Para Kazanmaları g+ ile açanlarda son durum?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde bi adsense'imdeki tüm kanalların (10 tane) para kazanması kapatıldı.Sorunlu kanalı silip hepsini para kazanmaya açtım.Lakin 1 hafta geçmeden tüm kanallar KALICI OLARAK kapatıldı.Bugün de başka bi adsense'ime bağlı 12 kanal para kazanmaya kapatıldı.Şimdi açsam mı diye düşünüyorum,açsam kalıcı olarak kapatılabilir çünkü.

g+ ile para kazanmaları açan arkadaşlar daha önce böyle bi sorun yaşamışlar mı?

not: Kalıcı hesap kapanması adsense'e zarar vermektedir.

ben g+ yı komple siliyorum yeniden kanalı açıyorum para kazanma yine yok yine yok :S

Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde bi adsense'imdeki tüm kanalların (10 tane) para kazanması kapatıldı.Sorunlu kanalı silip hepsini para kazanmaya açtım.Lakin 1 hafta geçmeden tüm kanallar KALICI OLARAK kapatıldı.Bugün de başka bi adsense'ime bağlı 12 kanal para kazanmaya kapatıldı.Şimdi açsam mı diye düşünüyorum,açsam kalıcı olarak kapatılabilir çünkü.

bence g+ ile tekrar kanal açmayı doğru bulmuyorum silmek en iyisi.Spam çalışıyoruz zaten arkadaşlar saatler içinde kapanan 10 larca kanalımızın yerine yeni kanallar açmış oluyoruz.İçinde bilmem kaç yüz video ile birlikte :)En fazla 1-2 gün kaybımız olur

bence g+ ile tekrar kanal açmayı doğru bulmuyorum silmek en iyisi.Spam çalışıyoruz zaten arkadaşlar saatler içinde kapanan 10 larca kanalımızın yerine yeni kanallar açmış oluyoruz.İçinde bilmem kaç yüz video ile birlikte :)En fazla 1-2 gün kaybımız olur

hit, abone (: onları 2 günde bulamayız ama ..

not: deneme bir kanalımda g+ ile tekrardan para aktifleştirmeyi denedim normalde 3-4 saate belli oluyordu bekliyelim bakalım ne olacak.

hit, abone (: onları 2 günde bulamayız ama ..

abone konusuna katılıyorum ama hit kısmına katılmıyorum bu işler belli olmaz.Şöyle ki kapanan kanalin günlük gösterimi 30 k ve 3 aylık kanal olsun.3 Aylık emeğin var .Kapandı ve hemen yenisini oluşturdun aynı kategoride.2 Gün sonra 30 k ya ulaşmayacağından emin misin ? Belki 100 k görüntülenmeye ulaşacak.

Onun için arkadaşlar sadece bilinçli olmak yetmiyo youtube de biraz da şans lazım:)

uzun zamanlı düşünmek gerekirse bende silinmesinden yanayım.
dün 20 kanalımdan 7 tanesini kurtardım.yeni kanalları açınca onları da sileceğim.şimdilik sıfır çekmemek için bekletiyorum.tamam abone önemli ama denk gelecek bir videoyla o kaybettiğin aboneyi yakalayabilirsin.yeter ki bir videon patlasın.

ben bu yontemle kanallarımı acamadım acaba benmı yanlıs yapıyorum anlamadım .

[MENTION=5108]turanakca[/MENTION] ,
Açmaktaki amacımız abone hit vs vs değil içerdeki parayı kurtarmak.
Para kazanma kapalıyken silersek kanalı parası yatmıyor.

Ben geçen ay açtım şu anakadar hiç bir sorun çıkmadı. Çıkmaz inşaallah. Sebep olan kanalı komple silip yok etmek ve her kanala ayrı ip ile girmek ana taktğimdir. [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Ben geçen ay açtım şu anakadar hiç bir sorun çıkmadı. Çıkmaz inşaallah. Sebep olan kanalı komple silip yok etmek ve her kanala ayrı ip ile girmek ana taktğimdir. [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

google gizli sekme kullanırım ben ama daha açılmadı kanallar.

Bende de yaramadı bu yöntem resimlerde gösterilenlerin aynısını yapıyorum yinede açılmıyor gitti güzelim kanallarım :(

Merhaba arkadaşlar,

aynen oyle dırek sıl gısın rıske gırme derım g+ olayı eskısı gıbı ıslemıyor nedense artık acılmıyor para kaznamsı kanalalrın

eskısı gıbı kolay olmuyor benmı yanlıs yapıyorum g+ sılıyorum zaten vıdeoalrı gızlıye dusuyor daha sonra 2 gun sonra acıyorum g+ balıyorum aynı tas aynı hamam

Daha 3 gün önce bende hepsini açtım tekrardan.Bir kaç kişiye daha yardım ettim konu üzerinden onlarında açıldı hocam.Birşeyleri atlıyosunuzdur muhtemelen.

Daha 3 gün önce bende hepsini açtım tekrardan.Bir kaç kişiye daha yardım ettim konu üzerinden onlarında açıldı hocam.Birşeyleri atlıyosunuzdur muhtemelen.

Dostum bi yardımcı olsan 110 aboneli 130k izlenimli günlük 8-9k izlenim alan kanalınki kapandı açamıyorum :(

Merhaba arkadaşlar,

Bot kullaniyormuydun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri