Para kazanması kapatılanlara Damar şarkı

Ne Yapsam Ne etsem Yutup Gülmüyor
Bağırsam Çağırsam Kimse duymuyor
Nereye elimi atsam CopyRight çıkıyor
Adımı koydular Yar Yar Yutup Mağduru

Şarkıyı Para kazanması kapatılanlara uyarladım biraz:D

Halen yt ile uğraşan varmı bea 2 ay önce yt devri bitti :) blog'a yönelin asıl kazanç orda ;)

Hala Yt ile uğraşan varmı derken burda yt ile uğraşmayan varmı acaba yada kaç kişi var

Bloglardan nasıl kazanç var ne tür bir blog çalışması yapıyorsunuz,

Blog açın düzgün tema fln bulup ekleyin haber yada teknoloji yapın tavsiyem teknoloji günlük güncel paylaşımlar yapın facebook sayfa reklamları halledin 1 2 ay sonunda site tam oturduğunda gerçek kazanç görürsün. yok 1 2 ay bekliyemem dersen yt'de telif yemeye para kazanma d.dışı kalmaya hit almamaya reklamların yanmamasına karşı kazanç sağlarsın :D tabi oda olursa ^^

işi bilicen arkadaş, blogla youtube arası bağlantıyı kurucan youtubeden bloga yönlendirecen olayı bitircen :D

Blogspot ile YT adsense'i mi kasıyorsun hocam
?

Hayır sadece blog adsenseyi aldım bloga direk bağladım reklamı aldım geriside paylaşım :)

---------- Mesaj saat 19:42:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:40:44 civarında gönderildi. ----------

benim blogum var gunluk 2k hit geliyor ama adsense baglıcam suan uygun değil diyor 6 ay sınırı varmıs reklam koymak ıcın
sen onu nasıl hallettin

blogger gir bloguna tıkla sol köşede yerleşim var ona tıkla gadget ekle tıkla mausu aşağı çek biraz adsense war ona tıkla reklam al :)

Hayır sadece blog adsenseyi aldım bloga direk bağladım reklamı aldım geriside paylaşım :)

---------- Mesaj saat 19:42:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:40:44 civarında gönderildi. ----------

blogger gir bloguna tıkla sol köşede yerleşim var ona tıkla gadget ekle tıkla mausu aşağı çek biraz adsense war ona tıkla reklam al :)

bende o buton pasif

özgün makale felan mı ekliyorsun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri