kptncksprv
Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 ay boyunca kurduğum tüm kanalları sorunsuz bir şekilde kullanmıştım sonrasında hepsinin para kazanması gitmişti, zaten kanallarım alt kanaldı hepsini google+ bağlantılarıyla birlikte tüm sayfaları sildim ve sildiğim tüm kanallarımın parasını almıştım ve 2 aydırda onlardan sonra kurduğum kanalları sorunsuz kullandım, şimdi ise bambaşka bir sorunla karşı karşıyayım, kurduğum her kanal 1-2 gün sonra para kazanması kapatılıyor her açıp video yüklediğim kanallar bu sorunu yaşatıyor, hepsi değil eskilerin bazıları kapanmıyor her açtığım bu sorunu veriyor... acaba aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı burada, ne yapacağımı bilmiyorum, başka bir adsenseye yönel derseniz zaten pinsiz bir adsensemde var fakat oda aynı sorunu veriyor... tüm kanalları telefon onaysız açtığımdan kaynaklanıyor olabilirmi veya direk bilgisayardan kaynaklımı ?
kullandığım ve defalarca ödeme aldığım şu anki adsenseme sayısız defa dünya engeli geldi buna bağlayabilirim tüm durumu fakat 2. adsense neden aynı sorunu veriyor acaba ?
kullandığım ve defalarca ödeme aldığım şu anki adsenseme sayısız defa dünya engeli geldi buna bağlayabilirim tüm durumu fakat 2. adsense neden aynı sorunu veriyor acaba ?