Para kazanması kapatılanlar aynı adsense ile devam mı etsin

palipleten

Kayıtlı Üye
selam arkadaslar. benim sorum bircok arkadasın sorununa derman olacağına inanıyorum. benim adsensemdeki tüm kanalların para kazanması kapatıldı. sorun olan 2 kanalı sildim. ama yine de korkuyorum actığım yeni kanaların da para kazanmalarının kapanmasından. bunun için yeni bir adsense acıp actığım yeni kanalları oraya mı bağlayayım. yoksa eski adsense ile devam mı

not: Yeni actığım bir kanal adsensede 5 gündür duruyor ve şimdilik hiçbirsey yok.

Aynı sorunun cevabını merak ediyorum.

Ayrıca youtube kanallarını bağlı oldukları Adsense'den kaldırmak için, ilgili o kanalı sadece silmek yeterli midir?

Yoksa ayrıca Adsense hesabı üzerinden de mi bi şekilde silmek, kaldırmak gerekir?

Merhaba,

Kayıtlarımızı inceledik ve AdSense hesabınızın şu anda etkin olduğunu tespit ettik.

Hesabınıza girişle ilgili sorun yaşıyorsanız, http://support.google.com/adsense/bin/static.py?page=ts.cs&ts=2594929 adresini ziyaret ederek yardım alabilirsiniz.

Sitenizde reklam göremiyorsanız, reklam görünürlüğü sorun gidericimizi ziyaret etmenizi öneririz: http://www.google.com/adsense/support/as/bin/static.py?page=guide.cs&guide=1190787&topic=1190789.

Ayrıca, hesabınızın veya Google Hesabınızın durumu hakkında almış olabileceğiniz mesajlar için, tüm e-posta gelen kutularınızı ve AdSense hesabınızdaki "Ana Sayfa" sekmesinin altında bulunan "Mesajlar" bölümünü kontrol etmenizi öneririz. Bu mesajlar bazen e-posta filtrelerine takılabilir. Dolayısıyla, bu mesajlar için e-posta hesabınızın Toplu Posta/Spam klasörünü kontrol ettiğinizden emin olun.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi
---
senin sorunla ilgili arkadaşım adına mail gönderdim. Türkiye Ekibine.. ve 15 gun sonra mail bu ... senin durumunda aynı... tek fark kanallar + google ile çalışıyor.. bahsedilen tum uyarı alan kanallar silindi. (mialle belirtilen tehlike arzeden kanallar) sıkıntılı riskli kanallarda silindi...

---------- Mesaj saat 15:24:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:20:21 civarında gönderildi. ----------

özel problem ve sorunu olanlarda her dilde destek alabiliyor...
--
üncellenmiş destek seçeneklerimize göz atın
Yayıncılarımız bize sık sık şu soruyu yöneltiyor: "AdSense ile nasıl bağlantı kurabilirim?" Sizin de bu soruyu sorduğunuzu ve güncellenmiş destek seçeneklerimiz hakkında bilgilendirilmeyi isteyeceğinizi düşündük:

Google Doğrudan e-posta ile destek
Düzenli olarak haftada 25 ABD dolarının (veya yerel karşılığının) üzerinde kazanan yayıncılarımız için çeşitli dillerde e-posta desteği sağlıyoruz. Bu seçenekten faydalanmaya uygun olan yayıncılar, Yardım Merkezimizin herhangi bir sayfasındaki "Bize ulaşın" düğmesini tıkladıklarında bir iletişim formu bulacaktır. E-postanız, çeşitli dillerde çalışan destek uzmanlarımız tarafından yanıtlanacaktır.
Bize hemen ulaşın.

Bu vesileyle, yararlanabileceğiniz diğer destek seçeneklerinden de ana hatlarıyla söz etmek istiyoruz:

Google Yardım Merkezi
Yardım Merkezimiz, AdSense'le ilgili kapsamlı bir bilgi dağarcığını barındırmaktadır. Konulara göz atmanızı ve aklınıza gelen soruların yanıtlarını aramanızı öneririz. AdSense Akademisi'ndeki eğitimleri tamamlamak da AdSense konusunda bilgi edinmenin etkili yollarından biridir.
Hemen bilgi edinin.

Google Sorun gidericiler
Çözmeniz gereken bir sorun varsa, Yardım Merkezi'ndeki Sorun giderin bölümüne göz atın. Bu bölümde, yayıncıların en sık karşılaştığı sorunları ele alan bir düzineden fazla sorun gidericiyi bulabilirsiniz.
Sorununuzu hemen giderin.

En son ürün güncellemelerimizden, optimizasyon ipuçlarından ve düzenlenen atölye çalışmalarına katılma fırsatlarından sürekli haberdar olabilmek için sizi Inside AdSense Blog'una abone olmaya ve AdSense Google+ sayfasını takip etmeye davet ediyoruz.
---
bu kısımalrdan özel soruları sorun ama detaya girmeyın genel cevap alırsınız.. kolay gelsin.. parasal işlem belli olsun, aklımdaki düşünceleri uygulucam daha net yazdımcı olucam sizlere :D hemde bedava... karşılık istemez... :D

Ben devam ediyorum benim kanallarının para kazanmasının gitmesinin sebebi bir kanalımda 2 telif bulunmasından olduğunu düşünüyorum 2 telif yiyen kanalın olursa anında sil bundan sonra böyle yapacağım bende

Ben devam ediyorum benim kanallarının para kazanmasının gitmesinin sebebi bir kanalımda 2 telif bulunmasından olduğunu düşünüyorum 2 telif yiyen kanalın olursa anında sil bundan sonra böyle yapacağım bende

bence teliften değil cünkü 2 telifli bir kanalım 4 ay gitti ve hiçbir sekilde para kazanması kapanmadı
bence sorun dünya engelli videolardan kaynaklanıyor. zaten sorun olarak bana bildirilen kanallarda onlarca dünya engeli video yüklemiştim.

bence teliften değil cünkü 2 telifli bir kanalım 4 ay gitti ve hiçbir sekilde para kazanması kapanmadı
bence sorun dünya engelli videolardan kaynaklanıyor. zaten sorun olarak bana bildirilen kanallarda onlarca dünya engeli video yüklemiştim.

Aksine bendede dünya engeli felan yoktu sadece bir kanalım vardı 2 telifli olan ona para kazanma kapatıldı sepeb 1 den fazla ihtar olmasını göstermiş youtube

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri