Para Kazanması Açtırmak

• Kullanıcı dilsho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dilsho

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, para kazanması açtırmak için , kanalda video sayısı önemli mi? Kanalda 5 adet video var, yeterlim 5 adet video acaba, para kazanması açtırmak için?
Teşekkürler!

Ortalama 4-5 adet video yeterli oluyor.

selamlar para kazanma değerlendirme süresi güncel olarak nedir acaba? yaklaşık 1 haftadır incelemede hala kanalım ne zaman para kazanma sonucu gelir acaba biliyor musunuz?

selamlar para kazanma değerlendirme süresi güncel olarak nedir acaba? yaklaşık 1 haftadır incelemede hala kanalım ne zaman para kazanma sonucu gelir acaba biliyor musunuz?

Kasım ayına kadar hafta sonu haricinde max 4 gün içinde cevap geliyordu. Fakat son 2 aydır 21 güne kadar ulaştı cevap gelme süreci. Tatiller süreçleri farklılık gösterebiliyor ya da kuralları değiştiriyorlar.

Kasım ayına kadar hafta sonu haricinde max 4 gün içinde cevap geliyordu. Fakat son 2 aydır 21 güne kadar ulaştı cevap gelme süreci. Tatiller süreçleri farklılık gösterebiliyor ya da kuralları değiştiriyorlar.

teşekkürler. umarım olumlu yanıt gelir. süre uzayınca insan tedirgin oluyor :)

dün başvurdum bugün onay aldı. izlenim yüksekliğine göre incelemeleri ilk sıraya alıyorlar sanırım..

dün başvurdum bugün onay aldı. izlenim yüksekliğine göre incelemeleri ilk sıraya alıyorlar sanırım..

Hocam yüksek izlenimli kanal gönderdim daha önce tekrar başvuruya ama cevap eversi gün gelmemişti. 2021 de hızlı dönüş alıyordum, 2022 de birkaç günde dönüş oluyordu fakat kasımdan beri genel bir durum var sanırım haftalar sürüyor, açıkçası bende pek çözebilmiş değilim.

Hocam yüksek izlenimli kanal gönderdim daha önce tekrar başvuruya ama cevap eversi gün gelmemişti. 2021 de hızlı dönüş alıyordum, 2022 de birkaç günde dönüş oluyordu fakat kasımdan beri genel bir durum var sanırım haftalar sürüyor, açıkçası bende pek çözebilmiş değilim.

belki kanalın güncelliğide etki edebilir.. ben her kanal için site(blogda olur)açıyorum, içeriklerin her biri için ayrı açıklama ve kanal kapağı ve diğer tüm gerekli gereksiz ayarlamaları yapıp onaya yolluyorum. yt algoritması belki bunları göz önüne alıp önemli kanal diye ilk sıralara alıyor olabilir..

uzun zamandır girmiyordum kanala şu aralar 3-4 kısa video attım, yine 4000 saat istiyor, bunun dışında kanal para kazanma açılmıyor heralde. 4000 saat benim videolar için çok fazla vazgeçecez heralde.

31 Aralık'ta başvurduğum kanalım 2 Ocak'ta onay aldı.

arkadaşlar kanalı onaya gönderdim red geldi ancak itiraz videosu gönder butonu bulunmuyor. konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri