Para Kazanma Yolları v1

• Kullanıcı fthozg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

fthozg

Kayıtlı Üye
Konu Kapanmıştır. Moderatör arkadaşlar konuyu silerlerse çok memnn olurum

Son düzenleme:
Teşekkürler yanlız 10.000 den fazla video bulunmakta. Upload ettiğim 2500'ün üzerinde video bulunmakta ve 7500 taneside sırada. Video ihtiyacımız yok yani. Ancak yine eklemek isterseniz web sitemize ekleyebilirsiniz.

Bi atasözü aklıma geldi . Ya sen sayı saymayı bilmiyosun yada .... :) Kardeş senin sitene bir günde 10k video yükleyecek insanlar var bu forumda. 1 günde batarsın sen. Ama herkes kendi videosunu yükleyecek diyorsanda o zaman lisans sözleşmesi yapman lazım. Kimse 1 tl için kendi videolarını riske atmak istemez.

Ayrıcada sitende ki Php melody scriptiyle bu bahsettiklerini yapman imkansız. Ben ya senin basit bi reklamcı yada dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.

her eklediğimiz video 1tlmi orayı yıkarlar :)

Reklamcılık ve dolandırıcıkla alakası yok. İlk videonu ekledikten sonra kullanım şartları çıkıyor. 1 TL vereceğiz ama zaten sınırlı sayıda kişye sınırlı miktarda. Ayrıca eğitim videosu olması gerekmektedir. İlk videonu ekleyerek denemeye başlayabilirsin.
PHP melody kısmına gelincede gayet hoş bir tasarım bence. Kullanıcılar aaa bu phpmelody demezler. İçeriğe bakarlar içerik varsa sıkıntı yok

her eklediğimiz video 1tlmi orayı yıkarlar :)
Sınırlı sayıda yazıyor mesajda yani birşey vericeği yok aslında bakma :D
Site yeni 3-5 günlük arkadaşın derdi tanıtım yapmak belli ama içeriğinden başı ağırır gibi geliyor bana

Hani 1 video ekleme başına o kadar çok para verilmeyeceğini biliyorum.
Tanıtım amaçlı diyebilirsiniz. 2500 video eklendi geçen haftadan bu yana. 7500 den fazla video da eklenecek 1 ay içerisinde ayrıca daha eklenecek bir çok vdeo bulunuyor. Sadece kendim bu kadar video ekleyeceğim ama işte içerik geniş olsun istiyorum. Daha çok kullanıcıya hitap etsin istiyorum.

Zaten sınırlı sayıda olmasa o kadar parayı kim verir benim amacım eğitim videosu ekleyebilecek 10 - 20 kişi bulup sürekli onlarla çalışma. Param var sıkıntı yok. Siteme reklam da almıyorum. Yani reklam geliri yapmak istesem bunu şimdi bile yaparım. Amacım gelir elde etmek değil amacım internet üzerinde insanların ücretsz eğitim videosu izleyebilmesi. 10 - 20 kişiye 1 ay içerisinde 1000 - 2000 TL verebilecek kadar param var

Hani 1 video ekleme başına o kadar çok para verilmeyeceğini biliyorum.
Tanıtım amaçlı diyebilirsiniz. 2500 video eklendi geçen haftadan bu yana. 7500 den fazla video da eklenecek 1 ay içerisinde ayrıca daha eklenecek bir çok vdeo bulunuyor. Sadece kendim bu kadar video ekleyeceğim ama işte içerik geniş olsun istiyorum. Daha çok kullanıcıya hitap etsin istiyorum.

bak şimdi işler değişir 1 videoya 1 tl diyorsun,şimdide okadar para verilmez diyorsun amacın sitene video yükletmek

Tamam amacım zaten siteme video ekletmek 10 - 20 kişi bulup siteme video ekleteceğim. Bunun için ödeyebilecek kadar param var. Kullanım şartlarını okumadan burada yorum yazmayın lütfen.

Reklamcılık ve dolandırıcıkla alakası yok. İlk videonu ekledikten sonra kullanım şartları çıkıyor. 1 TL vereceğiz ama zaten sınırlı sayıda kişye sınırlı miktarda. Ayrıca eğitim videosu olması gerekmektedir. İlk videonu ekleyerek denemeye başlayabilirsin.
PHP melody kısmına gelincede gayet hoş bir tasarım bence. Kullanıcılar aaa bu phpmelody demezler. İçeriğe bakarlar içerik varsa sıkıntı yok

Kardeş yanlış anlama demek istediğim şu. Arkadaşlarımız ben vs buraya videoyu eklediğimiz zaman , Bu videoların bize ait olduğuna dair lisans sözleşmesi yapabiliyo musun? Bu şahısların kanalları ifşa olmayacakmı?. Spamcılar boşmu duracak?

En önemliside , bu php melody scriptini kullanıcılar için demedim senin için dedim. Sen bu scriptin gizlilik politikaları özelliğini kullanarak kullanıcıların eklediği her videoyu , youtube ye sorumluları kullanıcılar göstererek ticari amaçlarla youtube ye ekleyebilir , kullanıcının kendi kanalına eklediği videoları creative ye dönüştürüp ,bu videolardan kendin para kazanabilirsin. Böyle bişey yapmayacağını nerden bilecez.

Ama amacın videobash.com gibi bana hit kazandırın sizde ekmek yeyin diyosan önce önlemlerini alman gerekiyor. Art niyetli yazmıyorum ileride sıkıntı çekersin diye fikir beyan ediyorum sadece.

sen zaten admin panelinden youtube video ekle dersin , bi kanalın 100 videosunu 2 dakikada sitende paylaşabilirsin. 7500 videoyu 1 günde bile yükleyebilirsin sitene. Senin ağzında bi bakla varda çıkarmıyorsun kardeş :)

Son düzenleme:
bak şimdi işler değişir 1 videoya 1 tl diyorsun,şimdide okadar para verilmez diyorsun amacın sitene video yükletmek

Amacım gariban sevindirmek değil elbette. Ne kadar video ekleyebileceğiniz ve maksimum ne kadar para kazanabileceğiniz belli. Site video ekleme kurallları içerisinde bulunmakta zaten. Sen bana ne kadar çok video getirirsen ben sana o kadar para vereceğim. 40.000 ile 50.000 videonun parasını ödeyebilecek gücüm var. Ayrıca bu gücümde şimdilik bu kadar hani bir ay sonra 100.000 videoya çıkabilir sorun değil yeterki kaliteli videolar ekleyebilecek kişiler kullanmak istesin.

Amacım gariban sevindirmek değil elbette. Ne kadar video ekleyebileceğiniz ve maksimum ne kadar para kazanabileceğiniz belli. Site video ekleme kurallları içerisinde bulunmakta zaten. Sen bana ne kadar çok video getirirsen ben sana o kadar para vereceğim. 40.000 ile 50.000 videonun parasını ödeyebilecek gücüm var. Ayrıca bu gücümde şimdilik bu kadar hani bir ay sonra 100.000 videoya çıkabilir sorun değil yeterki kaliteli videolar ekleyebilecek kişiler kullanmak istesin.

link verirmisin bakıyım bi

Kardeş yanlış anlama demek istediğim şu. Arkadaşlarımız ben vs buraya videoyu eklediğimiz zaman , Bu videoların bize ait olduğuna dair lisans sözleşmesi yapabiliyo musun? Bu şahısların kanalları ifşa olmayacakmı?. Spamcılar boşmu duracak?

En önemliside , bu php melody scriptini kullanıcılar için demedim senin için dedim. Sen bu scriptin gizlilik politikaları özelliğini kullanarak kullanıcıların eklediği her videoyu , youtube ye sorumluları kullanıcılar göstererek ticari amaçlarla youtube ye ekleyebilir , kullanıcının kendi kanalına eklediği videoları creative ye dönüştürüp ,bu videolardan kendin para kazanabilirsin. Böyle bişey yapmayacağını nerden bilecez.

Ama amacın videobash.com gibi bana hit kazandırın sizde ekmek yeyin diyosan önce önlemlerini alman gerekiyor. Art niyetli yazmıyorum ileride sıkıntı çekersin diye fikir beyan ediyorum sadece.

sen zaten admin panelinden youtube video ekle dersin , bi kanalın 100 videosunu 2 dakikada sitende paylaşabilirsin. 7500 videoyu 1 günde bile yükleyebilirsin sitene. Senin ağzında bi bakla varda çıkarmıyorsun kardeş :)

Yorumun için çok teşekkür ederim kardeş. Ağzımda bir bakla olduğu yok. Benim amacım para kazanmak değil. Allah'a çok sükür zaten ben fazlasıyla para kazanıyorum. Amacım insanlara faydalı bilgilerin bulunduğu bir web sitesi açmaktı. Kesinlik zaten siteme bakarsan sitemin içerisinde reklam bulunmuyor. Hani sitemi kasıp para kazanma gibi bir düşüncemde yok. Onu yanlış anlamazsan çoluk çocuk bile yapıyor. Benim amacım 1 öğrenci kardeşim görürde faydalanır. Sonra da bana Allah Razı Olsun der. Amacım ve bütün gayem bu. Değilse para dediğin şeyi internet üzerinden değil zaten dükkanımda kazanıyorum.

İlk mesajınla şimdikiler çok tutarsız. Benden tavsiye dürüst ol. İlk mesajına gir ve sitene düzenli olarak video yükleyebilecek 10 kişi aradığını ücretin görüşüleceğini yaz olay bu, buraya gelin video yükleyin 1 tl kazanın yazmanın anlamı yok yani çoluk çocuk forumu değil burası.
Ayrıca elfida nın güvenlik ile ilgili soruları çok yerinde

+++++++
Ayrıca bırakın bu benim amacım para kazanmak değil edebiyatını :=)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri