Para Kazanması Kapatılanlar Şimdi Ne Yapıyoruz? (Anketli)

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Para Kazanması Kapatılanlar Şimdi Ne Yapıyoruz?

• " Telif-3.Taraf-Dünya Engeli-Ünlem " sıkı takibi yaparak Çok Kanal ve Spam'a devam edeceğim.

Oy: 0 0,0%
  • Spamdan vazgeçerek youtube çalışma sistemimi değiştireceğim.

• Partner Kanallara Yöneleceğim Adsense çok riskli.

• Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmeden öylece bekliyorum.

• Bundan gayri Youtube ile işim olmaz.

• Kullanılan toplam oy
    0

Alex

Kayıtlı Üye
Youtube geleceğimizi, ekonomik geleceğimizi ön görebilmek ve ileriye yönelik atacağımız adımları kestirebilmek için anketli bir kamuoyu yoklaması yapalım.

Anket eklenmiştir.

Bu mevzu hakkinda acilan 22343284723 tum foruma hayirli ve ugurlu olsun..

Youtube'da spam yaptigimiz yetmiyor bir de forumda yapalim :)

Bu mevzu hakkinda acilan 22343284723 tum foruma hayirli ve ugurlu olsun..

Youtube'da spam yaptigimiz yetmiyor bir de forumda yapalim :)

Anket olarak dağılımı görelim diye açtım ne yapaydık öylece bekleyelim mi

Benim kanallar kapanmadı, fakat kanalları silince kazanç düştü.
Pazar gününden itibaren.
Durmak yok, Yeni kanal açmaya devam.
:D

kendi videolarımı üretmediğim için mecbur spama devam :) fakat videoları asıl kanala yüklemeden önce deneme kanalına yükleyip vereceği uyarıları görmeyi düşünüyorum.. iki kere yükleme yapmış olcam ama az video yüklediğim için çok fazla sıkıntı olmaz.. en azından ortalık şimdi toz dumanken temkinli davranmakta yarar var..

Benim kanallar kapanmadı, fakat kanalları silince kazanç düştü.
Pazar gününden itibaren.
Durmak yok, Yeni kanal açmaya devam.

kanalları neden sildin para kazanma kapanmadıysa :)

---------- Mesaj saat 18:56:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:53:43 civarında gönderildi. ----------

kendi videolarımı üretmediğim için mecbur spama devam :) fakat videoları asıl kanala yüklemeden önce deneme kanalına yükleyip vereceği uyarıları görmeyi düşünüyorum.. iki kere yükleme yapmış olcam ama az video yüklediğim için çok fazla sıkıntı olmaz.. en azından ortalık şimdi toz dumanken temkinli davranmakta yarar var..

güzel deneme yöntemi ama bazen 15-20 gün sonra da telif-3.taraf vs. gelebiliyor onlara nasıl müdehale edeceksin

Valla açıkcası bunlar beni etkilemiyor biraz moral bozuklugu yapsada her ay zaten para kazanmassı kapanmasada sorunlar oluyor ben alıştım bunlara 10lar kapattık ca ben hırslanıyorum ama emin olun dünya geneli ile alakalı ve bide artık altı aylıkmı 1 yıllıkmı tam denetim gibi bişey yaptılar bence ayrıca sopa göstermiş oldular alttan altttan devamlı olacagnı zannetmem

Valla açıkcası bunlar beni etkilemiyor biraz moral bozuklugu yapsada her ay zaten para kazanmassı kapanmasada sorunlar oluyor ben alıştım bunlara 10lar kapattık ca ben hırslanıyorum ama emin olun dünya geneli ile alakalı ve bide artık altı aylıkmı 1 yıllıkmı tam denetim gibi bişey yaptılar bence ayrıca sopa göstermiş oldular alttan altttan devamlı olacagnı zannetmem

inş geçici olur bu toplu para kazanma kapanma durumu, mesela 100 kanal biriktiriyorsun sonra hepsi 0 a dönüyor ya o kötü oluyor, parasını da alamıyoruz. Parasını alsak yine teselli olucak.

sildiğim 15 kadar kanalda 2'şer topluluk olan 2Telif 1 topluluk olan.
2Topluluk 1Telif içeren kanal bile vardı.

Tek Telifli kanallarıda kopyalıyıp sildim.
Riske giremezdim.
Ama geçen ayı atlattım para kazanmalarım kapanmadı.
Kalan kanallarda günde 14-15tl altına düşmüyor.

yil sonu geliyor.Bilanco hesabi yapiyorlardir.O yuzden kanallarin para kazanmasini kapatarak,kendilerine gore bir hesap yapmislardir.. Yeni yila girdigimizde rahat bir nefes aliriz diye dusunuyorum..

---------- Mesaj saat 18:56:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:53:43 civarında gönderildi. ----------

güzel deneme yöntemi ama bazen 15-20 gün sonra da telif-3.taraf vs. gelebiliyor onlara nasıl müdehale edeceksin

Alex zaten bi kanal tehlikeye girmeden başka bi kanal açmadığım için kanala gelen uyarıları görüyorum hemen.. yeni kanal açarkende eski kanaldaki videoları ya siliyorum ya özel yapıyorum.. yani videoları arkamda bırakıp gitsem illaki telif vs yer adım gibi eminim :) aslında telif yer korkum yoktu önceden tek korkum para kazanmanın iptal olmasıydı.. şimdi para kazanma iptal olduğu gibi kesin olarak da bilmiyoruz neden kapandığına dair onun için hiçbi uyarıyı göz ardı etmeyi düşünmüyorum.. bi de adsensedeki tüm hesaplar işin içine girmeye başladı:mad: mesela ayın başında uğraştığım kanal tehlikeye girerse videoları siler veya özel yapar arkama bakmazdım ama ay sonu uğraştığım kanal yüzünden kazanç kesinleşmeden o ilk kanalın para kazanması devre dışı kalırsa yandı gülüm keten helva :)
kısacası güncel çalıştığım kanala hergün bakarım eski kanala gelebilecek her türlü uyarı riskini ortadan kaldırmaya çalışırım.. :)

Not: belki benim boşa uğraştığımı, 5-10 video yükleyerek para kazanılmaz diye düşünürsünüz ama herkesin bi yöntemi oluyo zamanla.. bana en uygun olan bu yol geliyo şimdilik, önemli olan izlencek videoyu yakalamak.. :)

yil sonu geliyor.Bilanco hesabi yapiyorlardir.O yuzden kanallarin para kazanmasini kapatarak,kendilerine gore bir hesap yapmislardir.. Yeni yila girdigimizde rahat bir nefes aliriz diye dusunuyorum..

ağzından bal damlıyor umarım geçicidir toplu para kazanma kapanması

Yeni kanal yeni adsense ile yola devam.Artık az video az kanal çok adsense ile çalışacağız.Son çare partnerlik gibi.

yabancılarda bilanço sezonu hangi tarih ?? bizdeki gibi aralık ayı mı biriyor? sanırım bir farklılık var...
ama bence parasal durumu yanlışlıkları vb.. hesap ital ederek kapatıyo olabilirler. malum her hesap iprali kendılerıne kalan para oluyor...

---------- Mesaj saat 21:42:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:41:14 civarında gönderildi. ----------

Yeni kanal yeni adsense ile yola devam.Artık az video az kanal çok adsense ile çalışacağız.Son çare partnerlik gibi.

aynısını bendedüşünüyorum.... 4 yada 5 adsense açıp... videoları haftalık olarak sırayla bunlara yuklemek mantıklı duruyor ama bu 200 tl para eşiği kotu... bir ayda geçiremez isek o prayı adsenseyle patlıyor para ama para durumuda netleşmedi bakalım para odeniryomu odenmıyomu bu ay belli olur oda

yabancılarda bilanço sezonu hangi tarih ?? bizdeki gibi aralık ayı mı biriyor? sanırım bir farklılık var...
ama bence parasal durumu yanlışlıkları vb.. hesap ital ederek kapatıyo olabilirler. malum her hesap iprali kendılerıne kalan para oluyor...

yil sonu geldigi icin her sirket o yila ait gelir gider hesaplamalari yapar.Onu kastetmistim aslinda..

spamdan pek anlamam ama bir insan nasıl 100 lerce kanalı yönetiyor :D hesaplar arası geçişden bile sıkılırım sanırım :)

Anketin entereesan bir gidişatı var herkesin kafası karışık görünüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri