Para Kazanması Kapananlar Bir Baksın Lütfen

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kont2000

Kayıtlı Üye
Yine mi bu konu diyorsunuz belkide ama durum biraz farklı yoksa konu açıp kalabalık yapmak istemezdim.

Tüm kanalların Para kazanması 1 Saat önce gitti! Adense de biriken 300 TL felan var.
* Sebep Gösterilen kanalı tamamen sildim google + sı dahil!
* Resimde de göreceğiniz gibi alt kanal -1 yazan daha önce ana kanaldı bundan 1 ay kadar önce. Sonra alt kanala dönüştü. yani onaylamamı istedi onayladım tamamen bilinçsiz. Google + bağlantısını kes var mı derseniz hayır yok! Tamamen alt kanal oldu.
*Ana kanal olan resmin bulunduğunda ise hiç video yok ve para kazanmasını etkinleştirmedim. Öyle sap gibi bekliyor alt kanalları :)

Şu an Ne yapacağım konusunda kararsızım.
* Gogle artı yöntemini uygulamama gerek var mı?
* Alt kanalların para kazanmasını açma konusu var formda yapmalı mıyım aceba para kesinleşene kadar beklemeli miyim (tabi kesinleşirse bide o var.)
* yedekte adenseye bağlı olmayan 2 kanalım var başka gmailde. Bağlasam mı bağlamasam beklesem mi çok kararsızım :confused:

http://i.hizliresim.com/x0W4LW.jpg

sorun kanalı silsen de para kazanması gidenlerin para kazanmasını açman gerekir,kendi kendine açılmaz.

başka kanal bağlarsan adsenseye onlarda sorun olmaz para kazanması açık olur ve kapanmaz.

para kazanması giden alt kanalları açması zordur.uğraşıp denemedim...

sorun kanalı silsen de para kazanması gidenlerin para kazanmasını açman gerekir,kendi kendine açılmaz.

başka kanal bağlarsan adsenseye onlarda sorun olmaz para kazanması açık olur ve kapanmaz.

para kazanması giden alt kanalları açması zordur.uğraşıp denemedim...

Aynen hocam. Kapanan kanalın kazancından vazgeçtik tamamen zaten. Alt kanalların üçüde para kazanmaya kapalı kaldı. açmayı 12 mart para kesinleşmeden sonra denemek mantıklı galiba. yeni bir kanal bağlayıp sonucu görmeye karar verdim

---------- Mesaj saat 12:44:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:42:45 civarında gönderildi. ----------

Para kazanma gitti dediğin ünleme mi düştü?

Yok hocam kökten gitti. Bir alt kanal yüzünden hepsi kapandı. ama ana kanal da para kazanmayı hiç aktifleştirmemiştim. google artı yönetimi var forumda uygulamama da gerek yok sanırım sorunlu kanal kökten silindi

Aynen hocam. Kapanan kanalın kazancından vazgeçtik tamamen zaten. Alt kanalların üçüde para kazanmaya kapalı kaldı. açmayı 12 mart para kesinleşmeden sonra denemek mantıklı galiba. yeni bir kanal bağlayıp sonucu görmeye karar verdim

---------- Mesaj saat 12:44:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:42:45 civarında gönderildi. ----------

Yok hocam kökten gitti. Bir alt kanal yüzünden hepsi kapandı. ama ana kanal da para kazanmayı hiç aktifleştirmemiştim. google artı yönetimi var forumda uygulamama da gerek yok sanırım sorunlu kanal kökten silindi

Benim tavsiyem alt kanal işiyle uğraşma. Her maille bir kanal aç. Kanal sıkıntıya düşerse siler kurtulursun ;)

13 kanal gümledi temizli var bugun herhalde :) inşallah paralar kesinleşir

13 kanal gümledi temizli var bugun herhalde :) inşallah paralar kesinleşir

Geçmiş olsun hocam. Zaten 20 sinden sonra temizlik oluyor ay sonuna kadar. Bunu biliyorum. sırf bu yüzden bıraktım yükleme yapmayı biriken yeter dedim. Kanalda telig topluluk hiç bir şey yok! Bir tek sochi olimpiyat videoları vardı. Sebep onlardır. Günkük 20 getiriyordu çokta gözüm yoktu ama işte. 1000 videolu kanalımı kapatmaz gelir mal mal sebepten kapatır az bucuk para kazanan kanalı kapatır. 76 video var içinde ya çok ta değil!

Alt kanalları açmanın bir yolu yok anlaşılan. ana kanal da para kazanmaya aktif değildi zaten.. inş paraları alırız

2 gün önce 23 kanalımın yani tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı(alt kanallar)..Forumda anlatılmış olan g+ yöntemini denedim ama işe yaramadı ,araştırmalarım sonucunda ; paranın hepsini almak çok zor ama en %20 en fazla % 50 kesinti ile parayı alırsınız ..

2 gün önce 23 kanalımın yani tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı(alt kanallar)..Forumda anlatılmış olan g+ yöntemini denedim ama işe yaramadı ,araştırmalarım sonucunda ; paranın hepsini almak çok zor ama en %20 en fazla % 50 kesinti ile parayı alırsınız ..

google artı yöntemi sadece ana kanalda işe yarıyor. Ana kanalı alt kanal yapıyor ve o alt kanalı siliyorsunuz.. Alt kanal için saatlerdir çözüm arıyorum ama yok. Sorunlu kanalı sildim kökten diğerlerini bekletiyorum kesinleşe kadar.

Hocam alt kanallardan kapanmaya sebep olan dışındakileri sildiniz mi bekletiyor musunuz?

google artı yöntemi sadece ana kanalda işe yarıyor. Ana kanalı alt kanal yapıyor ve o alt kanalı siliyorsunuz.. Alt kanal için saatlerdir çözüm arıyorum ama yok. Sorunlu kanalı sildim kökten diğerlerini bekletiyorum kesinleşe kadar.

Hocam alt kanallardan kapanmaya sebep olan dışındakileri sildiniz mi bekletiyor musunuz?

Bekletiyorum hocam , adsenseye yeni kanal da bağlamıyorum , para kesinleştikden sonra sileceğim,

hocam aynısı bende de oldu. tüm kanalların para kazanması gitti. yeni kanal açtım ertesi gün onun da gitti. sebebi daha önce forumda belirtildiği gibi daha önce açılıp kaderine terkedilmiş kanallarda sonradan ortaya çıkan telif ve ihtarlar. ben üç ay önce bu işle meşgul olmaya-öğrenmeye başlamıştım. o zaman 9-10 kanal açıp ufak ufak ilerletiyordum. daha sonra okul açılınca meşgul olamadım. öyle kaderine terketmiştim. şimdi sıfırdan başlayıp yeniden kanallar açmıştım. kanallar iki gün dayanmadan gidiyordu. biraz araştırınca aynı adsense bağlı kanallardan birinde pürüz olursa google amcanın hepsini gümlettiğini öğrendim.
forumda linkini bulabilirsin hocam, google hesabını tamamen silme var. ben önce bu sorunuma çözüm olarak eski kanallara girip tüm videoları silip kanalı silmeyi denedim. sonuç aynıydı. daha sonra o google hesabını silme linkinden tüm gmail hesabını uçurmayı buldum. dediğim gibi sitede var bu. o linke girip tüm gmail hesabını ve ona bağlı tüm google hizmetlerini sildim. bunu eskiden açtığım 9-10 kanalın hepsinde yaptım. daha sonra yeni bir kanal açıp videoları yükledim. hemen adsense'e bağladım. 10 gün boyunca bekledim hiç bir sıkıntı olmadı. şimdi kanal açmalara devam edip aynı adsense ile bağlıyorum ve hiç bir sıkıntı çıkmıyor.
he neden yeni adsense açmayı denemedin diyecek olursanız, sadece bu durumu denemek istedim. forumda aynı adsense'e bağlı hesaplardan biri pürüzlüyse hepsinin uçtuğu söyleniyor ama tecrübe olarak deneyimlerini paylaşan olmamış pek. bizzat tecrübe etmek istedim bu şekilde.
bir de eski kanalları uçursak bile bilgilerini kenarda bir yerde saklamalıyız bence. özellikle gmail silmek için lazım oluyor.

hocam aynısı bende de oldu. tüm kanalların para kazanması gitti. yeni kanal açtım ertesi gün onun da gitti. sebebi daha önce forumda belirtildiği gibi daha önce açılıp kaderine terkedilmiş kanallarda sonradan ortaya çıkan telif ve ihtarlar. ben üç ay önce bu işle meşgul olmaya-öğrenmeye başlamıştım. o zaman 9-10 kanal açıp ufak ufak ilerletiyordum. daha sonra okul açılınca meşgul olamadım. öyle kaderine terketmiştim. şimdi sıfırdan başlayıp yeniden kanallar açmıştım. kanallar iki gün dayanmadan gidiyordu. biraz araştırınca aynı adsense bağlı kanallardan birinde pürüz olursa google amcanın hepsini gümlettiğini öğrendim.
forumda linkini bulabilirsin hocam, google hesabını tamamen silme var. ben önce bu sorunuma çözüm olarak eski kanallara girip tüm videoları silip kanalı silmeyi denedim. sonuç aynıydı. daha sonra o google hesabını silme linkinden tüm gmail hesabını uçurmayı buldum. dediğim gibi sitede var bu. o linke girip tüm gmail hesabını ve ona bağlı tüm google hizmetlerini sildim. bunu eskiden açtığım 9-10 kanalın hepsinde yaptım. daha sonra yeni bir kanal açıp videoları yükledim. hemen adsense'e bağladım. 10 gün boyunca bekledim hiç bir sıkıntı olmadı. şimdi kanal açmalara devam edip aynı adsense ile bağlıyorum ve hiç bir sıkıntı çıkmıyor.
he neden yeni adsense açmayı denemedin diyecek olursanız, sadece bu durumu denemek istedim. forumda aynı adsense'e bağlı hesaplardan biri pürüzlüyse hepsinin uçtuğu söyleniyor ama tecrübe olarak deneyimlerini paylaşan olmamış pek. bizzat tecrübe etmek istedim bu şekilde.
bir de eski kanalları uçursak bile bilgilerini kenarda bir yerde saklamalıyız bence. özellikle gmail silmek için lazım oluyor.

Hocam peki paranızı alabildiniz mi ,eğer aldıysanız ne kadar kesinti oldu ?

Hocam peki paranızı alabildiniz mi ,eğer aldıysanız ne kadar kesinti oldu ?
hocam henüz kazancım yok. üç ay öncesinde 147 tl birikmişti. o kesinleşti duruyor hesapta. geçen ay da 6-7 lira falan kazanabildim(uğraşamadım okul dolayısıyla)
bu ay biraz kasmayı planlıyorum(okul izin verdiği müddetçe). deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım. umarım faydalı olur.

hocam henüz kazancım yok. üç ay öncesinde 147 tl birikmişti. o kesinleşti duruyor hesapta. geçen ay da 6-7 lira falan kazanabildim(uğraşamadım okul dolayısıyla)
bu ay biraz kasmayı planlıyorum(okul izin verdiği müddetçe). deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım. umarım faydalı olur.

halen kanallarla ilgili bir problem yok. Para kazanmalar aktif.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri