Para kazanmasını kapanan kanalları aktif etme(Videolu Anlatım)

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

minnos

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar malesef az önce bir adsensemde para kazanma devre dışı kaldı forumda bir sürü konusu olmasına ragmen çoğu kişi hala yapamıyor bende hazır böyle birşey yaşamısken videolu sekilde sizlere anlatayım bundan sonra basına gelipte yapamayanlar olursa videoyu izleyerek yapabilsin diye düşündüm :)
@dRaCk arkadaşımıza teşekkürler ben kendisinin konusundan öğrendim açıkcası :)Ayrıca @iwocan a da teşekkürler 8 ocak sonrası yapılan güncellemeden sonra g+ dan ayırmayı da kendisinin konusundan öğrenmiştim :)
iki video atcam 2. si 2 ile 10 saat arasında bi beklemeden sonra yayınlanacak.

Herkese iyi forumlar bol kazançlar.
PART1
http://www.youtube.com/watch?v=SOiGI9kkMjg

teşekkürler bu arada şarkı güzelmiş :D

---------- Mesaj saat 13:11:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:06:35 civarında gönderildi. ----------

bu arada önceden url almışsak bu işlem geçerli olurmu?

güzel paylaşım hocam çok sağolun. diğer video geldiğinde onu da arşivime ekleyeceğim :)

teşekkürler bu arada şarkı güzelmiş :D

---------- Mesaj saat 13:11:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:06:35 civarında gönderildi. ----------

bu arada önceden url almışsak bu işlem geçerli olurmu?
evet daha önceden url aldıysanız eger benim url aldıktan sonraki yaptıgım işlemleri yaparsanız olur

Merhaba arkadaşlar malesef az önce bir adsensemde para kazanma devre dışı kaldı forumda bir sürü konusu olmasına ragmen çoğu kişi hala yapamıyor bende hazır böyle birşey yaşamısken videolu sekilde sizlere anlatayım bundan sonra basına gelipte yapamayanlar olursa videoyu izleyerek yapabilsin diye düşündüm :)
@dRaCk arkadaşımıza teşekkürler ben kendisinin konusundan öğrendim açıkcası :)Ayrıca @iwocan a da teşekkürler 8 ocak sonrası yapılan güncellemeden sonra g+ dan ayırmayı da kendisinin konusundan öğrenmiştim :)
iki video atcam 2. si 2 ile 10 saat arasında bi beklemeden sonra yayınlanacak.

Herkese iyi forumlar bol kazançlar.
PART1
minnos - YouTube
Birde ip adresimizi nasıl değiştirebileceğimizi anlatsan?

Hocam dediginiz aynisini yaptim google de sayfayi sil dedigimde silemezsiniz youtubenin g+ ile baglantisini kesin diyor nasil yapacam bilemiyorum youtube ayarlarina giriyorum fakat baglantiyi kes diye bir sey yok

Birde ip adresimizi nasıl değiştirebileceğimizi anlatsan?
uydu netde değişmiyo diye biliyorum diğerlerinde modeme res atıyorsunuz bu kadar :)

---------- Mesaj saat 23:04:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:39 civarında gönderildi. ----------

Part 2 yüklenmiştir.Herkese bol kazançlar.

süper olmuş eline sağlık part 2 yi bekliyoruz.
yanlız bende bu arada senle beraber yaptım fakat video 2 partmış yarıda kaldım. hehe

selamlar..

hocam emeğin için çok saol bol kazançlar..

bu özel url oluşturuyosunya bunu her alt kanal için ayrı ayrımı kapatıcaz kardeş ? benim ana kanaldan dolyaı hepsinde kapandı şimdi alt kanalların hepsi için o işlemimi yapıcam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri