para kazanma tecrübeler

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ugs9305

Yasaklanmış
2 tane felen kanal vardı yesyeni adsense kanla 40 50 video attım 2 tane 3 üncü taraf 2 tanesi dünya geneli yedi sildim tabi onları sabah baktığımda 1 tane 3 taraf vardı ve para kazanma gitmiş diğer kanal sağlam hiç telif dünya geneli felen yoktu maile baktım bu telif dünya geneli gelen kanaldı

sorun adsensede değil ve teliflede alakalı değilmiş bu 3 üncü taraflar geldikçe dünya geneli geldikçe kanallar para kazanma kapatılıyor yani 50 100 kanal açıp kazançları ayarlayıp bırakırsanız gün geçtikde 3 üncü taraf dünya geneli geldikçe tüm kanallarınız gidecektir herkese benden uyarı 3 üncü taraf ve dünya genelinden geldiğini tahmin etmiştim zaten böylede emin olmuş oldum

Ben otuzdan fazla üçünçü taraf 3 tane dünya geneli ve bugun yine 4 eşleşen sildim bende herhangi bir problem yok

3.taraftan bir şey olmaz.Ama 2 3 tane videona 1 hafta sonra dünya engeli geldimi gidiyor kesin olarak.

3. taraf ların sebeb olacağını sanmıyorum content id ve parası açılmayıp gri (!) isaretine dönen videolar sbeb oluyor..

çünki 3. taraf için yt nin anlaşması var adı üstünde içerik eşleme kimi yayıncı kuruluslar bu 3. taraf üzerinden kendi adsense reklamlarını atarak bizlerden para kazanıyor zaten ve yt de videonun hala oynatılabilir ve yanında bazn reklamlar cıkabilir bu durum bir ceza almanızı gerektirmez diyor.

Kısaca Content ID ve parası açılmayan videounuz varsa ya hiç açmayın parasını yada silin (!) isaretine dönmesin.

Çok iyi hatırlıyorum 3 tane dünya geneli sildim belki 4 de olabilir tam şimdi hatırlayamıyorum ama 3tane kesin hatırlıyorum sildim Bütün kanalların para kazanması açık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri