Para Kazanmanın Kapatılmasında Hangisi Daha Etkili?

• Kullanıcı Muslera07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
tek toplulukta kapatabilir
birden fazla telifte kapatabilir
----------------------------------
sence hangisi?

Tabiki.topluluk.bi.kere yedik topluluğu bütün kanallar gitti

Şu ana kadr olan izlenimim 2 ihtarla ayı biteren ve parasını alan arkadaşlar gördüm... Ancak 1-2 toplulukla yürüyen görmedim...

Topluluk ihtarı almak mı?
Telif ihtarı almak mı?

Topluluk kanalın para kazanması değilde kapatılmasına ve beraberinde alt kanal ise diğer alt kanalların kapatılmasına neden oluyor.

Telif ihtarı ise sektötüne göre eğer tek telif olsa bile ve para kazanması çok getiren sektörlerden ise çizgi film , tv showları v.s gibi tahminimce hem para kazanma hemde kanal kapanmasına neden oluyor.

Aslen fazla sayıda kırmızı dünya engeli seçenekler arasına konulmalı. Belli sayıdan sonra hangi sektör olursa olsun para kazanma gidiyor.

Ayrıca fazla sayıda ünlem bir kanalda bırakmak ve bu ünlemlerin belli süreden sonra bu ünlemli videolar tek tek para kazanması gidiyor bunlarda fazlalaşma olursa para kazanma gitme olasılığı artar .

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Topluluk kanalın para kazanması değilde kapatılmasına ve beraberinde alt kanal ise diğer alt kanalların kapatılmasına neden oluyor.

Telif ihtarı ise sektötüne göre eğer tek telif olsa bile ve para kazanması çok getiren sektörlerden ise çizgi film , tv showları v.s gibi tahminimce hem para kazanma hemde kanal kapanmasına neden oluyor.

Aslen fazla sayıda kırmızı dünya engeli seçenekler arasına konulmalı. Belli sayıdan sonra hangi sektör olursa olsun para kazanma gidiyor.

Ayrıca fazla sayıda ünlem bir kanalda bırakmak ve bu ünlemlerin belli süreden sonra bu ünlemli videolar tek tek para kazanması gidiyor bunlarda fazlalaşma olursa para kazanma gitme olasılığı artar .

belirtiginiz sektorlerde bizim turkler faliyet gosteriyor katagorode sorun yok calisan zekide sorun var

Aynen Katılıyorum birde şu var, bu benim başıma gelen dir... Gece baktınız kanal cillop hiç bir şey yok... uyudunuz, kaltınız, bir baktınız oy 8-9 eşleşen gelmiş... 1 dakika bile kaybetmeyin, hemen silin... mailimi açtım işte eşleşmeler gelmiş, siliyimde ayılmak için bir kahve alayım dedim... yaptım geldim yeni mail gelmiş... Hani O Bildiğimiz Mail... kıssadan... yani çoklu 3. taraf eşleşmesinden de kapanabiliyor...

Benim 3 kanalimda topluluk ihtari gelmisti 3-4 ay kadar oldu.
Ama 2 gun once temiz bir kanalim yuzunden butun kanallarimin para kazanmasi gitti.
Topluluk ihtari 3-4 aydir problem olmadi bende.
Eyer bir kanaliniz cok hit almaya basladiysa iyi para kazanmaya basladiysa, YT kafasina gore kapatabiliyor para kazanmalari. Belkide yt kafasina gore deyilde, insanlar sikayet ediyorda olabilir.Ama cocuklarin bile baktigi bir katagoriyi kim neden sikayet etsin anlamak mumkunde deyil dogrusu.
Sebebler siralayacak olursak eyer;
1-Topluluk ihlali
2-1 den fazla telif (1 telifte para kapanmasi olayina sahsen ben inanmiyorum)
3-Kanalin veya bir video nun asiri bir hit alip kazancin ortalamadan fazla olmasi.
4-Kanaldan cok sayida video silmek.(eslesen,unlem vss. dolayisiyla veya baska sebebten silinen videolar.)

Günlük 15 tl getiren kanalım 2 hafta önce topluluk yedi. Korkudan geçenlerde kanaldaki videoları yeni kanala taşıdım toplulk yiyen kanalımı sildim.
Şimi pişmanmıyım elbette hayır. Kısa süre sonra aynı videolarla yine günlük 15 tl civarlarına çıkarım diye düşünüyorum.

Telifin o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum açıkçası gelir silersin biter. Fakat topluluk tehlikeli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri