Para Kazanmak İsteyenler İçin Yöntem

tokibala

Kayıtlı Üye
Bu Yöntemi Mutlaka Kullanın

Öncelikle her seferinde bunu belirtmekten bıktım ama eminim yine de okumadan bazıları yorum yapacak. Şuana kadar insanlara bir faydası dokunmayan,forumda yeni başlayan kişilere yol göstermeyen felaket tellalları lütfen benim konularıma yorum yapmasınlar.Neyse gelelim konuya.Arkadaşlar tekrar merhaba. Beni takip edenler bilir. Bir müddettir sizlere diğer hesaplarımda uyguladığım ve gerçekten harika sonuçlar aldığım videoları gösteriyorum. Burdaki amacım hem konu bulmakta zorlanan hemde nasıl video hazırlayacağını tam olarak emin olamayan arkadaşlara bir fikir verebilmek.

Diğer hesabıma 3 hafta önce tamamen özgün olarak hazırlayıp yüklediğim bir videonun örneğini sizinle paylaşmak istedim. Arkadaşlar bu videoyu dediğim gibi 3 hafta önce yapıp yükledim ve biraz önce baktığımda izlenim sayısı 58.000 olmuş. Video altındaki yorumlara baktığımda da kimse şuana kadar kötü yorum bırakmamış. Beğenilme oranı %95'e yakın.

Video sadece 1 dakika. Ama yorumlardan okuduğum kadarıyla insanların gerçekten çok hoşuna gitmiş. Benim size sunduğum bu videodaki gibi videolar hazırlayabilir ve çok iyi izlenimler alabilirsiniz.

NOT : İsteyen arkadaşlar bu videomu sömürsün. Amacım hepimiz kazanalım ..

Video için TIKLAYIN ( Lütfen video hakkında görüşlerinizi yazın )

Son düzenleme:
Çok teşekkürler. Tavsiyelerinize uymaya çalışacağım. :)

Bu sekilde video yapip yukleyip hic birsey yapmadiginiz halde mi bu kadar izlenme almis. Yoksa zaten aboneleriniz vardi, veya herhangi bir ortamda paylastiginiz icin mi olmus.

Hocam elinize saglik peki etiket baslik tag bunlara dikkat ediyor musunuz ?

Hocam güzel videolar hazırlıyorsun da bunların izlenilmesini ve paylaşılmasını nasıl sağlıyorsun?Seo,playlist,imleme vs kullandığın yolları da söylersen daha faydalı olur.

kusura bakma da 35 saniyelik videoyu intro ve outroyla 55 yaparak %95 beğeniye nasıl ulaşıyorsun anlamadım.ayrıca özellikle sondaki subscribe iğrenç olmuş.madem uğraşıyorsun en azından biraz daha özen.

kusura bakma da 35 saniyelik videoyu intro ve outroyla 55 yaparak %95 beğeniye nasıl ulaşıyorsun anlamadım.ayrıca özellikle sondaki subscribe iğrenç olmuş.madem uğraşıyorsun en azından biraz daha özen.

Demek ki başarıyorum ve adsense hesabım her zaman 4 haneli.. Başardığım içinde yol gösteriyorum. Madem o kadar sende ustasın seninde paylaşımlarını başarılarını görelim. İğrenç diyerek kinini kusmuşsun. Beğenmiyorsan yorum yapma . Kimse seni zorlamadı ki.

Demek ki başarıyorum ve adsense hesabım her zaman 4 haneli.. Başardığım içinde yol gösteriyorum. Madem o kadar sende ustasın seninde paylaşımlarını başarılarını görelim. İğrenç diyerek kinini kusmuşsun. Beğenmiyorsan yorum yapma . Kimse seni zorlamadı ki.
merak etme bizde kendi çapımızda dilimizin döndüğünce üyelere yol gösteriyoruz.outro yu daha güzelleştir demekle de hata ettiğimi de düşünmüyorum.adsense hesabında gram ilgilendirmiyor.bol şanslar

hocam tek şey dikkatimi çekti, yöneticiyken paylaşımlara böyle yorum yapmıyordunuz, biraz daha nazik dille anlatıyordunuz demek ki normal kullanıcı olunca bu davranışlardan vazgeçiyorsunuz :)
ama size katılıyorum sanki bir saatlik bir video da o kadar uzun intro olmuş :)

hocam tek şey dikkatimi çekti, yöneticiyken paylaşımlara böyle yorum yapmıyordunuz, biraz daha nazik dille anlatıyordunuz demek ki normal kullanıcı olunca bu davranışlardan vazgeçiyorsunuz :)
ama size katılıyorum sanki bir saatlik bir video da o kadar uzun intro olmuş :)

Kardeşim benim istediğim de bu zaten. İllaki herkes videomu beğenmek zorunda değil. Ama bunu anlatmanın bir üslubu var. Sen eleştirini kırmadan yapmışsın. ancak adam kalkmış iğrenç diyerek resmen kinini kusmuş. Ben konunun başında da belirttim .Kötü yorum yapacaklar yazmasın diye..Düzgünce eleştirse amenna. Dediğinde de haklısın moderatörken böyle yazmıyordu.

Kardeşim benim istediğim de bu zaten. İllaki herkes videomu beğenmek zorunda değil. Ama bunu anlatmanın bir üslubu var. Sen eleştirini kırmadan yapmışsın. ancak adam kalkmış iğrenç diyerek resmen kinini kusmuş. Ben konunun başında da belirttim .Kötü yorum yapacaklar yazmasın diye..Düzgünce eleştirse amenna. Dediğinde de haklısın moderatörken böyle yazmıyordu.

Takke düştü kel göründü hesabı :D

Hocam videoya tıkladığımda izlenim sayısı 260 küsür yazıyor.Ben mi yanlış anladım yoksa siz 58 bin mi demiştiniz bu video için?

bu videolarla mı 4 haneli kazanıyorsun ? :D

Hocam videoya tıkladığımda izlenim sayısı 260 küsür yazıyor.Ben mi yanlış anladım yoksa siz 58 bin mi demiştiniz bu video için?

Kardeşim 58.000 olan izlenim benim diğer kanalımda. Ben sadece örnek videolar verdiğimde diğer kanallarımda gerçekten izlenim almış videolarımın örneklerini yedek kanallarımdan birine atıp burada paylaşıyorum. Forumda kötü niyetli kişiler var.Esas kanallarımı burada ifşa edip riske atamam.

Kardeşim 58.000 olan izlenim benim diğer kanalımda. Ben sadece örnek videolar verdiğimde diğer kanallarımda gerçekten izlenim almış videolarımın örneklerini yedek kanallarımdan birine atıp burada paylaşıyorum. Forumda kötü niyetli kişiler var.Esas kanallarımı burada ifşa edip riske atamam.
Pardon hocam ben yanlış anladım.

''Demek ki başarıyorum ve adsense hesabım her zaman 4 haneli.''
'' Forumda kötü niyetli kişiler var.Esas kanallarımı burada ifşa edip riske atamam.''
'' Tabii burada paylaşmadığım çok daha profesyonel videolarımda var. ''
'' diğer kanallarımda gerçekten izlenim almış videolarımın örneklerini yedek kanallarımdan birine atıp burada paylaşıyorum.''
'' yorumlardan okuduğum kadarıyla insanların gerçekten çok hoşuna gitmiş ''
neyin peşindesin dostum :D allah kazancını artırsında dediklerinden bişe anlamadım ben :D

mademki yol göstereceksin doğru düzgün bişey göster :D
inan bana bu işe yeni başlayan biri bile bu forumda yarım saat dolaşsa o videodan daha güzelini yapar :D
insanlara faydalı olacaksan kategori ver ünlem aşmayı ver dünya engeli geçmeyi ver .. 35 saniyelik popüler video yapmayı önüne 5 saniye intro koymayı inan hiçbirşey bilmeyen forumda 10 dakika gezen herkes yapar

hocam sinirli bir anına falan gelmiştir hocamıza ben kefilim çok iyi birisidir kendisi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri