Para kazanması kapanan alt kanal ve ana kanallarda uyguladığım yöntemler

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

furkan

Yasaklanmış
Arkadaşlar öncelikle konuya şurdan gireyim, bu alt kanallar hakkında uzunca bişeyler yazmıştım bir konuya ve yorumum herhalde konuda şablon vardı şablona tam uymadığım için yorumum silinmişti ve buna bozulmuştum ve konuda birkaç arkadaş daha şablona uygun yazmamıştı ve onların mesajları şablona göre düzenlenmişti benim de yazdıklarım düzenlenebilirdi şablona göre işte yorumum silinmişti ve zoruma gitmişti bende kendimce haklı olarak bişeyler yazdım ve banlandım

açık sade bir şekilde bişeyler yazıcam, kimsenin aklında soru işareti kalmasını istemem

şimdi arkadaşlar konu şu
Şimdi bildiğiniz gibi bir kanala eşleşen engellendi ve ünlem videolar yüklenirse bu kanalın para kazanması kapanır, bu kanal kapandığı için youtube kanallarn bağlı olduğu adsense pub numarasından yola çıkarak o adsenseye bağlı bütün kanallarn para kazanma özelliğini kapatıyor

şimdi bunun için hem alt kanallarda hemde ana kanallarda uyguladığım yöntemleri anlatıyım
ilk olarak ana kanallar
ana kanallarda para kazanma özelliğini tekrar aktif edebiliyoruz bildiğiniz gibi
şimdi tecrübe ettiğim kadarıyla bazen ana kanallardada para kazanma tekrar aktif edilemiyor yani google + bağlantısını kesip tekrar bağlatıyoruz ancak genelde bu yöntemle para kazanma tekrar aktif olsada bazen olmuyor nedense, şimdi kısacası ben ana kanallarda şu yöntemi uyguluyorum
para kazanması kapanan ana kanalların google + bağlantısını kesiyorum ve youtub ayarlarlarından bildiğiniz gibi google+ bağlantısını kesin ve kullanıcı adını kullanın
buna tıkladığımızda bildiğiniz gibi kanallar hemen kesilmiyor google+ ile
bir uyarı çıkıyor youtub sayfasında üstte orda 20 dakika içinde kanalın google+ bağlantısı kesileceğini söylüyor
işte arkadaşlar sadece bunu uyguluyorsanız bana göre eksik yapıyorsunuz ve bundan dolayıdır ki kimi zaman bazı ana kanallarda para kazanma tekrar ektif edilmiyor

şimdi öncelikle ben şöyle bişey yapıyorum ana kanallarda,
para kazanması kapanan ilk sebep gösterilen bir kanal vardır,
ilk önce hiçbir kanala en ufak dokunmuyorum, bu sebep gösterilen kanalı
gmaili ile plus sayfasıyla ve diğer google uygulamalarıyla birlikte bu sebep gösterilen kanalı kökten siliyorum
sonra bu sebep gösterilen kanal yüzünden diğer para kazanma özelliği kapanan ana kanallar için şunu uyguluyorum
ilk olarak ana kanallara özel url veriyorum sonra youtub ayarlarından bu ana kanallarn google + ile bağlantısını kesiyorum ve 20 dakika sonra kanalların goog + ile bağlantısı kesilecek yazısı çıkıcak gerçi bazen çıkmaz ama genelde çıkar
şimdi bu yazı çıktıktan sonra hemen şunu uyguluyorum
gmail hesap ayarlarna giriyorum veri araçlarna tıklıyorum orda ''Google+ profilini ve özellikleri sil'' diye bir ibare var buna tıklıyorum ve ana kanallarn plus sayfasını kökten siliyorum, ve yine kanal ayarlarına giriyorum eğer kanal hala google+ ya bağlıysa yani aslında hemen kanalın bağlantısı gitmiş olması gerekiyor bazen kanallarda donma mı oluyor bug mu oluyor ne oluyorsa kanallar hala google+ ya bağlı gözüküyor
şimdi kanal ayarlarndan google + bağlantısını kes seçeneğine tıklıyorum ve kanal anında google+ dan kesiliyor
şimdi arkadaşlar bu yöntemdeki amaç, yani biz sadece youtub ayarlarından google + bağlantısını kesersek kanalların sadece google + ile bağlantısı kesiliyor
yani kanalların plus sayfası hala ayata kalıyor,
işte arkadaşlar bence burası çok önemli yani kanalların plus sayfasını silerseniz para kazanma çok daha çabuk aktif olur ve bu yöntem sayesinde hani bazı kanallarda para kazanma bazen aktif olmuyor ya işte bu yöntemle ben para kazanma tekrar aktif olmayan yani google kes bağla yaptığım halde para kazanma tekrar aktif olmayan kanalların bile para kazanmasını aktif ettim
Ancak altını çizerek söylüyorum ki kanallara özel url vermeden kanalların google + sayfasını silmeyin sakın

İkinci konumuz Alt kanallar
şimdi arkadaşlar para kazanması kapanan alt kanallar google + ile bildiğiniz gibi bağlantısı kesilmiyor
ben para kazanması kapanan alt kanallarda şöyle bir yöntem uyguladım ve kanalların parasını normal yüzde 18 20 lik kesintiyle aldım
şimdi alt kanallar için 2 yöntem var

1. yöntem
Atıyorum bir gmail aldık gmailin ismi ve soyismi Ahmet DEMİR
bu gmaille bir kanal açmak istedik ve youtubda oturum açtık sonra kanalıma tıkladık ve bir kanal oluşturmak istedik, hani gmailin ismi Ahmet Demir ya youtub bize sorar youtub kanalınızın ismi Ahmet Demir olsun mu
işte bu noktada bu ismi kabul edersek kanalımız ana kanal olur, yok ben bu ismi beğenmedim ve kanalımın ismi başka bişey olsun diyenler kanal oluştururken bir işletme adını seçin kısmına tıklıyoruz ve herhangi bir isim giriyoruz, şimdi bu girdiğimiz isimle açtığımız kanal bildiğiniz gibi alt kanal olur ve böylelikle bu gmalle ana kanal açılmamış ve alt kanallar açılmış olur
yani arkadaşlar bir gmail ile hiç ana kanal açmazsanız ve gmailde sadece alt kanallar varsa, bu alt kanalların para kazanması kapanırsa bu alt kanallarn hepsini silin plus sayfalarıyla birlikte, plus sayfasını silmezseniz olmaz, hani bazen bir alt kanal siliyorsunuz, sonra tüm kanallarım kısmında alt kanalı sildiğiniz halde orda alt kanalın ismi yine gözükür, işte alt kanalları plus sayfalarıyla birlikte sileceksiniz ve hani gmail ile ana kanal açmamıştık sadece alt kanal açmıştık ya, alt kanalları sildikten sonra bu gmail ile bir ana kanal oluşturun bu ana kanalın para kazanmasını aktif edin içine 3 5 sıradan video yükleyin ve adsenseye bağlayın
yani tecrübe ettiğim kadarıyla adsense gmailler üzerinden ödeme yapacağı için
bir gmailde alt kanalların bağlı ana kanalın para kazanması aktifse tecrübe ettiğim kadarıyla bu alt kanallarn parasını alırsınız

2. yöntem
üstteki yöntemde bir gmailde ana kanal açılmadan alt kanal açılmışsa ve bu alt kanallarn para kazanması kapanmışsa bunun için tecrübe ettiğim şeyleri yazdım
bu yöntemdede bir gmailde hem ana kanal varsa hemde alt kanal varsa
ve bir gmaile bağlı hem ana kanal hemde alt kanalar varsa ve hem ana kanalın hemde alt kanalların para kazanması kapanırsa, yine alt kanalları sileceksiniz
ve ana kanalı en üstte anlattığım şekilde ana kanalın para kazanmasını google+ ile aktif ediceksiniz

ben bunları uyguladım arkadaşlar ve hem para kazanması kapanan ana kanalların parasını aldım hemde alt kanalların

birde arkadaşlar, ben ana kanallarda, ilk sebep gösterilen kanalı siliyorum sonra diğer ana kanalların para kazanmasını açıyorum ve para kazanma açıldıktan 1 gün sonra bu ana kanalları da siliyorum, şimdi arkadaşlar benim başıma geldi bu para kazanmasını tekrar açtığınız ana kanallar sonradan tekrar kapanırsa daha sonra google+ yöntemi işe yaramayabiliyor, o yüzden ben para kazanması kapanan ana kanalları açtıktan 1 gün sonra siliyorum, yani size tavsiyem para kazanmayı açtınız hemen silmeyin, çünkü bu kanaların adsenseye gösterim çekmesi lazım, yani gösterim çeksin 1 yada 2 gün sonra silin
bişey daha arkadaşlar alt kanalların para kazanması kapanırsa, bu alt kanallar nekadar açık olursa paralarını almanız okadar zorlaşır, yani alt kanallarınızın para kazanması mı kapandı bu dediklermi yapın, yapmasanız bile hemen silin, bizzat tecrübe ettim hemen silenlerde biraz kesintiyle paralarını almışlar

Birde arkadaşlar ben bunları uyguladım hem alt kanalların parasını hemde ana kanalların parasını aldım, sizler kesin alırsınız diye birşey demiyorum ama inş alırsınız, bildiğiniz gibi youtub sürekl bişey çıkartıyor, kesin cevabını kimse veremez

hocam sayfanın plus pagesini silersen kanalıda silmiş olmuyor musun?11 kanalım kapandı 2 si açıldı diğerleri duruyor.hepsi ana kanal

hocam sayfanın plus pagesini silersen kanalıda silmiş olmuyor musun?11 kanalım kapandı 2 si açıldı diğerleri duruyor.hepsi ana kanal

hayır ana kanallarda ilk kanalın ayarlarna girip özel url versen sonra yine kanal ayarlarından google+ bağlantısını kessen ve akabinde şimdi plus sayfasını silsen hiçbişey olmaz

Şimdi Arkadaşlar bugün başıma gelenleri sizlere bi anlatayım işi bilenler olarak önerileriniiz değerlendireceğiz.

1. Kanalımın para kazanması kapandı ( içinde yaklaşık 1500 tl olan ) bu kanal kendisi yüzüden kapanmış başka bir kanal yüzünden kapanmamış bu kanal ile uygulamam gereken prosedür normal google + yöntemimidir. ( şuan yaptığım google plus bağlantısını kesitm bekliyorum) Normalde para kazanması kapanmaya sebep olan kanalı siliyoruz. Bu kanalda uygulamadım kazanç yansımaz korkusu ile .

2. Diğer 6 kanalımın eskiden açmış olduğum ama şuan hesaba giremedğim bir kanal yüzünden para kaanması kapanmış. Para kapanmaya sebep olan kanalı silemediğim için diğer kanalların para kazanması açılabilirmi ? Yada nasıl bir yöntem uygulamalıyım.

Bu konuda neler yapmalıyım

Şimdi Arkadaşlar bugün başıma gelenleri sizlere bi anlatayım işi bilenler olarak önerileriniiz değerlendireceğiz.

1. Kanalımın para kazanması kapandı ( içinde yaklaşık 1500 tl olan ) bu kanal kendisi yüzüden kapanmış başka bir kanal yüzünden kapanmamış bu kanal ile uygulamam gereken prosedür normal google + yöntemimidir. ( şuan yaptığım google plus bağlantısını kesitm bekliyorum) Normalde para kazanması kapanmaya sebep olan kanalı siliyoruz. Bu kanalda uygulamadım kazanç yansımaz korkusu ile .

2. Diğer 6 kanalımın eskiden açmış olduğum ama şuan hesaba giremedğim bir kanal yüzünden para kaanması kapanmış. Para kapanmaya sebep olan kanalı silemediğim için diğer kanalların para kazanması açılabilirmi ? Yada nasıl bir yöntem uygulamalıyım.

Bu konuda neler yapmalıyım

2 sorunuda yaşadım cevap vereyim.

1. Para kazanmaya kapatılan sebep gösterilen kanalın para kazanmasını g+ yöntemiyle açamadım doğal olarak yansımadı.

2. Adsense çöp oluyo bu durumda.

2 sorunuda yaşadım cevap vereyim.

1. Para kazanmaya kapatılan sebep gösterilen kanalın para kazanmasını g+ yöntemiyle açamadım doğal olarak yansımadı.

2. Adsense çöp oluyo bu durumda.

Adsense çöp olmaz olmasınada illaki bir yöntemi vardır :)

başka yourum u olan varmı ?

dediklerini yaptım 2 gündür bekliyorum hala kanalım para kazanması kapalı.çıldırmak üzereyim

Ben şimdi tüm kanallarımın para kazanmasını açtım , Ancaaaak

Sorunlu olan kanalımın para kazanması açıldı ve hemen para kazanmayı kapattım böylece bekliyorum ödemem yapılırmı ? para kazanmayı devre dışı bıraktım.

2. sorunlu bir kanal yüz<ünden kapanan diğer kanallarımıda para kazanmlarını aktif ettim lakin sebep olan kanalı silemiyorum ne yapmam gerek. Gene para kazanmalar kapanırmı ?

hepsini anladımda kanala özel url veriyorum kısmını anlamadım
girilmiş url varsa onu değiştiremiyoruz diye biliyorum bu durumda ne yapmamız gerekiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri