Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
partnerde para kazanım gidince kanal atılmıyor dimi ?
benım basvurma tarıhı yazmıyor
sıkıntı kanalınız şu an ıcın para kazanmaya uygun degıl yazıyor..
ayrıntılı bılgı ıcın tıklayınız yazıyor tıklıyorum hata sayfası sonuc yok
bunun ıcın nereye maıl vs atıcam duzeltmelerı ıcın bılen varmı
tekrar başvuru yaptınız mı arkadaşlar? sonuç nedir
kanaldaki videolar yüzünden filan para kazanma giderse tarih filan yazmaz.
Olabilir hocam anlamadim icerik skntili degil youtube da yillardir cok fazla kanal var bazilari onayli kanal icerikte video cikiyor.
Asil sknti gordugum ayrintili bilgi icin tiklayin yaziyor.para kazanma kisminda tikladigimda acilan sayfada biseyyok karma karisik kod hata sayfasi.
Dediginiz gibi olsa bile bu hata sayfasi bence bir hata olabilecegini gosteriyor
Allahtan umit kesilmez ondan kendime umit veriyorum
1 kanalım icin simdi tekrar inceleme gönderdim hayırlısi zaten partnerden atılan ve para kazanması kapatılan hepi topu 4 kanalım var lakin izlenmeleri dibe vurdu
1 kanalım icin simdi tekrar inceleme gönderdim hayırlısi zaten partnerden atılan ve para kazanması kapatılan hepi topu 4 kanalım var lakin izlenmeleri dibe vurdu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.