarınız kesinleşmediyse para kazanması devre dısı bırakılan kanaldan toplam ne kadar kazandıysanız hepsi gidebilir, bu bir ihtimal.İkincisi eğer devre dışı bırakılmadan önce kesinleştiyse bugüne kadar olan kazancınızı alabilirsiniz bu da ikinci ihtimal.Bu şahsi görüşüm.Eğer doğru düşünüyorsam inşallah kesinleşmiştir.
17 ney 17
17 temmuz mu?Eğer bu tarihse böyle bir konu niye açıp da bizi oyalıyorsun hocam?
içerik neydi?
17 haziran hocam
Pardon hocam ben yanlış yazdım haziran olacaktı.Yani 17 haziranda açmışsın bak kendin diyorsun.12-15 arası kesinleşiyor.Dolayısıyla paranı alamayacaksın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.