Para kazanması kapanan kanallarla ilgili iyi haberler.

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Merhaba arkadaşlar,
çoğumuz hesabımızın para kazanmasının kapatılması sorunuyla karşı karşıyayız ve garip olaylar söz konusu örneğin benim ve Aprcc arkadaşın kanalları bize ait olmayan adını ilk defa duyduğumuz bir kanal yüzünden kapatılmıştı. Google Product forumunda yaptığım araştırmaya göre Youtube genel olarak bir hata yaptı ve gün içinde sorunlu kanalları açacak.

Size gelen mailleri kontrol edin, Eğer kanalınız size ait bir kanal yüzünden kapatılmadıysa, Hiçbir mail uyarı gelmeden kapatıldıysa konu altına yazın ilgili foruma iletelim.

işte Youtube Ekibinin konuyla ilgili duyurusu:

Hi!

As some of you already noticed, the issue has been fixed for almost all the accounts, it will be completely fixed by end of the day!

Thank you very much for your patience and cooperation!

The YouTube team

Duyuru Linki

Aynı sorunla karşıkarşıyaysanız bildirebileceğiniz forum linki

Bana ayni gun butun kanallarimin para kazanma ozelliginin kapandigibi soyleyen eposta gelmisti kanallarimin birebir ismi yaziyordu yani benimkiler yanlislikla kapanmadi mi?

benım aslında 3 4 kanal ucmus bu yuzden dıgerlerı baska bişeden ucdu ama olsn 3 4 tanede olsa ıyı getırısı olan kanallar ucdu .gun sonuna kadar duzeltıceklerını soyluolar duzeltırler umarım

Arkadaşlar, Youtube'a mail bildirimi gelmeden durduk yere kanalları kapanan kişiler, sahip olmadıkları kanallar yüzünden kanalları kapanan kişiler şikayet yazmış google da bir duyuru yayınlamış ve gün sonuna kadar tüm sorunlu kanalların tekrar para kazanmaya açılacağı yazılmış. Dediğim gibi Eğer size mail gelmeden kanallarınız kapatıldıysa, yani suçsuz olduğunuzu düşünüyorsanız, Yada benim başıma geldiği gibi size ait olmayan bir kanal yüzünden böyle bir olay yaşadıysanız sizide ilgilendiriyor konu. Forumu takip ediyorum bir gelişme olduğunda sizede bildiricem.

İyice suyunu çıkardı Youtube.
Kendi yaptıkları sistemi bile kendileri bilmiyor.

Sebepsiz kanalı kapananlar vardı birkaç gündür, onlar yazarlarsa açılabilir belki kanalları.

Arkadaşlar, Youtube'a mail bildirimi gelmeden durduk yere kanalları kapanan kişiler, sahip olmadıkları kanallar yüzünden kanalları kapanan kişiler şikayet yazmış google da bir duyuru yayınlamış ve gün sonuna kadar tüm sorunlu kanalların tekrar para kazanmaya açılacağı yazılmış. Dediğim gibi Eğer size mail gelmeden kanallarınız kapatıldıysa, yani suçsuz olduğunuzu düşünüyorsanız, Yada benim başıma geldiği gibi size ait olmayan bir kanal yüzünden böyle bir olay yaşadıysanız sizide ilgilendiriyor konu. Forumu takip ediyorum bir gelişme olduğunda sizede bildiricem.

Hocam mail geldiği gibi an itibarıyle kapanan kanallarda dahilmi, yani geçen kapattığında en az 2 hafta öncesinden mail atıyordu ?

Hocam mail geldiği gibi an itibarıyle kapanan kanallarda dahilmi, yani geçen kapattığında en az 2 hafta öncesinden mail atıyordu ?

tam net bir bilgi yok forumda baya bir kişi şikayet etmiş Youtube ekibi de duyuru yayınlamış. forum linkini paylaştım okuyabilirsiniz insanların şikayet ettiği sorunları.

Dün anlatmaya çalıştım ama anlayan olmadı...1 aydır kullandığım kanalın adsense sini eklemeyi unutmuşum.öğlen adsense ekledim hesaba gece o kanal dolayısıyla bütün kanallarım para kazanmaya kapatıldı dedim...ne uyarı ne bir şey...video bile yüklememişim ne uyarısı alacağım...

---------- Mesaj saat 18:00:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:59:05 civarında gönderildi. ----------

neyi nereye yazacağız şimdi :D

Hadi bakalım dün sebebsiz yere kapatılmıştı kanalım. İnşallah bu yüzdendir...

foruma az önce başkasına ait kanal yüzünden para kazanması kapatılan bir başkası daha yazdı, tek diyiliz arkadaşlar.

Konu linki

Bu arada forumdan 2 kişinin kanalının kapatılmasına neden olan kanal sahibini bulduk iletişime geçip ortak noktaları yakalamaya çalışacağım. Gelişmeleri konu altına yazarım

Yanlış bilgi. kendinize ait olmayan kanaldan dolayı para kazanmanız kapatıldıysa düzelecekmiş. Diğer türlü para kazanması kapananların sorunu hala devam ediyor

Yanlış bilgi. Para kazanma kategorisinde sıkıntı çıkmış, fixlemişler çoğu hesap için. gün içinde sorundan müzdarip bütün hesaplar fixlenecektir diyor.

Çeviri:
Monetization tab getting fixed: Monatization tab sorunu çözülüyor:

Hi!: merhaba

As some of you already noticed, the issue has been fixed for almost all the accounts, it will be completely fixed by end of the day!

(çoğunuzun bildirdiği sorun bir çok hesap için giderildi, gün sonunda da tamemen çözülmüş olacak)

(Hepinizin sabrı ve işbirliği için teşekkür ederiz)

The YouTube team (Youtube Ekibi)

Çeviri:
Monetization tab getting fixed: Monatization tab sorunu çözülüyor:

Hi!: merhaba

(çoğunuzun bildirdiği sorun bir çok hesap için giderildi, gün sonunda da tamemen çözülmüş olacak)

(Hepinizin sabrı ve işbirliği için teşekkür ederiz)

The YouTube team (Youtube Ekibi)

mesajımı tekrar oku. değiştirdim. o konuda haklısın

direk bir mail adresi yok mu bunların...alıntı yaparak yazarsa birileri ....

yani benim kanallarda uyarısız sebepsiz kapandı gmailleri kotrol ettim mailde gelmedi o yüzden nasıl bir başvuru yapabiliriz.

yahu yine tertemiz kanalı sebepsiz-mailsiz kapattılar....
şunların bir maili yok mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri