Para Kazanması Kapanan Kanallarda Kesinleşme Oluyor mu

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar uzun bir ara verdim. Para kazanması kapanan kanallarda kesinleşme olmuyordu. Kısa bir sure içerisinde kanalın para kazanması açılması gerekiyor dıyorlardı fakat bu konuda tecrübem olmadı. Şuan için son durum nedir. Para kazanması kapanan kanallarda adsense kesinleşme oluyor mu?

aslında forumda bu konu çokça konusuldu biraz araştırsanız bulabilirsiniz. şöyle anlatayım kısaca, bu ay 10 bin kazandınız ve para kazanmanız kapandı. öbür ay tekrar başvuruyorsunuz tekrar para kazanmanız onaylanırsa içerdeki parayı alıyorsunuz. öbür ay para kazanmanız onaylanmazsa geçen ay kazandığınız para gidiyor. bu kadar basit.

aslında forumda bu konu çokça konusuldu biraz araştırsanız bulabilirsiniz. şöyle anlatayım kısaca, bu ay 10 bin kazandınız ve para kazanmanız kapandı. öbür ay tekrar başvuruyorsunuz tekrar para kazanmanız onaylanırsa içerdeki parayı alıyorsunuz. öbür ay para kazanmanız onaylanmazsa geçen ay kazandığınız para gidiyor. bu kadar basit.

tesekkür ederım hocam , googlede arama yaptım konuları bulamadım. kusura bakma.

Merhaba arkadaşlar uzun bir ara verdim. Para kazanması kapanan kanallarda kesinleşme olmuyordu. Kısa bir sure içerisinde kanalın para kazanması açılması gerekiyor dıyorlardı fakat bu konuda tecrübem olmadı. Şuan için son durum nedir. Para kazanması kapanan kanallarda adsense kesinleşme oluyor mu?

Hocam bazı kanallarda veriyor bazılarında kesinleşmeyi vermiyor. Ama bu neye göre belirleniyor bilmiyorum. Kendi kanallarımda ayın başlarında kapandığında verdiği oldu, ayın ortalarında kapandığında vermediği aylar da oldu.

Çok tuhaf bir sistem var. PK kapanırsa ve kesinleşme dönemine kadar açmazsanız o ay paranız yansımıyor, 50 gün içinde tekrar açılırsa yansıyor. Ama bir de istisnalar var, benim 5 hane kazancım pk kapanmasına rağmen yansımıştı hem de kanal ay ortası kapanmıştı. 2-3 ay önce olan bir durum, çok da eski değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri