Para kazanma sınırlı sorunu

• Kullanıcı Neshyp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Neshyp

Kayıtlı Üye
Kanalıma her attığım video istisnasız hep sarı dolar yiyor incelemeye atıyorum onlar da 2 haftaya dönerse artık. İçeriğim her zamanki gibiydi anormal bir şey yok fakat neden böyle olmaya başladı?

Kanalıma her attığım video istisnasız hep sarı dolar yiyor incelemeye atıyorum onlar da 2 haftaya dönerse artık. İçeriğim her zamanki gibiydi anormal bir şey yok fakat neden böyle olmaya başladı?

Düzelmiyor o hacı abi, benim 85k aboneli kanalda da ve bir çok yüksek aboneli kanalda var, pk kapattım kaç kere tekrar açtırdım yine düzelmedi. Ne atarsan at, başlık girmesen nokta koyup atsan yine sarı yiyor anında, support'a yazdım, kanalınızın geçmişindeki sorunlu içeriklerden dolayı böyle ve düzelmesi mümkün değil dediler. Harbiden de düzelmiyor 2 sene olacak nerdeyse

Düzelmesi çok zor hocam
Bi ihtimal pkyı yt kapatırsa sizde yeniden açtırırsanız düzelebilir onun dışında valla çözümü yok

Düzelmesi çok zor hocam
Bi ihtimal pkyı yt kapatırsa sizde yeniden açtırırsanız düzelebilir onun dışında valla çözümü yok

4k saat izlenen videoyu gizledim ve 5 kere kapattım bu şekilde para kazanmasını, 30 gün sorna tekrar başvurdum ve açıldı pk ama sarı dolar hiçbirinde düzelmedi.

Düzelmeyecek diye birşey yoktur. Kanalının derecelendirme puanı düşmüş. 5-10 tane özgün video at. Derecelendirme yaparken orada yazılı olan maddelerden hiç biri video'da bulunmasın kan vs. dikkatlice incele maddeleri. Derecelendirme puanın arttığında sarı $ çıkmayacak ;)

Düzelmeyecek diye birşey yoktur. Kanalının derecelendirme puanı düşmüş. 5-10 tane özgün video at. Derecelendirme yaparken orada yazılı olan maddelerden hiç biri video'da bulunmasın kan vs. dikkatlice incele maddeleri. Derecelendirme puanın arttığında sarı $ çıkmayacak ;)

Sana kanal vereyim, çöz bunu kanalı satıp yarısını vereyim o vakit? İnsanlara boş yere vaad verme hacı abi, bu sorun normal bir sarı dolar sorunu değil.

yok bu arkadaşın söylediği çok doğru ama eksik...hiç bir sekilde yeşile dönen video yoksa ilk attığın 15 video da falan..20 tane yani yaklaşık %30 fazlasını özgün ve sıkıntısız v,deo at...sonra çözülür olduki çözülmedi...yöneticilik ata ben halledeyim ne var ne yok..

Son düzenleme:
yok bu arkadaşın söylediği çok doğru ama eksik...hiç bir sekilde yeşile dönen video yoksa ilk attığın 15 video da falan..20 tane yani yaklaşık %30 fazlasını özgün ve sıkıntısız v,deo at...sonra çözülür olduki çözülmedi...yöneticilik ata ben halledeyim ne var ne yok..

100 tane at istersen, başlık ne yazarsan yaz, açıklama etiket ne girersen gir veya boş bırak, video içeriği ne olursa olsun anında MANUEL İNCELEME İLE DOĞRULANDI yazıyor ve 1 tane yeşile dönmüyor, wpden mail at hacı abi yöneticilik vereyim, kanal ederinin yarısını paslayacağım
ama bu bilinen sarı dolar zımbırtılarına benzemiyor tekrarlıyorum

Sana kanal vereyim, çöz bunu kanalı satıp yarısını vereyim o vakit? İnsanlara boş yere vaad verme hacı abi, bu sorun normal bir sarı dolar sorunu değil.

Aynen hocam ben 227 videoyu olumlu degerlendirdim ama sorun çözülmedi
Bomboş yorum yazılıyor yemin ediyorum ya
Kanal geçmişiniz sabıkalıysa sabıka silinmez bu kadar basit

Açıkçası sabıkalık bir durum olmadı. 1 kere 1/3 ihtar olmuştu baya önce üstüne çok geçti videolarda da hiç sıkıntı olmadı. 10 video atsam 3'ü belki kısıtlamasız olur gerisi sarı olur. Baya can sıkıcı ve motive düşürücü bir şey gerçekten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri