Para kazanması devre dışı kalıp adsense ödemesi kesilenlere bir soru?

kojoli

Kayıtlı Üye
Arkadalar bildiğiniz gibi geçen ay para kazanma sekmesi devre dışı bırakılan kanalların ödemesi yapılmadı. Benim 3 kanalımda devre dışı kalmıştı. Hepsi Mayıs ayı içerisindeydi. 27, 29 ve 31 mayıs tarihlerinde... Youtube kazançları haziranda kesinleştiğinde bu 3 kanalın ödemesi gelmedi.

Acaba içerisinde bulunduğumuz ayı kazasız bir şekilde atlatırsak o ayın kazancını garantiye almış olur muyuz?

Yani bu ay iyi kazandıran bir kanalımın para kazanma sekmesi temmuz ayında devre dışı kalırsa haziran ayının ödemesi adsense yansır mı yansımaz mı?

Bunun tecrübesini geçen ay yaşayan veya bu konuda bir fikri olan var mı?

merak ettiğim konulardan birisi, ilgi ile takip ediyorum.

bunu bilen olmaz. bunu ilk defa bu ay yaşayacağız

merak ettiğim konulardan birisi, ilgi ile takip ediyorum.
Aynen merak etmemek elde degil. Mantıklı olan ay bitince hesabın kesilmesidir. Ama acaba bizim mantığa uyan şey Google nin mantığına uyacak mi mesele bu.

---------- Mesaj saat 16:47:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:22:21 civarında gönderildi. ----------

bunu bilen olmaz. bunu ilk defa bu ay yaşayacağız
Aslında bilen olabilir. Mesela Haziran ayında para sekmesi devre dışı kalan kanalın Mayıs ayı kazancı yansımış mi? Böyle bir ornek varsa işe yarar. Benim zaten Mayıs bitmeden kapattığı icin kesildi.

[/COLOR] Aslında bilen olabilir. Mesela Haziran ayında para sekmesi devre dışı kalan kanalın Mayıs ayı kazancı yansımış mi? Böyle bir ornek varsa işe yarar. Benim zaten Mayıs bitmeden kapattığı icin kesildi.

benim yansıdı mayıs kazancına bi etkisi olmadı.

benim yansıdı mayıs kazancına bi etkisi olmadı.
Haziran ayında devre dışı kalan kanalın Mayıs kazancı mi yansıdı? Eğer bundan eminsen mesele anlaşılmıştır. Yani içerisinde bulunan ayda devre dışı kalırsa parayı vermez ancak sonraki ay devre dışı kalmışsa geride kalan ayın parasını verir.

---------- Mesaj saat 18:28:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:25:45 civarında gönderildi. ----------

Bilen varsada söylemez hocam.
Söylenmesinin kimseye bir zararı dokunmayacağı icin gizlenecek bir şey degil diye düşünüyorum. Mevzu ay bittiğinde mi rahatlayacagiz yoksa illaki kazanclarin kesinlesmesini mi bekleyecegiz?

Bence kesinleşmesini bekleyeceğiz ay sonunu değil.Çünkü kazançların kesinleşmesi ne için yapılır?hile hurda varmı parası iptal olan kanal var mı ve google ın kesintileri için kesinleşme yapılıyor.Kanaatimce kesinlesince göreceğiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri