Para kazanmaya kapandı ya kazanclar ne olacak.

• Kullanıcı r3LLi7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

r3LLi7

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaslar. kanalım para kazanmaya kapatıldı bu ay. ama ay içinde adsenseye de hiç bir para aktarılmadı. kanalımda da 100 doların ustunde kazanılan var. sizce ne yapmalıyım aktarılır mı o para adsense hesabıma ???

Benimde 700 tl durup bakalım ne olcak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

malesef benimde başıma geldi ve hiçbişey vermedi paralarda gitti kanallarda
youtubenin en kötü darbesi bu olsa gerek

Bir çok arkadaş diyor ki kanalı ve google + silin
Ben net kesin bir cevabı saatlerce aradım bulamadım. Google + silerken finansal her şeyden vazgeçtiniz diyor zaten! işaretleyip onaylıyoruz!
Cevabını bilmediğim 4 Yol var para kesinleşme konusunda!
1- Kanalları çöp olan,içinde para olmayan adenseye bağlama
2- Kanalların tamamını google + sı ile beraber silme
3- Yalnızca kanalları silme google + dokunmama (Para kazanmaya kapalı kanalı google + ile silmek şartıyla)
4- Para kazanmaya kapalı kanalı google + ile silip bir taraftan yeni kanallarla devam etmek ve para kazanmaya kapalı suçsuz diğer kanalları o şekilde kesinleşmeye kadar bırakmak.

Bir diğer yol denendi ve para kesnleşmedi. Para kazanmaya kapanmasına sebep olan kanal silinmedi ve kesinleşme beklendi hiç bir şey yapmadan sonuç olumsuz!

Ben 4 numaranın cevabını mart ayında alacağım. Çünkü o maddeyi uyguluyorum şu an!

---------- Mesaj saat 10:12:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:04:20 civarında gönderildi. ----------

malesef benimde başıma geldi ve hiçbişey vermedi paralarda gitti kanallarda
youtubenin en kötü darbesi bu olsa gerek

Hocam para kazanmaya kapatılınca hangisini yaptınız?

A-Tüm kanalları google + ile birlikte sildim
B-Sadece sorun yaratan kanalı google + ile sildim ve diğerleri kapalı bekledim
C-Hiç bir şey yapmadım

Bizde de aynı durum var farklısını yapalım bari parayı kurtaralım

ben sebeb olan kanalı herşeyiyle sildim diğer kanallarında gizliye aldım oyle duruyorlar

bu durumla karşılaşıp youtube taki biriken parasını kurtaran arkadasımız yokmu hiç kesin şunu yapmalıyız diyen :(

ben sebeb olan kanalı herşeyiyle sildim diğer kanallarında gizliye aldım oyle duruyorlar

Bu ay kapanmadı deil mi para kazanma,yanlış anlaşılma olmasın diye tekrar soruyorum.
Geçtiğimiz ayda ya da aylarda para kazanma gitti,sebep olan kanalı kökten sildiniz diğerlerine dokunmadınız kapalı kaldılar ve sonuç para kesinleşmedi doğru mudur?

kanallar bu ay kapandı şuan adsensede istatistiklere baktığımda eskiden performansta gördüğün hiçbir parayı göremiyorum ayrıca 3 gündür araştırıyorum para kazanma gidipte para alan hiçkimse yok malesef çoğu kişi sorunsuz kanallarını başka adsenseye taşımış para kazanma gidince sorun olan adsense hesabın kara listeye alınması zaten parayı alınmama sebebide o

benim youtube ta hala para gözüküyorr ama kanalım para kazanmaya kapanmadan da adsenseye para aktarılması 15 inden sonrada hesap kapatıldı zaten..

benimde 500 tl gibi bir param kaldı bu drum yıldırmaya çalışsada ben o parayı gözden çıkardım arkadaşlar şuan bana göre çözmem gereken para kazanmaya sebep olan etkenleri bulup yola bidaha bu druma girmemek üzere en azından riski en aza indirip yola devam etmek para gene kazanılır ama her defasında bu başımıza gelirse her zaman gene baştan başlıyamayız

bende merak içindeyim, buna benzer bi olay da bana oldu. para kazanması kapanabilir mail'i geldi videolarını gizledim, diğer kanalların para kazanmasını kapadım. ertesi gün sorunlu kanalı komple sildim (1.5k civarı getirisi olan bi kanaldı)
para kazanması gitmemişti kanalın silmeden önce.
burdan irtibat halinde olalım hangi şartlarda kesinleşiyo görelim tecrübe ederek bence

benim sorunlu kanalım çizgi film kanalıydı sanırım çizgi film sektörü ölmeye başladı ne yüklediysem dünya geneli çıkmaya başladı bu aralar sebep olanda o oldu zaten

Mart ayında para kesinleşince çok net cevaplarım olacak (kurallar değişmediği sürece)

kanallar bu ay kapandı şuan adsensede istatistiklere baktığımda eskiden performansta gördüğün hiçbir parayı göremiyorum ayrıca 3 gündür araştırıyorum para kazanma gidipte para alan hiçkimse yok malesef çoğu kişi sorunsuz kanallarını başka adsenseye taşımış para kazanma gidince sorun olan adsense hesabın kara listeye alınması zaten parayı alınmama sebebide o

2 - 3 kere tüm kanallarımda para kazanmalarım gitti sorunlu kanalı silip diğer kanalları g+ ile açtım ve aynı adsenselerle yoluma devam ettim. Paramın tamamınıda eksiksiz olarak aldım bence böyle kesin olarak kimse alamadı gibi konuşmamalısınız.

Bu arada o kanala baglı adsense hesabını baska yeni actıgım kanalda kullansam bir sıkıntı olurmu.. sorunlu kanal ile ilişkişini kestikten sonra??

2 - 3 kere tüm kanallarımda para kazanmalarım gitti sorunlu kanalı silip diğer kanalları g+ ile açtım ve aynı adsenselerle yoluma devam ettim. Paramın tamamınıda eksiksiz olarak aldım bence böyle kesin olarak kimse alamadı gibi konuşmamalısınız.

Hocam kanallar alt kanal ve google + yöntemi alt kanala sökmüyor. Evet bir çok arkadaşımız ana kanalı tekrar aktif edip parasını alıyor. Alamadım diyen görmedim en azından. alt kanal problem

Hocam peki kanalı tekrar nasıl aktif edecegiz ???

Hocam kanallar alt kanal ve google + yöntemi alt kanala sökmüyor. Evet bir çok arkadaşımız ana kanalı tekrar aktif edip parasını alıyor. Alamadım diyen görmedim en azından. alt kanal problem

Birçok kişi alt kanal çalışmayın diye forumda yazdı devamlı email açmak zor geldiği için alt kanal çalışıyorsunuz buna yapılabilecek birşey yok bir musibet bin nasihattan iyidir. Bütün alt kanallarınızı silip her emailde tek kanal çalışmaya başlayın.

Hocam peki kanalı tekrar nasıl aktif edecegiz ???

Sorunlu kanalı aktif edersen devamlı para kazanman kapanır o kanalı komple sileceksin sonra forumdaki g+ yöntemi ile diğer kanallarını aktif edip yoluna devam edebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri