Hocam sizin bildiğiniz maliyet sizin bilginiz ile sınırlı. 4000 Saati 50 TLYE alan da var kendi atan da. Elbette biliyorum maliyetini kurtarmadığını o arkadaşlar zaten sizin dediklerinizi dikkate alarak satmıyor. Ben bu işi maliyeti olmadan yapan arkadaşlardan istiyorum. Aboneyi siz sağlayıcının sağlayıcısından aldığınız için 150 200 TL. Sizin anlıyorum sorun yok söylediklerinize de hak veriyorum. Lakin bu durumun bilgi eksikliğinden olduğu için sorun yok hocam.
[MENTION=78378]beratomur1[/MENTION] Bey
Annem ben kucukken
Bi ogut demisti boyle zamanlarda aklima hep gelir
"Canim kizim bu kadar mutevazi olma kendini bilmezler gercek sanir" demisti...
Sahip oldugunuz bilgi dagarcigi bahsi gecen ogutteki ana mesaji anlamaya yeter mi bilemiyorum ama maksadim bilgi yarismasi formatinda kapismak degil... ;D
Ama mesajinizdan ben kendimce bi sonuc cikariyorum ki o da sudur; yorumuma guya tepki vermeden ama imalarda bulunarak yanitlamaniz aslinda sizin de bunun dogru olmadigina inanmanizdan...
Nitekim "elbette biliyorum maliyetini kurtarmadigini" sozlerinizden de acikca belli...
Ayrica maliyet dedigimiz sey tek basina cepten cikan paramidir gercekten?
Maliyeti olmadan, sifir maliyet yani, bu adama gokten yagmio abone izlenme heralde...
Bi bilgisayar basina gecio, -kendi organik izlenmis olsa zaten o kanali satmayacaktır- bi bilgisayar acmis, elektrik gitmis, cay kahve icmis, bilgisayari belli kullanim omrunu harcamis vesaire vesaire
Bu arada bunlari tamamen espiri maksatli yaziyorum...
Size hak veriyorum ama iste bilgi eksikliginiz var...
Eklemekte isterim ki izlenme veya abone de satin almiyorum... sadece 1 kere ilk kanala almistim o kadar...
Ben toplu aliyorum, toplu fiyat teklif ediyorum diyebilirsiniz, o zaman makul bi rakam kabul edilebilinir ama bunun boyle kabul edilmesi icin asil saticinin toplu satiyor olmasi lazim gelir...
10 kanal birden satacak ki zamaninin degerini azda olsa alabilsin...
Son olarak kanal uretip satan biri olmadigim icin mantiken alici tarafindayim...
Ama bu insani ve vicdani olarak ölü fiyatına yapılan (tabi kendi görüşüm) bir teklife yorum yapamayacagim anlamina da gelmesin...
Tam aksine fiyatin olabildigince diplerde olmasini istemem gerekir ki, guzel is cunku emeksiz konabileim... ;D
Ama herseyin bi minimum ederi vardir, ucuz etin yahnisi olmaz mantigi tasidigindan yorum yapmak istedim...
Son bi ekleme yapayim madem sifir maliyet bu isin yapildigi konusunda emin ve bilgilisiniz, sizden de bu konuda faydalanmak isteyen muhakkak olacaktir ama 0 tl ama 50 tl izlenme yapsanizda siz kanallari satsaniz...
Coook ozur...
Iyi alislar dilerim...