Para kazanması kapatılan adsensenin durumu nedir?

IceMachine

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşımın bir sorusu var forumda üye olmadığı için benden rica etti bir sormak istedim fazla bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim.

Adsense hesabı vardı 5 günlük gelir ediyormuş kanallarından bir süre sonra bütün kanalları para kazanmaya kapatılmış ve adsense mailini vs değiştirmiş yeni kanalları eklesem problem olurmu diye bir soruyorda bende size sormak istedim forumda araştırdım baya ama konu baya karışık

Bilgiler için şimdiden teşekkürler...

para kazanmaya neden olan kanalı silmezse başka kanalları bağlasada yine para kazanmaya kapanmalar devam eder.

Sorunlu kanalı silicek. Sonra kapanan bütün kanallara g+ yapıcak. Sorunda bu şekilde çözülmüş olucak. :)

para kazanmaya neden olan kanalı silmezse başka kanalları bağlasada yine para kazanmaya kapanmalar devam eder.

Sorunlu kanalı silicek. Sonra kapanan bütün kanallara g+ yapıcak. Sorunda bu şekilde çözülmüş olucak. :)
Hocam kendisi bana aynen şöyle dedi ben kanallar para kazanmaya kapattıktan sonra tüm kanalları sildim adsenseden ve adsense mailini değiştirdim? durum ne olur sizce

Hocam kendisi bana aynen şöyle dedi ben kanallar para kazanmaya kapattıktan sonra tüm kanalları sildim adsenseden ve adsense mailini değiştirdim? durum ne olur sizce
Kökten sildiyse problem yok.Kapanmalar olmaz o zaman.Devam etsin kanal bağlamaya

ben kökten silipte sorun yaşamadım. Garantisinide veremem. Ona tavsiyem 1 tane boş kanalı deneme olarak bağlasın 1-2 gün beklesin sonuca göre diğer kanallarıda bağlasın.

ben kökten silipte sorun yaşamadım. Garantisinide veremem. Ona tavsiyem 1 tane boş kanalı deneme olarak bağlasın 1-2 gün beklesin sonuca göre diğer kanallarıda bağlasın.

Hocam bende sizin dediğinizi bir ara yaptım sorun çıkmadı yine bir sorayım dedim kanalları kökten silince sorun olmuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Değiştirmeye gerek yok. Para kazanmanın gitmesine neden olan hesabı tamamen sildiyseniz adsense hesabını kullanabilirsiniz. Toplamda 7 defa para kazanmam gitti. O kanalları ve ona bağlı tüm hesapları sildim ve her defasında ödememi aldım. Aynı adsenseyi halen sorunsuz olarak kullanıyorum. Adsense hesabına bağlı kanalınız olmasın dememe gerek yok herhalde.

Hocam değiştilmesi iyi olur diye biliyorum bir çok kişi öyle söylüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Artık bağımlılık oldu bir iki haftaya bir para kazanmalar uçuyor. Kaynaklı kanalı silin sonrasında istediğiniz kanalı bağlayın sorun olmaz. Ama ekstradan güvenlik için para kazanmaları kapanan kanalları da silebilirsiniz size kalmış.

para kazanması giden kanalları sildiyse yenilerini baglayıp yoluna devam edebilir hiç bir sorun çıkmaz :)

Adsensenin mailini falan değiştirmeye gerek yok. Para kazanmaya neden olan kanalı yada kanalları silip yeni kanallar ekleyerek devam edebilirsiniz. Yaklaşık 4 aydır sorunsuz ödeme almaktayım kendi hesabımdan..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri