para kazanmaya kapatıldı ödeme alabilirmyiim

• Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kehanet55

Yasaklanmış
Arkadaşlar ve bu lanet ıolası para kazanmaya kapatılma olayı başıma geldi.kanalları komple silsem ödeme alabilir miyim ? ne yapmalıyım ?

Sil kanallari komple onemli degillerse. Silinenlerinki kesinlesiyor. Ben silmedim gecen ay beklettim 5 bin kusur liradan 270 lirami ne kesinlesti :D

kanalların hepsi önemliydi benim için.ünlem öncesi video basmıştım full.neyse sileceğiz yapacak birşey yok ..

kanalların hepsi önemliydi benim için.ünlem öncesi video basmıştım full.neyse sileceğiz yapacak birşey yok ..

Soyleki partnere sokmayacaksan ise yaramazlar. Hadi para kazanmalarini acsan kanal sil geri getir yontemiyle, videolar direkt olarak unleme dusuyor yani ise yaramaz hale geliyorlar. Istersen suan sadece sorunlu kanali sil ve digerlerini sil geri getir yontemiyle para kazanmaya ac ve partnere bagla. Partnere baglanmayacak tarzda kanallarsa riske etmeye gerek yok hepsini sil gitsin.

benim de kanalım kapandı 500 dolarım birikmişti yatar mı arkadaşlar.adsenseye yansır mı

Soyleki partnere sokmayacaksan ise yaramazlar. Hadi para kazanmalarini acsan kanal sil geri getir yontemiyle, videolar direkt olarak unleme dusuyor yani ise yaramaz hale geliyorlar. Istersen suan sadece sorunlu kanali sil ve digerlerini sil geri getir yontemiyle para kazanmaya ac ve partnere bagla. Partnere baglanmayacak tarzda kanallarsa riske etmeye gerek yok hepsini sil gitsin.

e mantıklısı silmek maalesef toparlamak belki aylar alacak ..

bu ünlem belası yüklemede yine neyse de kanalların para kazanmasını açınca full ünlem gelmesi beter...kanalı bir anda sıfırlıyor.

Geçen ay tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı , kanalları silmedim %30 kesinti ile ödeme yapıldı .. (Kanalları şimdi silmesenizde ödeme yapılınca mutlaka silin )

Geçen ay tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı , kanalları silmedim %30 kesinti ile ödeme yapıldı .. (Kanalları şimdi silmesenizde ödeme yapılınca mutlaka silin )

kanalları çoktan sildim be hocam :( inşallah ödeme yapılır

bugün para kazanmalar gitti geçen ayın parasında sıkıntı olur mu acaba ?

kanalları çoktan sildim be hocam :( inşallah ödeme yapılır

Kımset hocam , benimde ilk defa başıma geldi, belki kanalları silseydim yine ödeme yapılırdı,yani kanalları silmememin nedeni bilgi, tecrübe v.s. değildi,sadece içimden öyle yapmak geldi ..İnşallah sizde ödeme yapılır..

Kımset hocam , benimde ilk defa başıma geldi, belki kanalları silseydim yine ödeme yapılırdı,yani kanalları silmememin nedeni bilgi, tecrübe v.s. değildi,sadece içimden öyle yapmak geldi ..İnşallah sizde ödeme yapılır..

İnşallah abi yaa :/ 2 aydır bunu bekliyordum bu parayı kesilirse bütün planlarım alt üst olacak :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri