Para Kazanması Giden Kanallar

exceLLency

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Para kazanma gittiğinde adsense`e bağlı bütün kanalların para kazanması gidiyor, bu duruma alınabilecek bir önlem yok, g+ kes bağla yöntemi ile para kazanmaya açıyoruz açamıyoruz.Buraya kadar herşey tamam.

Para kazanması giden kanalın para kazanmasını açamadığımızı varsayalım, hangi işlemi yaparsak ödeme alabiliriz ? Kanalımı silmeliyiz , hesabımı silmeliyiz.Yoksa alamazmıyız ?

Oldu da kanalın para kazanmasını açtık ama kanalın eskiden ihtar vb. riskleri vardı bu kanalı ne yapmalıyız ? ( farklı adsense taşıma dışında)

"Varlığı bir dert yokluğu bir yara"

Varmı düşüncesi ya da tecrübesi olan arkadaşlar.

mobil mesaj

Şubat 14 de bütün kanallarımın para kazanması kapatıldı içinde 800 vardı bazılarını actım bazılarındada telefon onayı istedi onları direk sildim ve o adsenseye baglı kanallara hiç video yüklemeden hepsini sildim bu ayın 12sini bekliyorum bakalım ne kadar kesinleşecek

Para kazanmasi kapanan kanalin odemesi yapilmaz, kanali silip silmen bisey farkettirmez. Google'in kendisi soyluyor bunu.

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] kendisi söylüyor olabilir ama alan birçok arkadasımız var forumdan.

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] kendisi söylüyor olabilir ama alan birçok arkadasımız var forumdan.

Alanlarin cogu google+ yontemiyle para kazanmayi tekrar acanlar. Eger sen para kazanma kapaliyken silersen kanali alamazsin. Alanda cok nadirdir yani %1 falan. Dusuk miktarda kazananlar. Neyse ayin 12 sinde koyucam zaten buraya kesinlesen parami :D Subatta 5600 kazandim ve ayin 27sinde para kazanma gitti, kesinlesecek olan belki 100 lira falan olur saniyorum. Belkide hic :)

Para kazanmam kapatıldı 1185 TL'den 900 TL kesinleşmişti tek yaptığım kanalları silmek...

Alanlarin cogu google+ yontemiyle para kazanmayi tekrar acanlar. Eger sen para kazanma kapaliyken silersen kanali alamazsin. Alanda cok nadirdir yani %1 falan. Dusuk miktarda kazananlar. Neyse ayin 12 sinde koyucam zaten buraya kesinlesen parami :D Subatta 5600 kazandim ve ayin 27sinde para kazanma gitti, kesinlesecek olan belki 100 lira falan olur saniyorum. Belkide hic :)

al benden de okadar

ya konuya yazmayayim dedim dayanamadim ben bunun teknigini satim dedimde topa tuttular

ya konuya yazmayayim dedim dayanamadim ben bunun teknigini satim dedimde topa tuttular

hocam tekniğin içeriği nedir ?

Yani mesela para kazanması açılmayan kanallar da var, bunlara yönelik bir çalışmamı yoksa kanalları bir şekilde silerek parayı almaya yönelik bir çalışmamı.

Şu anda ne olacağını bilemediğim ilk ödemem var bekleyip görmek istemiyorum, varsa tecrübe-fikir-öneri herşeye açığım.

Atıyorum bin liradan 50 lira kesinleşen çıkacaksa belki bunun önüne geçebiliriz.

---------- Mesaj saat 11:48:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:43:53 civarında gönderildi. ----------

Ek olarak para kazanmanın gittiği tarih önemlimi ? Yoksa para kesinleşinceye kadar giderse geçmiş ayın gelirini etkilermi ?

Serkan hocam açıklık getirebilirmisin. [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

para kazanması giden kanalı direk sildim 14 şubatta ayın başında geri açtım g+ ile açarımdedim parasını fakat kanalı açdığımda para kazanması aktif idi ben bir şey yapmadan videolar silin miş bir tane kalmıştı bakalım 12 bekliyoruz 3 k dan ne kadar kesinleşecek kolay gelsin bol kazançlar

Evet hocam 12 bekliyoruz ama beklemek insanın sabrını zorluyor.Tecrübeli arkadaşlar açıklarsa hepimizin içi rahatlar ona göre aksiyon alabiliriz.

Boşuna uğraşmayın para kazanması giden kanalı tekrar para kazanmaya açsanız dahi tekrar bağladığınızda pub kodu fln çıkmıyor artık pert oluyor :) çok nadir düzeliyor ama %90 pub çıkmıyor:D

Boşuna uğraşmayın para kazanması giden kanalı tekrar para kazanmaya açsanız dahi tekrar bağladığınızda pub kodu fln çıkmıyor artık pert oluyor :) çok nadir düzeliyor ama %90 pub çıkmıyor:D

hocam ben pub kodu çıkartıyorum, onun başka bir nedeni olabilir.

hocam tekniğin içeriği nedir ?

Yani mesela para kazanması açılmayan kanallar da var, bunlara yönelik bir çalışmamı yoksa kanalları bir şekilde silerek parayı almaya yönelik bir çalışmamı.

Şu anda ne olacağını bilemediğim ilk ödemem var bekleyip görmek istemiyorum, varsa tecrübe-fikir-öneri herşeye açığım.

Atıyorum bin liradan 50 lira kesinleşen çıkacaksa belki bunun önüne geçebiliriz.

---------- Mesaj saat 11:48:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:43:53 civarında gönderildi. ----------

Ek olarak para kazanmanın gittiği tarih önemlimi ? Yoksa para kesinleşinceye kadar giderse geçmiş ayın gelirini etkilermi ?

Serkan hocam açıklık getirebilirmisin. [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

bende bundan bahsetmistim kimse madur kalmasin demistim topa tuttular beni paranin kesinlesegi gun bile uygulasan kesinti olmuyor (sadece normal kesinti oluyor tahmini kesinlesen farki)

bende bundan bahsetmistim kimse madur kalmasin demistim topa tuttular beni paranin kesinlesegi gun bile uygulasan kesinti olmuyor (sadece normal kesinti oluyor tahmini kesinlesen farki)

paylaşsaydın topa tutmazlardı alkış alırdın eminim:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri