para kazanma sürekli kapatılıyor

• Kullanıcı kadere61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

kadere61

Kayıtlı Üye
merhabalar

benim youtube hesaplarım paso paza kazanmaya kapanıyor ama bir anda 10 tanesi.12 tanesi gibi.50 tane hesap değiştirdim bu yüzden.

adsenseden şüpheleniyorum ama para kazanan kanalları bile komple siliyorum gmailden kaldırıyorum.

genede hiç video bile yüklemediğim hesaplar kapanıyor.

acaba api key belirlediğimiz kanallar bot olduğunu anlayıp kapatıyormu artık?

bundan şüpheleniyorum çünkü.ben youtube olsam bakarım videoyap veya başka bot apisi var yazmış oraya anında ban atarım.

tabi bu sadece düşüncedir.

bot yazarlarına saygım sonsuz onlara laf atmak değil amacım fikir sadece.

api legal bir yöntem

bir tane kanalın para kazanması kapatılırsa aynı adsense hesabına bağlı bütün kanalların para kazanması otomatik olarak kapatılır.

bir tane kanalın para kazanması kapatılırsa aynı adsense hesabına bağlı bütün kanalların para kazanması otomatik olarak kapatılır.

bunda yanlışlık var hepsi kapanmıyor.

bu fikir yanlış bence.

şuan 2 tanesi sağlam ( acıdım kendime :D )

---------- Mesaj saat 15:44:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:43:53 civarında gönderildi. ----------

api legal bir yöntem

legal fakat şöyle düşünün 2000 3000 kişi birden *.videoyap.com/* yazıyor.

ilgi çekmezmi?

bunda yanlışlık var hepsi kapanmıyor.

bu fikir yanlış bence.

şuan 2 tanesi sağlam ( acıdım kendime :D )

---------- Mesaj saat 15:44:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:43:53 civarında gönderildi. ----------

legal fakat şöyle düşünün 2000 3000 kişi birden *.videoyap.com/* yazıyor.

ilgi çekmezmi?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] daha iyi cevap verir

Adsense hesabıni actiginiz mail adresine bakiniz ona mail gelmiş olması lazim o mailde sorunlu kanali yaziyor

Beyler youtube benim daha büyümem için önümü açıp isteklerime cevap veriyor. Eğer kapasa neden tüm hepsini kapamasın? Binlerce üyemi siler gider. Ama yasal olarak avrupadaki en büyük youtube api sistemiyim.

Bir kanal sıkıntısında tüm adsenseye bağlı kanallar sıkıntı yaşar. Buda kolay birşeydir. Baktığım zamanda 5400 üyemin 4950 tanesinin 1 tane kanalına bile son 2 ayda hiçbiriey olmamış. mevcut üyem 6000 nin üstündedir raporlamada son 2 ayı dolduran 5400 dür.

Bugün bir arkadaş geldi tüm kanallarımın para kazanması kapanmış 20 gündür sıkıntım yoktu dedi.verdi kapanan kanallardan mailinden bir tanesine girdim baktım benim sisteme eklemediği bir kanal topluluk yemiş ve tüm adsenseyi kapatmış. Yani bot kontrol mekanizması bile kontrol etmediği bir kanaldan gitmiş kanalları.

Her zaman derim, youtube da herşeyin riski vardır. Ama videopda 10.000 den fazla kanal 1 yıldan fazla süredir açık. Bu iş size özel olduğu belli bir durum ve sayabileceğim 10 dan fazla neden var.

Buarada ücret işlemi bizde mevcuttur. Çünkü biz zorla satan değil para kazandıran sistem yaptık.

Telden yazıyorum, bu nedem devrik cümleler olmuş olabilir.

Beyler youtube benim daha büyümem için önümü açıp isteklerime cevap veriyor. Eğer kapasa neden tüm hepsini kapamasın? Binlerce üyemi siler gider. Ama yasal olarak avrupadaki en büyük youtube api sistemiyim.

Bir kanal sıkıntısında tüm adsenseye bağlı kanallar sıkıntı yaşar. Buda kolay birşeydir. Baktığım zamanda 5400 üyemin 4950 tanesinin 1 tane kanalına bile son 2 ayda hiçbiriey olmamış. mevcut üyem 6000 nin üstündedir raporlamada son 2 ayı dolduran 5400 dür.

Bugün bir arkadaş geldi tüm kanallarımın para kazanması kapanmış 20 gündür sıkıntım yoktu dedi.verdi kapanan kanallardan mailinden bir tanesine girdim baktım benim sisteme eklemediği bir kanal topluluk yemiş ve tüm adsenseyi kapatmış. Yani bot kontrol mekanizması bile kontrol etmediği bir kanaldan gitmiş kanalları.

Her zaman derim, youtube da herşeyin riski vardır. Ama videopda 10.000 den fazla kanal 1 yıldan fazla süredir açık. Bu iş size özel olduğu belli bir durum ve sayabileceğim 10 dan fazla neden var.

Buarada ücret işlemi bizde mevcuttur. Çünkü biz zorla satan değil para kazandıran sistem yaptık.

Telden yazıyorum, bu nedem devrik cümleler olmuş olabilir.

videoyap sitede video yukleme sınırsız yazıyor dogrumu anasayfada yanı ? premıum ve gold pakettede

spamı ister manuel yap ister botla her zaman bu risk vardır.
adam akıllı 4 aydır uğraşıyorum,en eski kanalım 1.5 aylık...

apiyle alakası olamaz aksine youtube bunu destekliyor.
sen video atmadığın hesapları adsense bağlamışmıydın?

---------- Mesaj saat 22:45:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:17 civarında gönderildi. ----------

videoyap sitede video yukleme sınırsız yazıyor dogrumu anasayfada yanı ? premıum ve gold pakettede

sınırsız aynı anda 3 tana yapabilirsiniz ama ;) zaten yetiyor artıyor bile

merhabalar

benim youtube hesaplarım paso paza kazanmaya kapanıyor ama bir anda 10 tanesi.12 tanesi gibi.50 tane hesap değiştirdim bu yüzden.

adsenseden şüpheleniyorum ama para kazanan kanalları bile komple siliyorum gmailden kaldırıyorum.

genede hiç video bile yüklemediğim hesaplar kapanıyor.

acaba api key belirlediğimiz kanallar bot olduğunu anlayıp kapatıyormu artık?

bundan şüpheleniyorum çünkü.ben youtube olsam bakarım videoyap veya başka bot apisi var yazmış oraya anında ban atarım.

tabi bu sadece düşüncedir.

bot yazarlarına saygım sonsuz onlara laf atmak değil amacım fikir sadece.

Bence api keyle alakasi yok hocam. Eskiden benimde para kazanmalar SIKLIKla giderdi. Kullandigim bot sayesinde 3 aydir falan hicbir kanalim kapanmadi.

artık nefret ettirmeye başladım açtığım kanalda 10 tane video var yada yok hiç biri telifli felan değil adsensede bağlı değil ama 2 gün sonra para kazanması kapanıyor iyice sinirlenmeye başladım hepsi böyle olmaya başladı

artık nefret ettirmeye başladım açtığım kanalda 10 tane video var yada yok hiç biri telifli felan değil adsensede bağlı değil ama 2 gün sonra para kazanması kapanıyor iyice sinirlenmeye başladım hepsi böyle olmaya başladı

hocam ip ban mı yedin acaba ya ? daha tecrübeli arkadaşlar detaylı bilgilendirmeyi yapar

Para kazanmaya kapanan herhangi bir maile gir gmaile ordan sosyal ağlara geç, niye kapandığı hakkında mail gelecektir.ordan sebebini öğrenebilirsiniz

boş bırakınca oluyormu? denedinizmi

hani düşündüm acaba videoyap yazılı apilere engel koyuyor olabillirmi diye ama demekki sorun olmuyor.

açıklamalar için herkese teşekkürler

videoyap yazınca o api keyi sadece videoyap botu için izin vermiş oluyorsun eğer boş bırakırsan api keyi tüm botlarda kullanabiliyorsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri