Para kazanma özelliğinizi kaybedeceksiniz!!!!!!!

kptncksprv

Yasaklanmış
Günaydın arkadaşlar bu gün bana bir mail gelmiş adsenseye bağlı tüm kanallarınızdan para kazanma özelliğinizi kaybedeceksiniz diye, bunu bir yolu yokmu acaba, kanalım alt kanaldır ve baya bir para bırakmış, şimdi para kazanması giderse içindeki parayı alamam diye biliyorum, alt kanal silinirse zaten bir daha geri getirilemez, fakat diyorum direk gmaili silersem yine içindeki para kesinleşirmi? sonra açılabilir diye direk gmaili silmek istiyorum.

hangi hesaptan dolayı gidecekse o hesabı kople yotube ve gmail hesabını siliniz... şahsen başıma geldiği için biliyorum sildiğim hesapdaki para adsense'ye yansımıştı..

Günaydın arkadaşlar bu gün bana bir mail gelmiş adsenseye bağlı tüm kanallarınızdan para kazanma özelliğinizi kaybedeceksiniz diye, bunu bir yolu yokmu acaba, kanalım alt kanaldır ve baya bir para bırakmış, şimdi para kazanması giderse içindeki parayı alamam diye biliyorum, alt kanal silinirse zaten bir daha geri getirilemez, fakat diyorum direk gmaili silersem yine içindeki para kesinleşirmi? sonra açılabilir diye direk gmaili silmek istiyorum.

sana uyarı vermiyor mu? hangi hesap yuzunden kapanacağına dair?

alt kanladan kaynaklanıyor ise o alt kanalı siliniz... ve tabiki mail adresinide siliniz...

Şubat ayında benimde başıma gelmişti ben direk Gmail'i sildim paramda eksiksiz kesinleşip yatmıştı ama o zamandan beri farklı bir durumla karşılaşan varsa bilemiyorum

Şubat ayında benimde başıma gelmişti ben direk Gmail'i sildim paramda eksiksiz kesinleşip yatmıştı ama o zamandan beri farklı bir durumla karşılaşan varsa bilemiyorum

hocam biraz açarmısınız söylediklerinizi lütfen, yardımınıza ihtiyacım var, acaba para kazanması kapanmışmıydı yoksa sadece mesajmı gelmişti kapanacak diye ?

birde gmaili adsenseden koparmadan sildiniz değilmi ?

ayın 10 una kadar para kesinleşene kadar balı tutrsan içerideki para adsensede kesınleşince hemen bağka adsenseya aktar o kanalını...
zaman kazanmak için bir tane videoya karşı bildirim gondermeni öneririm bu ayın 10 una kada rpara kesınleşme olana kadar vakıt kazan.. içeride ciddi para vrasa uağraş yok. sıfır adsense al ve o uyarı alan kanalı oadsenseye yonlendır 6 ay sonra bir şekilde o paran o adsenseye aktarılır. silersen kesınleşmeden önce parayı unut... ki adsensen ve dona balı ne varsa para kazanma kapanacak riskler bunlar... sana kolay gelsın

hocam biraz açarmısınız söylediklerinizi lütfen, yardımınıza ihtiyacım var, acaba para kazanması kapanmışmıydı yoksa sadece mesajmı gelmişti kapanacak diye ?

birde gmaili adsenseden koparmadan sildiniz değilmi ?

Hocam benim kanalımda iki video vardı biri yüklediğim gün telif yedi diğeri işte 600 700 TL kazandırdı 5-6 gün içinde 6.gün yada 7.gün telif yedi diye hatırlıyorum telif yediği gün e-mail gelmişti para kazanma özelliğiniz kapatılacaktır diye yani o kanal için gelmişti diğerlerinde öyle bir durum yoktu.Ben de direk sildim Gmail'i sorunsuz kesinleşmişti ücret

ayın 10 una kadar para kesinleşene kadar balı tutrsan içerideki para adsensede kesınleşince hemen bağka adsenseya aktar o kanalını...
zaman kazanmak için bir tane videoya karşı bildirim gondermeni öneririm bu ayın 10 una kada rpara kesınleşme olana kadar vakıt kazan.. içeride ciddi para vrasa uağraş yok. sıfır adsense al ve o uyarı alan kanalı oadsenseye yonlendır 6 ay sonra bir şekilde o paran o adsenseye aktarılır. silersen kesınleşmeden önce parayı unut... ki adsensen ve dona balı ne varsa para kazanma kapanacak riskler bunlar... sana kolay gelsın

Hocam siz hiç denedinizmi bunu yani şimdi bana mesaj geldi para kazanması kapanacak diye en çok 3-4 güne kapanır para kazanmaları.. karşı bildirim gönderirsem ertelenirmi sahidende ?

siz hiç karşı bildirimle zaman kazandınız mı ?

Hocam benim kanalımda iki video vardı biri yüklediğim gün telif yedi diğeri işte 600 700 TL kazandırdı 5-6 gün içinde 6.gün yada 7.gün telif yedi diye hatırlıyorum telif yediği gün e-mail gelmişti para kazanma özelliğiniz kapatılacaktır diye yani o kanal için gelmişti diğerlerinde öyle bir durum yoktu.Ben de direk sildim Gmail'i sorunsuz kesinleşmişti ücret

yani 600-700 tl kazandığınız kanal alt kanaldı değilmi ? ve alt kanala dokunmadan sadece ana kanalın gmailini sildiniz, doğru anlamışmıyım ?

Hocam siz hiç denedinizmi bunu yani şimdi bana mesaj geldi para kazanması kapanacak diye en çok 3-4 güne kapanır para kazanmaları.. karşı bildirim gönderirsem ertelenirmi sahidende ?

siz hiç karşı bildirimle zaman kazandınız mı ?

denemedıgım alt yok :D bir sürü adsense ve kanal vr neyse...
1-uyarı alınca mınımum 5 gun-maksımım 11 gun sonra kara pazanma gıdıyor ardından adsenseye bağlı kanallar 7 saat-3 gun arası para kazanma gidiyor.. bunuda adsense sayımından gorebılırsın duruyor...

*-*
şimdi ayın 10 una kadar adsensede bağlı tutrsan para kesınleince o kanalı başka çöp adsenseye yonlendır... bu buyuk rısk tabı...
senın kanalların ve adsensenın durumunu bılmeden yonlendıremem... getiri ne kaç kanalı var riske değermi, silineek uyarı alan kanal kaç para kazandıracak vb... risk sadece risk
bilgi bizden sen değerlendırmenı durumuna gore yapacaksın ... araç kırmızı ışıkda geçmiş eee gelecek tabikide kırmızı ışık ıhlal cezası bir gun elıne,cezası. ceza sılınmez ki...geçmiş olsun..

yani 600-700 tl kazandığınız kanal alt kanaldı değilmi ? ve alt kanala dokunmadan sadece ana kanalın gmailini sildiniz, doğru anlamışmıyım ?

Benim kanalım alt kanal değildi hocam alt kanalı vardı Gmail'in ama sadece ana kanalda video yüklüydü. alt kanala geldiyse sizin alt kanal için ayrı bir Gmail oluşturun eğer kanalda telif yoksa o alt kanalı bir partnere bağlayın zaten partnere girmeden önceki kazançları Adsense ödeyecektir böylelikle diğer kanalları kurtarmış olursunuz

benim kanalım alt kanal değildi hocam alt kanalı vardı gmail'in ama sadece ana kanalda video yüklüydü. Alt kanala geldiyse sizin alt kanal için ayrı bir gmail oluşturun eğer kanalda telif yoksa o alt kanalı bir partnere bağlayın zaten partnere girmeden önceki kazançları adsense ödeyecektir böylelikle diğer kanalları kurtarmış olursunuz

bak bunu denemedım. Ama mantıklı adsense parası içeride kesınleşiyor PARTNERE geçiyor kanal, malum partnere geçiş oldugu için... Yanı ayın 10 unu beklemek gerekmıyor par akesınleşmesi için... Matematıksel olarka mantıklı.. Hiç denemedim. Sen deneminmi peki ? Teorık tamam ya pratık ? Teşekkurler

hangi hesaptan dolayı gidecekse o hesabı kople yotube ve gmail hesabını siliniz... şahsen başıma geldiği için biliyorum sildiğim hesapdaki para adsense'ye yansımıştı..

selam,

geçen ay para kazanmalar kapatıldığında o ay kazanmış olduğum tutarı alamadım ancak gmaili ve yt kanalını komple sildim. Geçen ay alamadığım tutar bu ay yansır mı acaba? Teşekkürler.

selam,

geçen ay para kazanmalar kapatıldığında o ay kazanmış olduğum tutarı alamadım ancak gmaili ve yt kanalını komple sildim. Geçen ay alamadığım tutar bu ay yansır mı acaba? Teşekkürler.
sildisen unut.. silmek yok...

artık o kanalları bir kullanmadıgın adsenseye at 3-5-8 ay içinde oraya para kesleşmeler oluyor.. denedım oluyor..
KİMSE SİLMESİN DİREKET BAŞKA ADSENSEYE YONLENDIRSIN, BOŞ ZARARSIZ ADSENSEYE YANI ORADA KENDI HALINE BIRAKSIN. YOKSA ÖYLE ADSENSE SIFIR BAŞVUR VE SAECE BEKLE ZAMANA BIRAK.

sildisen unut.. silmek yok...

artık o kanalları bir kullanmadıgın adsenseye at 3-5-8 ay içinde oraya para kesleşmeler oluyor.. denedım oluyor..
KİMSE SİLMESİN DİREKET BAŞKA ADSENSEYE YONLENDIRSIN, BOŞ ZARARSIZ ADSENSEYE YANI ORADA KENDI HALINE BIRAKSIN. YOKSA ÖYLE ADSENSE SIFIR BAŞVUR VE SAECE BEKLE ZAMANA BIRAK.

hocam bende başka bir sorun vardı, mecbur silmem gerekiyordu yani kanal ayarlarına tıklayınca 500 eternal server hatası veriyordu ve haftalarca beklememe rağmen geçmiyordu sadece para kazanması kapatılmış kanallarımda böle bir uyarı alıyordum. Ayrıca açtığım tüm kanallar bu kanal yüzünden kapatılıyordu.

yani yeni adsense açmış olsam bile aktaramayacaktım. Bilgilerin için teşekkürler.
sağlık olsun yenisini çalışır kazanırız. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri