Para Kazanması Kapanan Kanal Nasıl Değerlendirilir?

yigit1907

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam, yaklaşık 1 yıldır çok iyi kazandıran bir kanalım vardı, içerisinde normalde eski bir dizi yüklüydü ama buna ek olarak araya 2 tane farklı içerikli video atmıştım, bu 2 videoya ayrı ayrı telif geldiği için para kazanma özelliğini kaybettim. fakat kanal kapanmadı ve asıl içeriği baya izleniyor.

aklıma hemen kanalımdaki videoları indirip renderlayıp tekrardan yeni kanalla yola devam etmek ve para kazanması giden kanala video yükleyip bu kanal silinecektir yeni kanalımız şurasıdır diye yönlendirme yapmak geldi.

16.000 abonesi olan bu para kazanması kapanmış olan kanalı başka ne şekilde değerlendirebilirim acaba?

Teşekkürler

ben yabancı içererkli yüksek aboneli kanallardan yeni yada diğer kanalın tanıtım amaçlı videosunu yayınlıyorum diğer kanala çekiyorum 10k abone varsa her attığım videoda bir 100-150kişi geliyor

Arkadaşlar selam, yaklaşık 1 yıldır çok iyi kazandıran bir kanalım vardı, içerisinde normalde eski bir dizi yüklüydü ama buna ek olarak araya 2 tane farklı içerikli video atmıştım, bu 2 videoya ayrı ayrı telif geldiği için para kazanma özelliğini kaybettim. fakat kanal kapanmadı ve asıl içeriği baya izleniyor.

aklıma hemen kanalımdaki videoları indirip renderlayıp tekrardan yeni kanalla yola devam etmek ve para kazanması giden kanala video yükleyip bu kanal silinecektir yeni kanalımız şurasıdır diye yönlendirme yapmak geldi.

16.000 abonesi olan bu para kazanması kapanmış olan kanalı başka ne şekilde değerlendirebilirim acaba?

Teşekkürler

3 ay sonra para kazanımı aftif olmayacakmı ... silmene gerek yok yani tabi andensede falan değilse ... benimde bu telifden parakazanımı giden bir kanalım var adsensedeydi (boş adsense tek bu kanal bağlı ) bekletiyorum ne olacak diye ... birde ana adsensemde yüksek aboneli kanalıma geldi telif tabi para kazanımıda gitti bende sildim kanalı hemen adsense banlanır korkusuyla tabi :D diğerini bekletiyorum ne olacak merak ediyorum :D

geçmiş olsun hocam yapacak bişey yok indirsen renderlasan videoları buseferde reddedildi der yada topluluk gelir son zamanlarda çok garip oldu youtube :D 2 özgün kanalımı kapattı 20 gündür mail atıyorum cevap bile vermiyor ...

3 ay sonra para kazanımı aftif olmayacakmı ... silmene gerek yok yani tabi andensede falan değilse ... benimde bu telifden parakazanımı giden bir kanalım var adsensedeydi (boş adsense tek bu kanal bağlı ) bekletiyorum ne olacak diye ... birde ana adsensemde yüksek aboneli kanalıma geldi telif tabi para kazanımıda gitti bende sildim kanalı hemen adsense banlanır korkusuyla tabi :D diğerini bekletiyorum ne olacak merak ediyorum :D

geçmiş olsun hocam yapacak bişey yok indirsen renderlasan videoları buseferde reddedildi der yada topluluk gelir son zamanlarda çok garip oldu youtube :D 2 özgün kanalımı kapattı 20 gündür mail atıyorum cevap bile vermiyor ...

hocam adsense'e yönetici maili ile bağlıyorum kanalları, bu kanalın para kazanması daha gitmeden adsense ile bağlantısını kaldırmıştım :D test olarak boş kanal ekledim o kanalın para kazanması gitmedi, yani adsense hesabımı etkilemedi.. dediğiniz mantıklı aslında belli bir süre telif itirazları siliniyorsa o saate kadar kanal dursun bir zararı olmaz bana nasıl olsa, para kazanması açılırsa tekrar bağlarım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri