Para Kazanması Kapatılan Kanalın Ödemelerini Almak

• Kullanıcı Joshua93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Joshua93

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Kanalım 1 ocak itibariyle tekrar kullanılan içerikten para kazanması kapatıldı. Sorum şu; ben şimdi özgün içerik yükleyip tekrardan başvuru yapacağım. Fakat bu zamana kadar elde edilen gelirlere ne olacak? Henüz daha adsense pin doğrulaması da yapamamıştım üstelik. 1 buçuk ay olmuştu açılalı ve şu an kapandı. Birçok videoyu mecbur silmek zorunda kalacağım ve başvuru yapıp yeniden açtırdığımda elde edilen gelirler sıfırlanır mı? Yoksa ödeme yapılır mı? Bu çok önemli benim için çünki iyi kötü bi gelir elde etmiştim eğer o da giderse baya sıkıntı çekerim. Bilgisi olan cevaplayabilirse çok sevinirim. Herkese sağlıklı günler.

Kanal linki; hhttps://youtube.com/channel/UCiqVanWz5s-vahKVKr02LOw

Hocam benim de aynı durum oldu. Para kazanma açılınca eski bakiye ödemeye yansıtıldı.
Açılması şart ama.

Kanalına baktım senin videolar tamamen özgün ödemelerin kesinleşmesi gayet normal. Benim tam özgün sayılmaz o yüzden endişeliyim. Böyle bir durum yaşayan var mı? Bir de gelirin büyük kısmı bu videolara ait. Hepsini de silicem üstelik açtırırken...

videoları silmen kesinleşmeyi etkilemez.aşırı spam olsa kanal hepten kapanır pk giden kanalın parası ise genelde ödenir.kazanç yüksekse 5 hane gibi kesinleşme yapmayabilir yoksa paranı büyük ihtimal alırsın hocam

pk ne zaman giderse gitsin ödemesi kesin yapılıyor. bunu etrafta sorduğumda herkesin ortak fikriydi. benim de geçen ay 2 sinde gitmişti ödemesini aldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri