Para Kazanmaya Kapalı Olan Kanalınızı Para Kazanmaya Açma Yöntemi

• Kullanıcı pynrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

pynrs

Yasaklanmış
Arkadaşlar herkes para kazanmam kapatıldi ne yapmam gerekiyor diye konu açıyor.
Bende R10 da gördüğüm ve uyguladığim ve sonuç aldığım yöntemi buraya kopyaladım.
Öncelikle yapmanız gereken para kazanmanin devre dışı kalmasına neden olan kanalı bulmak.Onun için mail adresinize bakın böyle bir mail gelmiştir.

"Dear xxxxxxx

We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account FUNNYNEWS42. If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.

You might be able to regain monetization after six months provided that all YouTube channels linked to this AdSense account are in good standing.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub to learn how to manage your content on YouTube. You can also visit Features and Copyright Notices sections of your YouTube account for more information regarding your account status and visit the Help Center for more information on commercial use rights.

Sincerely,

The YouTube Team "

Şimdi bu mailde sorunlu kanal diye tabir ettiğimiz kanalın ismi yazılı .Sorunlu kanalımiz FUNNYNEWS42.

Bu kanalın nasil silindiği [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abinin bu konusunda anlatıldı.

www.ytpara.com/muslera06-konulari-p...kazanmasi-devre-disi-kalan-kanali-silmek.html

Kanalı sildikten sonra diğer kanalların para kazanmasını aşağıdaki yöntemle açabilirsiniz.Şahsımca denenmiştir 1 aydır sorunsuz bir şekilde Adsensemi kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar 21 Eylül 2013 de
para kazanmaya kapanan 3 kanalımı bu
yöntemle tekrar para kazanmaya aktif
etmiş bulunuyorum ve bildiklerimi
sizinle paylaşmak istedim artık para
kazanmaya kapanan kanallarınızı
aşağıda belirttiğim ğibi uygulamalar
yaparak açabilirsiniz işlem çok basittir.

1. Ayarları tıklayın daha sonra Kanalı
Google+'ya bağla butonuna basın ve
karşınıza YouTube, kanalınızı güncelliyor
başlıklı sekme çıkacak burada 2 seçenek
var bu seçenekler şunlar YouTube
kullanıcı adınızı koruyun ve Daha iyi bir
ad seçin sizin yapmanız gereken
YouTube kullanıcı adınızı koruyun u
seçin ve sayfanızı google+ sayfasında
bir sayfa oluşturmasını isteyerek
sayfanızı google+ da aktif edin daha
sonra 24 saat sonra kanalınızı kontrol
edin ve kesin açılacaktır son olarak
sayfanız para kazanmaya açıldıktan
sonra videoların çogunda para kazanma
aktif olmayabilir bunun için tek
yapmanız gereken incelemede olan
videolarınızı düzenleme yapın ve f5
yaparak o videolarınızıda para
kazanmaya aktif edin işlem bu kadar
basit herkese bol kazançlar dilerim..

Alıntıdır.
www.r10.net/youtube/1139366-para-kazanmaya-kapali-olan-kanalinizi-para-kazanmaya-acma-yontemi.html

Telefondan yazdığım için R10 daki gibi renkli yapamadım modlardan biri düzeltirse sevinirim :)

ayarlar derken hangi ayarlar bunlar ? bi google ayarları var bide youtube ayarları kısmı var ikisinide denedim ama bulamadım yapamadım dediklerini :( resimli paylaşabilirsen süper olur

bu konuyla ilgili 10 tane normal 1 tanede sabit konu var arama yapmazlarsa sorunlarına carede bulamazlar.

Cevap: Para Kazanmaya Kapalı OlanKanalınızı Para Kazanmaya AçmaYöntemi

üstat bi kanalımda dediğin yerden yaptım ama başka bir kanalımda alttaki resimdeki gibi çıkıyor

eydAPk.jpg

Hocam kanala gir buna tıkla o kisma gider.
http://www.youtube.com/account

yok bu ana kanalım değil ana kanalım yani ilk açtığım kanalı sildim onun yüzünden diğer kanallarımda para kazanmaya kapandı

yok bu ana kanalım değil ana kanalım yani ilk açtığım kanalı sildim onun yüzünden diğer kanallarımda para kazanmaya kapandı

Alt kanalda bu yontem uygulanamaz hocam. aysun06 nickli arkadas bir konu paylasti alt kanallarin para kazanmasina dair onu uygulayin.

konunun linki nedir verebilirsen çok seviniirm

üstad kanal maiilerime baktım böyle bir mail var ama bunlar ana kanallarım bunları silersem parada kalmaz :) alt kanal olarakmı açmalıyım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri