Para Kazanması Kapanan Video

• Kullanıcı deliman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

deliman

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir videomun para kazanması kapanmıs.Kontrol ettiğimde ne gelen telif ne video ile ilgili herhangi bir uyarı var.Ünlemde gözükmüyor,eşleşende yok dolarda gözükmüyor asagıdakı resimdekı gibi bunun sebebi ne olabilir?
image.php

bende bir kaç kez karşılaştım ama hiç anlamadım ne olduğunu direk siliyorum sil gitsin

Bende bi kanalda 53 videodan 10 tanesi sağlam kalmıştı. Adsenseye bağlı olmadıgı için aldırış etmedim. 3-4 gün sonra aklıma geldi baktım hepsi düzelmiş adsenseye bağladım 2 hafta falan oldu sorun çıkmadı daha.

Arkadaşlar bir videomun para kazanması kapanmıs.Kontrol ettiğimde ne gelen telif ne video ile ilgili herhangi bir uyarı var.Ünlemde gözükmüyor,eşleşende yok dolarda gözükmüyor asagıdakı resimdekı gibi bunun sebebi ne olabilir?
image.php

Abi bol kazançlar . Abi bence eğer seste geldiyse başka ses ekle devam et :) yada görüyü değiştir tekrar üzerine kaydet :) devam et index alan videolardan bu kadar kolay vazgeçmek olmaz :)

Abi bol kazançlar . Abi bence eğer seste geldiyse başka ses ekle devam et :) yada görüyü değiştir tekrar üzerine kaydet :) devam et index alan videolardan bu kadar kolay vazgeçmek olmaz :)

Sildim kardeşim valla sorunun ne oldugunu bilmıyorum ki...Para kazanması gitmiş videonun.

Benimde dün akşam bir kanalımdaki 17 videonun para kazanma özelliği gitmiş. Videoları sildim beklemeden.

Sildim kardeşim valla sorunun ne oldugunu bilmıyorum ki...Para kazanması gitmiş videonun.

Abi bence bir daha kine silme kendimden örnek vermek gerekirse . Benimde başıma geldi aramada googlede bile ilk çıkan videomu gittim sildim . Tekrardan başıma geldi o video da yine google ve youtube de ilk çıkıyordu para kazanması kapandı hemde dünya capında engelleme yzünden ses neden oluyormuş bende farklı bir ses yükledim insanlar izlemeye devam ediyor . Üstelik beğeniyorlar :) :) . Tabi benim kanal yabancı içerik.

Abi bence bir daha kine silme kendimden örnek vermek gerekirse . Benimde başıma geldi aramada googlede bile ilk çıkan videomu gittim sildim . Tekrardan başıma geldi o video da yine google ve youtube de ilk çıkıyordu para kazanması kapandı hemde dünya capında engelleme yzünden ses neden oluyormuş bende farklı bir ses yükledim insanlar izlemeye devam ediyor . Üstelik beğeniyorlar :) :) . Tabi benim kanal yabancı içerik.
Benim kanalda yabancı içerik bize zararı olmaz mı neden para kazanmasını kapandıgını bilmediğimiz videoların.

bende de sağlık kanalında para kazanması gitmişti.menopoz konusu falansa ondandır.
etiketlerinde cinselliğin c si geçse para kazanması kapatılıyor bazen :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri