Para Kazanması Kapanan Kanalı Bulma

• Kullanıcı bysasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

bysasa

Kayıtlı Üye
Merhaba Dostlar

Para kazanması kapanan bir kanalım yüzünden aynı adsenseye bağlı 4 tane kanalımın para kazanması kapandı

kapanan kanalın adını biliyorum ama hangi maile bağlı olduğunu bilemiyorum bütün mailleri kontrol etmeme rağmen adı geçen kanalı bulamadım

bunu bulma yöntemi varmıdır ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

hocam butun gmaillere gelıyo hangı kanaldan ötürü kapandıgı sen sımdı diğer gmail'e gir 3 tane sekme var orda sen ortadakıne basmamıssındır ondan goremezsın ona bas gorursun sorada bi dua et tamamdır

kanalın ismini sosyal bölümden buldum ama hangi maile bağlı olduğunu bulamıyorum arkadaşlar
kapanan diğer kanala geliyor zaten uyarı şu kanal yüzünden kanalınızı para kazanması kapatıldı gibi ama kanal hangi maile bağlı onu bulmam lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri