⚡️Para Kazanması Açık Youtube Kanallarınız Alınır⚡️

• Kullanıcı beratomur1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

beratomur1

Kayıtlı Üye
Para Kazanması Açık Kanallarınızı Alıyorum

Şartlar ;

1: Sadece Para Kazanması Açık Kanalları Alıyorum.
2: Kanal da İhtar/Telif olmaması şart.
3: Kanal İlk Mail Olmalı.
4: Kanal Alınırken (pinsiz) adsense ile birlikte alınır.

Kanal başına vereceğim fiyat : 500-600 TL bandında.

İletişim

Whatsapp : https://api.whatsapp.com/send?phone=905413832114

Para Kazanması Açık Kanallarınızı Alıyorum

Şartlar ;

1: Sadece Para Kazanması Açık Kanalları Alıyorum.
2: Kanal da İhtar/Telif olmaması şart.
3: Kanal İlk Mail Olmalı.
4: Kanal Alınırken (pinsiz) adsense ile birlikte alınır.

Kanal başına vereceğim fiyat : 500-600 TL bandında.

İletişim

Whatsapp : https://api.whatsapp.com/send?phone=905413832114

Merhabaaa

Basta belirteyim niyetim ukalalik etmek yada teklifinize karismak falan degil ama bu konuda fikrimi beyan etmek istedigim bi zamanda gordum konunuzu yazamadan edemedim...

Forumdaki uyelerin %99.9 unun tecrubesi benim yt tecrubemin cok cok ustundedir...
Ben henuz bu konuda cirak bile sayilmam ama pk si acik bir kanal yapmaya calismaya basladigimdan beridir ister istemez isin maliyetinden ve emeginden haberdar oldum...

Tamamen organik izlenmeyle 4k saati ve 1000 aboneyi saglamayi bi kenara koyarsak...

En basitinden 1000 abone icin 150 tlye bi satici vardi sanirim suan o bile banlanmis

4k saat icin bedeller 300 le 500 arasinda video suresine gore degisiyor...

Diyelimki 150 tl + 350 tl den 500 tl abone ve saat maliyeti olsun...

Videosunu, surecin takibini ve emegini saymiyorum bile...

Ben satis yapan kanal sahiplerinin yerinde olsam o fiyata satacagima sansimi kanaldan yana denerim yada satmam daha iyi...
Nasil olsa bigun piyasa canlanabilir...
Yada pk acmak yt de gitgide zorlasabilir...

Maaleaef bu konuda sanirim piyasa ölmüş...

Satmayin arkadaslar bu bedellere, siz satmazsaniz piyasasi da yukselir... ;)

Yada forum mudahale edip toplanip minimum bi bedel belirlesin o bedelin altinda teklif verilmesin ne alis ne de satis...

Bu arada belirtmek isterim ne kanal alicisi ne saticisi deilim, niyetim de yok...

Iyi forumlar dilerim...

Son düzenleme:
Hocam sizin bildiğiniz maliyet sizin bilginiz ile sınırlı. 4000 Saati 50 TLYE alan da var kendi atan da. Elbette biliyorum maliyetini kurtarmadığını o arkadaşlar zaten sizin dediklerinizi dikkate alarak satmıyor. Ben bu işi maliyeti olmadan yapan arkadaşlardan istiyorum. Aboneyi siz sağlayıcının sağlayıcısından aldığınız için 150 200 TL. Sizin anlıyorum sorun yok söylediklerinize de hak veriyorum. Lakin bu durumun bilgi eksikliğinden olduğu için sorun yok hocam.

Hocam sizin bildiğiniz maliyet sizin bilginiz ile sınırlı. 4000 Saati 50 TLYE alan da var kendi atan da. Elbette biliyorum maliyetini kurtarmadığını o arkadaşlar zaten sizin dediklerinizi dikkate alarak satmıyor. Ben bu işi maliyeti olmadan yapan arkadaşlardan istiyorum. Aboneyi siz sağlayıcının sağlayıcısından aldığınız için 150 200 TL. Sizin anlıyorum sorun yok söylediklerinize de hak veriyorum. Lakin bu durumun bilgi eksikliğinden olduğu için sorun yok hocam.

[MENTION=78378]beratomur1[/MENTION] Bey

Annem ben kucukken ;)

Bi ogut demisti boyle zamanlarda aklima hep gelir
"Canim kizim bu kadar mutevazi olma kendini bilmezler gercek sanir" demisti... ;)

Sahip oldugunuz bilgi dagarcigi bahsi gecen ogutteki ana mesaji anlamaya yeter mi bilemiyorum ama maksadim bilgi yarismasi formatinda kapismak degil... ;D

Ama mesajinizdan ben kendimce bi sonuc cikariyorum ki o da sudur; yorumuma guya tepki vermeden ama imalarda bulunarak yanitlamaniz aslinda sizin de bunun dogru olmadigina inanmanizdan...
Nitekim "elbette biliyorum maliyetini kurtarmadigini" sozlerinizden de acikca belli...

Ayrica maliyet dedigimiz sey tek basina cepten cikan paramidir gercekten?
Maliyeti olmadan, sifir maliyet yani, bu adama gokten yagmio abone izlenme heralde...
Bi bilgisayar basina gecio, -kendi organik izlenmis olsa zaten o kanali satmayacaktır- bi bilgisayar acmis, elektrik gitmis, cay kahve icmis, bilgisayari belli kullanim omrunu harcamis vesaire vesaire
Bu arada bunlari tamamen espiri maksatli yaziyorum...
Size hak veriyorum ama iste bilgi eksikliginiz var... ;)

Eklemekte isterim ki izlenme veya abone de satin almiyorum... sadece 1 kere ilk kanala almistim o kadar...

Ben toplu aliyorum, toplu fiyat teklif ediyorum diyebilirsiniz, o zaman makul bi rakam kabul edilebilinir ama bunun boyle kabul edilmesi icin asil saticinin toplu satiyor olmasi lazim gelir...
10 kanal birden satacak ki zamaninin degerini azda olsa alabilsin...

Son olarak kanal uretip satan biri olmadigim icin mantiken alici tarafindayim...
Ama bu insani ve vicdani olarak ölü fiyatına yapılan (tabi kendi görüşüm) bir teklife yorum yapamayacagim anlamina da gelmesin...

Tam aksine fiyatin olabildigince diplerde olmasini istemem gerekir ki, guzel is cunku emeksiz konabileim... ;D
Ama herseyin bi minimum ederi vardir, ucuz etin yahnisi olmaz mantigi tasidigindan yorum yapmak istedim...

Son bi ekleme yapayim madem sifir maliyet bu isin yapildigi konusunda emin ve bilgilisiniz, sizden de bu konuda faydalanmak isteyen muhakkak olacaktir ama 0 tl ama 50 tl izlenme yapsanizda siz kanallari satsaniz... ;)

Coook ozur... ;)

Iyi alislar dilerim...

Son düzenleme:
Amacım sizin bu konuda ki bilginizi sınamak yahut aşağılamak değil. Bu konuyu açarken zaten bu tarz bir yorum geleceğinin bilincindeydim. Sizin gibi cesaret edip de yorum yapamayan arkadaşlar da izliyor. Tekrardan konuyla ilgili açıklama yapayım. Dünkü cevap çok fazla işin arasında verilmiş anlamsız bir cevap olabilir. Durumu şöyle açıklayım. Ben normal de kendim 4000 saat de atıyorum kanal da satıyorum lakin yurt dışında ki tanıdığım müşterilere kanal yetiştiremiyorum onun içinde üstüne kendi komisyonumu koyup arkadaşlardan alıp onlara satıyorum. Şimdi bu fiyattan almam sizi neden bu kadar ilgilendiriyor onu anlamıyorum. Zannediyorum ki insanların kendilerinin koruyamadığı haklarını korumaya çalışıyorsunuz? Adam satmak istemiyorum der konu kapanır satmaz. Şunu açıklıyım 500-600 bandında demek istediğim adamda 3 tane kanal vardır acil satması gerekir 600den verir. Adam izlenmeyi kendi sağlar bunun birçok yolu var bu arada bu söylediklerimin hepsinin maliyeti elbette var lakin olandan çok az bir maliyeti olduğundan söylüyorum. Ben piyasayı aşağıya çekmiyorum.
Bu foruma yeni üye olmuşsunuz, bol bol konu okumanızı belli başlı konularda bilgilenmenizi isterim. Bol bol özür dileyerek konuları bitirmişsiniz mahçup olmamak adına sanırım ama bu konu sizi sandığınızdan çok ilgilendiriyor sanırım.

600den hiç bir sorunu olmayan kanal satın aldım önceki aylarda, 650den de pm ile satmak isteyen forumun eskilerinden kişiler vardı konu açıldığı tarihte. Şuan da 700 800 liraya gayet rahat bulunabiliyor.

Arkadaşlar okudum da arkadaşın demek istediği neyin nasıl ne kadara satıldığı falan değil kendi zaten alıcı olduğunu ucuz mal işine yarayacağını ama fiyatların bu olmaması gerektiğini açıklıyor benim anladığım kadarıyla ve evet serbest piyasa herkes istediği fiyata satabilir istediği fiyata alabilirler sadece arkadaşın bahsettiği şey piyasa bu şekilde düşmemeli bu kadar emek maliyet varken fiyatların daha makul tutulması. Bilmiyorum ama açıklama yapma gereği duydum

Arkadaşlar okudum da arkadaşın demek istediği neyin nasıl ne kadara satıldığı falan değil kendi zaten alıcı olduğunu ucuz mal işine yarayacağını ama fiyatların bu olmaması gerektiğini açıklıyor benim anladığım kadarıyla ve evet serbest piyasa herkes istediği fiyata satabilir istediği fiyata alabilirler sadece arkadaşın bahsettiği şey piyasa bu şekilde düşmemeli bu kadar emek maliyet varken fiyatların daha makul tutulması. Bilmiyorum ama açıklama yapma gereği duydum ��

tesekkur ederım [MENTION=85507]gelfenomenol[/MENTION] ;)

ben belkı net olamamısımdır yazdıklarımda ama ozetı bu evet... ;D

bana ne yanı yoksa bedava versın alla allaaa ;D
alanda alsın...

.....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri