para kazanmaya kapatılmiş kanallar

Mekaonee

Kayıtlı Üye
para kazanmaya kapatılmiş kanalların izlenimleri adsenseye yansıyor mu?

bide hiçbir kanalımda patlama olmamasına rağmen neden böyle. bütün kanallara tek tek baktım +301 de olanda yok. ve her dk artıyor ama tık yok :( :(

sx0mx.jpg

para kazanmaya kapatılmiş kanalların izlenimleri adsenseye yansıyor mu?

bide hiçbir kanalımda patlama olmamasına rağmen neden böyle. bütün kanallara tek tek baktım +301 de olanda yok. ve her dk artıyor ama tık yok :( :(

sx0mx.jpg

şuanda bunun üzerinde bir çalışma var sanırım. çünkü herkeste aynı sorun mevcut

bugün 2 kanalım kapatıldı 2 şer tane ihtar vardı kanallarda 3. ihtarla alakalı gönderilen birşey yok kanalınız para kazanmaya kapatıldı uyarısı geldi sadece.

bende de oldu öle bi tane ihtar felan yoktu kapandı para kazanmaya benim kafama takılan tek şey hareket görmedikleri kanallaramı yapıyolar acaba başka sebep bulamıyorum

bende de oldu öle bi tane ihtar felan yoktu kapandı para kazanmaya benim kafama takılan tek şey hareket görmedikleri kanallaramı yapıyolar acaba başka sebep bulamıyorum

Benim gozlemlerime gore 3'ncu taraf veya pantentlere bakmadan cok kazanan kanallarin kazancini iptal ediyorlar. Kimsenin cok kazanip, sivrilip koseyi donmesini istemiyorlar, herkesin gelecege yonelik umit besleyerek hergun saatlerce youtube'da mesai yapmasini istiyorlar !!

Benim gozlemlerime gore 3'ncu taraf veya pantentlere bakmadan cok kazanan kanallarin kazancini iptal ediyorlar. Kimsenin cok kazanip, sivrilip koseyi donmesini istemiyorlar, herkesin gelecege yonelik umit besleyerek hergun saatlerce youtube'da mesai yapmasini istiyorlar !!

bence çok kazanmayla alakalı deil eskisi gibi öle videoları atıp kendi haline bırakamıcaksın sanırım kanalları

1 kez daha karşılaşmıştım [MENTION=1790]azat_usta[/MENTION]

sx3m2.jpg

Patlayan videoyu patladigi an goremezsin zaten. Yarina belli eder kendini. O videonda reklam cikmiyor orasi garanti. Videoyu ogrenince etiketleri basligi aciklamayi falan degistir reklamlar cikmaya baslar

Patlayan videoyu patladigi an goremezsin zaten. Yarina belli eder kendini. O videonda reklam cikmiyor orasi garanti. Videoyu ogrenince etiketleri basligi aciklamayi falan degistir reklamlar cikmaya baslar

yok ya oyle bi video hiçbir kanalımda yok 1 gün geçti üstünden bulamadım. Bide telif yüzünden para kazanmaya kapatılan kanalın izlenimleri adsensye yansıyor mu? (gerçi o kanallarımıda kontrol ettim onlardada herhangı bişey yoktu)

Para kazanma iptal edilen kanallar çöp mü arkadaşlar? Ya da bi şekilde devam edebilme şansımız var mı?

güncel....Para kazanma iptal edilen kanallar çöp mü arkadaşlar? Ya da bi şekilde devam edebilme şansımız var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri