Para kazanması kapanan kanalın ödemesini alabilen oldumu gecen ay

Bir kanalımın para kazanması gitti geçen ay ve bu ay %95 kesinti yaşadım hocam . kesintiden dolayı ödeme eşiği geçemedim adsense hala sağlam . 1 telif gelmişti diğer videolar da engele takılmıştı bence kanalı komple silin. Adsense çalışıyorsanız adsense kurtarmak için en azından

Son düzenleme:
Kanaldaki videoları silmek ya da kanalı kökten silmek kesintiye uğratıyor mu peki? Yoksa sorunsuz kesinleşiyor mu SON ZAMANLARDA tecrübe edinen?

Geçen ay başıma geldi.. 2 Telif geldi kanalıma bende risk almamak için bütün videoları sildim 4 gün sonra kanalın para kazanması gitmiş... Sonuç olarak kesinleşen 0 TL...Geçen ayki adsense ödeme konusunda da 3 - 5 arkadaş aynı durumdaydı.. Karar sizin ama benim fikrim para kazanma gittiyse kanalı kökten silmezseniz bir şans kesinleşebilir..

Geçen ay başıma geldi.. 2 Telif geldi kanalıma bende risk almamak için bütün videoları sildim 4 gün sonra kanalın para kazanması gitmiş... Sonuç olarak kesinleşen 0 TL...Geçen ayki adsense ödeme konusunda da 3 - 5 arkadaş aynı durumdaydı.. Karar sizin ama benim fikrim para kazanma gittiyse kanalı kökten silmezseniz bir şans kesinleşebilir..

Bütün videolarımı sildiniz kanalımı sildiniz hocam siz kesinleşmedi ??

Bir kanalımın para kazanması gitti geçen ay ve bu ay %95 kesinti yaşadım hocam . kesintiden dolayı ödeme eşiği geçemedim adsense hala sağlam . 1 telif gelmişti diğer videolar da engele takılmıştı bence kanalı komple silin. Adsense çalışıyorsanız adsense kurtarmak için en azından

Adsense önemli degil tek kanal baglıydı zaten önemli olan icerideki para ona göre kanalı silecegim hangisinde kesinleşme ihtimali olursa

bas bas bağıyoruz telif geldiği anda silin kanalları diye büyük ihtimal kesinleşmeyecek veya %95+ kesinti olucak hadi geçmiş olsun

benim geçen ay kanalıma telif gelmiş ve telif gelir gelmez para kazanması gitmiş, 'para kazanma gittikten sonra' kanalı sildim ve kesinleşme gerçekleşti yüzde 19 kesinti yaşadım.

Bu ayda aynı durum oldu ama miktar ve para kazanması giden kanalın geliri çok daha büyük oranda ondan ne olur bilemem aynı şekilde sildim kanalı komple.

[MENTION=8073]laincest[/MENTION] Videoları sildim hocam..

Adsensede durum nedir bilemem ama partner kanallarda da youtube her kapanan kanalın ödemesini yapmıyor...bundan sonra durum bu.alıştıralım kendimizi.en son telif yiyip de gmailini silen bir kanal sahibinin ödemesi gelmedi...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri