Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu mevzu hakkinda acilan 22343284723 tum foruma hayirli ve ugurlu olsun..
Youtube'da spam yaptigimiz yetmiyor bir de forumda yapalim![]()
Benim kanallar kapanmadı, fakat kanalları silince kazanç düştü.
Pazar gününden itibaren.
Durmak yok, Yeni kanal açmaya devam.
![]()
kendi videolarımı üretmediğim için mecbur spama devamfakat videoları asıl kanala yüklemeden önce deneme kanalına yükleyip vereceği uyarıları görmeyi düşünüyorum.. iki kere yükleme yapmış olcam ama az video yüklediğim için çok fazla sıkıntı olmaz.. en azından ortalık şimdi toz dumanken temkinli davranmakta yarar var..
Valla açıkcası bunlar beni etkilemiyor biraz moral bozuklugu yapsada her ay zaten para kazanmassı kapanmasada sorunlar oluyor ben alıştım bunlara 10lar kapattık ca ben hırslanıyorum ama emin olun dünya geneli ile alakalı ve bide artık altı aylıkmı 1 yıllıkmı tam denetim gibi bişey yaptılar bence ayrıca sopa göstermiş oldular alttan altttan devamlı olacagnı zannetmem
kanalları neden sildin para kazanma kapanmadıysa![]()
kanalları neden sildin para kazanma kapanmadıysa
---------- Mesaj saat 18:56:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:53:43 civarında gönderildi. ----------
güzel deneme yöntemi ama bazen 15-20 gün sonra da telif-3.taraf vs. gelebiliyor onlara nasıl müdehale edeceksin
yil sonu geliyor.Bilanco hesabi yapiyorlardir.O yuzden kanallarin para kazanmasini kapatarak,kendilerine gore bir hesap yapmislardir.. Yeni yila girdigimizde rahat bir nefes aliriz diye dusunuyorum..
yil sonu geliyor.Bilanco hesabi yapiyorlardir.O yuzden kanallarin para kazanmasini kapatarak,kendilerine gore bir hesap yapmislardir.. Yeni yila girdigimizde rahat bir nefes aliriz diye dusunuyorum..
Yeni kanal yeni adsense ile yola devam.Artık az video az kanal çok adsense ile çalışacağız.Son çare partnerlik gibi.
yabancılarda bilanço sezonu hangi tarih ?? bizdeki gibi aralık ayı mı biriyor? sanırım bir farklılık var...
ama bence parasal durumu yanlışlıkları vb.. hesap ital ederek kapatıyo olabilirler. malum her hesap iprali kendılerıne kalan para oluyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.