Para Kazanma Özelliğini Kaybedeceksiniz - Farklı Bir Sorunum Var

militaz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bugün gece tüm kanallarıma XYZ kanalının problemlerini çözmezseniz para kazanma özelliğini kaybedebilirsiniz diye mesaj geldi.

Bende 3 tane aynı isimde XYZ kanalı var.
Tekinin şifresini excelde ne yazıkki kaybetmişim.
Şimdi 2 tanesine girdim kontrol ettim acaba sorunlu kanal bu mu diye. İkisinede aynı mail geldiği için hangisinin sorunlu oldugunu anlamadım.
Problemin kaynaklandığı kanala farklı bir mail gidiyor mu? Bu kanal problemli diye. Yoksa onada mı XXX kanalının problemlerini çözmezseniz sıkıntı olur diye mesajmı gidiyor? Yani ben şimdi hangi kanalın sıkıntılı oldugunu nasıl anlayacağım? Bilgisi olan bilgilendirebilirse sevinirim.

İyi geceler.

açık olan iki kanala bak geçmiş zamanda veya yeni telif topluluk herhangi bir uyarı varsa kanalı sil kökten sil yok sıkıntı yok ise geçmiş olsun o şifreyi kaybettiğin kanala telif yada uyarı gelmiştir sende şifreyi bilmediğin için adsense çöp olacatır şifreyi unuttum falan yap ilgilen ve o kanala eriş yoksa adsense by by

açık olan iki kanala bak geçmiş zamanda veya yeni telif topluluk herhangi bir uyarı varsa kanalı sil kökten sil yok sıkıntı yok ise geçmiş olsun o şifreyi kaybettiğin kanala telif yada uyarı gelmiştir sende şifreyi bilmediğin için adsense çöp olacatır şifreyi unuttum falan yap ilgilen ve o kanala eriş yoksa adsense by by
Hocam 3 ündede aynı videolar vardı.
Tekine 3 şubat ve 7 şubatta dünya engeli gelmiş
Tekine 9 şubatta 2 dünya engeli gelmiş
3. kanala ne zaman geldiği hakkında bilgim yok ama ondada 2 tane dünya engeli var.
Şifresini bildiğim 2 kanalı sildim. Zaten kazandıran kanal o şifresini bilmediğim kanal. Eğer sıkıntı onda değilse sorun yok.
Şimdi merak ettiğim olay şu; Sorunlu kanala ayrı bir mail daha gelmiyor mu?

Dünya engeli gelen kanalı silmezsen o adsense çöp.
Eninde sonunda para kazanman uçacak.
Sonuçta 3 kanalınada dünya engeli gelmiş ikisini silmişsin tekini silememişsin.
Yapacak birşey yok.
bekleyeceksin.

Dünya engeli gelen kanalı silmezsen o adsense çöp.
Eninde sonunda para kazanman uçacak.
Sonuçta 3 kanalınada dünya engeli gelmiş ikisini silmişsin tekini silememişsin.
Yapacak birşey yok.
bekleyeceksin.
Hocam 1 ay sonra dünya engelleri silinecek ama :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri